Venera kvadrat Jupiter *tranzit


venera-kvadrat-jupiter-tranzit-1

NAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA ZA 15.11.2020.
Ovo će biti izuzetno ličan emocionalan tranzit za sve kojima je Ascendentalni ili Sunčev znak Bik ili Vaga. Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkom segmentu od 20° do 24° znakova Bik, Devica, JARAC (grupa Zemljanih znakova), a posebno ukoliko je Ovan, Vaga, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas.

Komplikacije i nezadovoljstvo emotivnim reakcijama tranzitni kvadrat može aktivirati ukoliko ima ličnih tačaka (Asc, Ic, Desc, Ic) ili planeta u sektoru 20° do 24° KARDINALNIH znakova (Ovan, Rak, VAGA, JARAC).

Prepuštate se uživanju danas, u hrani i preterujete sa rashodima. Izvesno je da ćete se ubrzo kajati ali obuzima vas i lenjost i želja da se opustite i zaboravite na svakodnevne probleme. Doza samodiscipline je neophodna kako biste izbegli dodatne komplikacije, jer će i drugi uočavati vašu nemarnost. Izbegavajte nepotrebno odugovlačenje. Ubedljivi ste i aktivni kada se dogadjaji odvijaju tačno onako kako ste priželjkivali, ali je teško biti u vašoj blizini kada se suočite sa izazovom. Indolentni ste i nemarni, pomalo arogantni i ekstravagantni, pazite na eventualne gubitke.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Ovo je i nepovoljan tranzit za porodične i emotivne odnose, koji nagoveštava gubitke i štetu u poslovima pravne prirode. Nepovoljan period za poslovanje sa stručnjacima jer ćete biti primorani da se priklonite većini, iako nevoljno. Profesionalna i pravna pitanja će vas razdvojiti od osobe za koju ste emotivno vezani.

Iako je ovaj tranzit pun tenzija nemojte dozvolite da vas spreči da provedite prijatno popodne. Verovatno u ovom periodu osećate lenjost i želju da se otarasite svih vaših obaveza. Posvetite dan aktivnostima u kojima uživate i prepustite se relaksaciji. Potrudite se da jasnije razumete potrebe voljene osobe i budite umereni, posvetite dan kreativnim aktivnostima.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Fiksna zvezda AGENA 23° 48’ Škorpiona

Tue Nov 17 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email AGENA (23°48′ Škorpiona) sazveždje Centaurus. Zvezda u sazvežđu Centaurus, magnitude 0.61 promenljive. Zvezda se nalazi u levom kolenu Kentaura, simbolični naziv joj je “posejana zemlja”. Kolena predstavlju moć ili nemoć predaka, te stvari vezane odnose sa drugima u svom kvalitetu primarno u […]
Fiksna zvezda AGENA 23° 48’ Škorpiona