Venera konjunkcija Mars *tranzit


venera konjunkcija mars tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili klik na link NATALNA KARTA). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 15° do 23° Bika, LAVA, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Bik, Vaga ili Škorpion vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Danas će svako na svoj način uživati u uzbudljivoj konjunkciji Venere i Marsa, aspektu koji donosi predivne šanse za NOVI POČETAK. Ovo je dugo iščekivano olakšanje za pripadnike zodijačkih znaklova Bik i Vaga i koji su tokom proteklih meseci prošli kroz ekstremno izazovne situacije.
Neskladan seksualni život, sklonost ka neskromnosti, preterana uzbuđenja, netaktičnost, zavodljivost, nezadovoljstvo, osećati se loše, rasprave sa osobama suprotnog pola, izraženi erotizam.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

U ovom periodu ovaj tranzit podstiće zaljubljivanje i seksualne kontakte. Efekti tranzita u najvećoj meri zavise od pozicija Marsa i Venere u vašem ličnom natalnom horoskopu. Ukoliko ste osoba koja koordinira impulse i solidno upravlja reakcijama u skladu sa moralnim načelima, ovaj uticaj doprinosi vašoj vedrini, poletu i razdraganosti, dok slaba moralna priroda može da dovede do ispada sa veoma ozbiljnim posledicama.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Postoji i specifična faseta koja aktivira telesne aspekte odnosa te je naglašeno interesovanje za seksualni život. Konjunkcija Venere i Marsa najavljuje dan koji obiluje emotivnim zanosom, a ljubav i fizička bliskost će biti izuzetno važni. Strast je prenaglašena, ali će vas disharmonična pozicija Venere voditi u pravcu aktivno planiranih aktivnosti. Prisutna je veoma visoka energetska rezerva u ovom periodu i uživate solidnu popularnost. Ako žudite da se afirmišete na poslu, spoj šarma i energije pomoći će vam da uspete. Možda suviše naporno radite da bi stekli odobravanje onih oko vas, koristite senzitivnost da bi ovo držali pod kontrolom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera opozicija Rx Jupiter *tranzit

Wed Jul 21 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OPREZ BIKOVI, VAGE, STRELČEVI, RIBE Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Raka, Vage ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni […]