Venera konjunkcija Pluton *tranzit


Venera konjunkcija Pluton tranzitPrenaglašena potreba za fizičkim kontaktom, pohotni ste i duboko emotivni, posesivni. Takve intenzivne potrebe mogu češće da dovedu do razočarenja. Sve su šanse da se zaljubite na prvi pogled. Intenzivna posvećenost – u borbi ste da korigujete velike nepravde.

Posesivnost i ljubomora su realni problemi sa kojima ćete morati da se borite u toku današnjeg dana. Moguće su intezivne promene u emotivnom odnosu, možda ćete se osećati inhibirano jer Vaš neko sputava i koči, imate osećaj kao da ste nečija marioneta. Ovo je pravo vreme da pokrenete rešavanje problema i napravite jedan dobro promišljeni majušni korak u rešavanju. Ne dozvolite da pitanje “Sve ili ništa” sada pokrene bes u Vama jer strasti su prenaglašene i preintezivne. Potreban je dodatni oprezn u pitanjima finansija i donošenja značajnih poslovnih odluka, kao i u vezi ljubavi i partnerstva.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Ovaj period će vam doneti mnogo saznanja o načinu na koji postupate sa ljudima, a  posebno sa vašim partnerom. To može da ostavi toliko trajan utisak na vas, da promenite  ponašanje i pristupite vašoj okolini na prijateljski i ležeran način. Ako imate osećaj da ne želite ništa raditi na silu, u pravu ste. Ovo bi trebalo da vas oslobodi izvesnog pritiska.  Takođe, stvari koje ste dugo vremena izbegavali danas se mogu reaktivirati iznenada.
Moguće je da ćete biti skloni da prenaglašavate zadovoljstva i izbegavate konflikte, pokazujete nedostatak samodiscipline i otvoreni ste samo za uživanje u  životu. Ovaj tranzit treba da vam omogući razvoj svesnosti o obavezama prema drugima. Skloni ste jakim emocijama, posebno u romantičnim vezama. Pokušajte da budete realni i  da se usmerite prema vašim dugoročnim ciljevima.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 21.12.2014.

Sun Dec 21 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Nedelja 21. Decembar će biti vrlo spokojan dan a obeležiće ga 1 planetarni, 1 lunarni aspekt i poludnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 14° do 28° […]

You May Like