Venera konjunkcija Jupiter *tranzit


Venera konjunkcija Jupiter tranzitZgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Vage ili Strelca, a posebno ukoliko su to Vaši Sunčevi ili Ascendentalni znaci energija ovog tranzita se odnosi na vas lično. Konjunkcija Venere i Jupitera veoma je možan aspekt koji može pomoći da poboljšate društveni život, i privučete sreću u ljubavi. Osim toga, ovaj tranzit može probuditi vašu energičnost i talente, može poboljšati i vašu sposobnost da zaradite novac. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Iskrenost, čari, topla osećanja, popularnost i skladni odnosi, društvenost, događaji puni zadovoljstva, posete, manji pokloni, udobnost, sreća u ljubavi, proslave. Iako je ovo neizostavno blagotvoran aspekt on ne osigurava dodatnu dobit, već donosi mnoštvo prijatelja, razonode, društvenog angažovanja, zabave itd. Ovakvo ispoljavanje  prosečnim ljudima ipak predstavlja idealnu sliku sreće. Ovaj period će vam dugo ostati u sećanju po trajnim zadovoljstvima i prijatnim iskustvima. Čak i da ste često preuzimali na sebe više nego što možete da uradite, nemojte dozvoliti da vas to spreči da iskusite životna  zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju to uočavaju. Odnosi će dovesti do divnih sisreta sa toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Čak i u vašem profesionalnom životu ovaj aspekt može da dovede do uspeha.
Nažalost, ovaj tranzit neće dugo trajati, tako da ne bi trebali da gajite velike nade. Samo  lepo provedite period, ugađajte nekom i dozvolite da vama ugađaju. Ako se čuvate i sigurni  ste da vas sledeći račun na kreditnoj kartici neće zaprepastiti, tada to možete smatrati  uspehom.

 

Danas ćete iskusiti najdublji mogući osećaj povezanosti duša! Benevolentan vatreni trigon Venere, Jupitera i Urana Jupiter obasipa talasima romantizma, neposredno pred moćan Pun Mesec u znaku Jarca. Ovo je fantastično vreme za ljubav koja ima dugoročne potencijale. Ukoliko budete srećnik koji prepoznaje svoju srodnu dušu privući će vas sasvim novo poznantsvo! Možda će to biti osoba koju tek upoznajete ili neko koga poznajete dugi niz godina ali iz nekog razloga ranije niste prepoznavali emotivni klik. 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 02.07.2015.

Thu Jul 2 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 02. JULI će biti veoma dinamičan dan a obeležiće ga 1 planetarni i 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 7° Strelca do 21° Jarca.   Tokom noćnih sati […]