Venera konjunkcija Mars *tranzit


venera konjunkcija mars tranzitPLANETARNI TRANZIT Venera konjunkcija Mars *05:57
┼Żeljni ste ljubavi i ┼żudite da realizujete harmoni─Źan odnos koji ─çe doneti radost svima. Poka┼żite razumevanje partnerovih emocija, maksimalno koristite sve kreativne potencijale kako biste spoznali kako da pobolj┼íate odnose. Budite obazrivi sa rashodima jer ─çete biti u isku┼íenju da se prepustite impulsivnim kupovinama. Ne preterujte sa konzumacijom slatki┼ía, pamtite da je klju─Ź u umerenosti. Poka┼żite blagost i razumevanje prema osobama ┼żenskog pola, ne upu┼ítajte se u nepotrebna ogovaranja, izbegavajte napade i konfrontacije. Planirajte prijatno okupljanje prijatelja.┬áSkloni ste neskromnosti, preterana uzbu─Ĺenja, netakti─Źnost, nezadovoljstvo, ose─çati se lo┼íe, rasprave sa osobama suprotnog pola, izra┼żeni ┬áerotizam.

Ovaj tranzit ima poseban fizi─Źki zna─Źaj jer je u prvom planu┬áinteresovanje za erotske aktivnosti.┬áUkoliko ┼żelite poslovnu afirmaciju┬áme┼íavina ┼íarma i energije pomo─çi ─çe vam da uspete. Mo┼żda suvi┼íe naporno radite da bi stekli odobravanje onih oko vas, ali bi ipak trebali da koristite ┬ásenzitivnost da bi ovo dr┼żali pod kontrolom.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Kako prepoznati Jarca

Sun Apr 7 , 2013
“Ti si star, o─Źe Viljeme,” re─Źe de─Źak,┬ái kosa ti je sasvim seda,┬áipak dubi┼í na glavi kao ─Źudak!┬áZar ti ne zna┼í bolji red?” Nau─Źi─çete da prepoznate ovaj Sun─Źev znak, ali ─çe vam trebati ve┼żba. Posmatrajte tihog pauka u ─ço┼íku. On nema nikakvih ┼íansi u odnosu na insekte koji brzo lete. Ali, […]