Venera konjunkcija Jupiter tranzitZgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Vage ili Strelca, a posebno ukoliko su to Vaši Sunčevi ili Ascendentalni znaci energija ovog tranzita se odnosi na vas lično. Konjunkcija Venere i Jupitera veoma je možan aspekt koji može pomoći da poboljšate društveni život, i privučete sreću u ljubavi. Osim toga, ovaj tranzit može probuditi vašu energičnost i talente, može poboljšati i vašu sposobnost da zaradite novac. 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Iskrenost, čari, topla osećanja, popularnost i skladni odnosi, društvenost, događaji puni zadovoljstva, posete, manji pokloni, udobnost, sreća u ljubavi, proslave. Iako je ovo neizostavno blagotvoran aspekt on ne osigurava dodatnu dobit, već donosi mnoštvo prijatelja, razonode, društvenog angažovanja, zabave itd. Ovakvo ispoljavanje  prosečnim ljudima ipak predstavlja idealnu sliku sreće. Ovaj period će vam dugo ostati u sećanju po trajnim zadovoljstvima i prijatnim iskustvima. Čak i da ste često preuzimali na sebe više nego što možete da uradite, nemojte dozvoliti da vas to spreči da iskusite životna  zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju to uočavaju. Odnosi će dovesti do divnih sisreta sa toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Čak i u vašem profesionalnom životu ovaj aspekt može da dovede do uspeha.
Nažalost, ovaj tranzit neće dugo trajati, tako da ne bi trebali da gajite velike nade. Samo  lepo provedite period, ugađajte nekom i dozvolite da vama ugađaju. Ako se čuvate i sigurni  ste da vas sledeći račun na kreditnoj kartici neće zaprepastiti, tada to možete smatrati  uspehom.

 

Danas ćete iskusiti najdublji mogući osećaj povezanosti duša! Benevolentan vatreni trigon Venere, Jupitera i Urana Jupiter obasipa talasima romantizma, neposredno pred moćan Pun Mesec u znaku Jarca. Ovo je fantastično vreme za ljubav koja ima dugoročne potencijale. Ukoliko budete srećnik koji prepoznaje svoju srodnu dušu privući će vas sasvim novo poznantsvo! Možda će to biti osoba koju tek upoznajete ili neko koga poznajete dugi niz godina ali iz nekog razloga ranije niste prepoznavali emotivni klik. 

 


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE