Venera konjunkcija Mars *tranzit


venera konjunkcija mars tranzitPLANETARNI TRANZIT Venera konjunkcija Mars *05:57
Željni ste ljubavi i žudite da realizujete harmoničan odnos koji će doneti radost svima. Pokažite razumevanje partnerovih emocija, maksimalno koristite sve kreativne potencijale kako biste spoznali kako da poboljšate odnose. Budite obazrivi sa rashodima jer ćete biti u iskušenju da se prepustite impulsivnim kupovinama. Ne preterujte sa konzumacijom slatkiša, pamtite da je ključ u umerenosti. Pokažite blagost i razumevanje prema osobama ženskog pola, ne upuštajte se u nepotrebna ogovaranja, izbegavajte napade i konfrontacije. Planirajte prijatno okupljanje prijatelja. Skloni ste neskromnosti, preterana uzbuđenja, netaktičnost, nezadovoljstvo, osećati se loše, rasprave sa osobama suprotnog pola, izraženi  erotizam.

Ovaj tranzit ima poseban fizički značaj jer je u prvom planu interesovanje za erotske aktivnosti. Ukoliko želite poslovnu afirmaciju mešavina šarma i energije pomoći će vam da uspete. Možda suviše naporno radite da bi stekli odobravanje onih oko vas, ali bi ipak trebali da koristite  senzitivnost da bi ovo držali pod kontrolom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Kako prepoznati Jarca

Sun Apr 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email “Ti si star, oče Viljeme,” reče dečak, i kosa ti je sasvim seda, ipak dubiš na glavi kao čudak! Zar ti ne znaš bolji red?” Naučićete da prepoznate ovaj Sunčev znak, ali će vam trebati vežba. Posmatrajte tihog pauka u ćošku. On nema nikakvih šansi […]