Venera kvadrat Rx Pluton *tranzit


venera kvadrat rx plutonU ovom periodu mogli bi da progovorite o nečemu što dugo nosite u sebi. Možda vi ili vaš partner osećate da vaša veza ne dozvoljava individualni razvoj, a moguće su i ljubomornih scena koje će poslužiti da budete još svesniji vaših osećanja. Postoji opasnost da zbog želje za harmonjom ulazite u nepoželjan kompromis, ali bi ludost takvog rizičnog poduhvata ubrzo biti evidentna. Problemi koje ljudi imaju u odnosima mogu se rešiti staloženošću – budite iskreni i pošteni, prihvatite da svaki pojedinac ima svoj sopstveni koncept ljubavi i partnerstva, oslobodite. Takodje budite obazrivi sa novim kontaktima, potrudite se da kontrolišete strasti i instinkte, jer u ovom periodu doživljavate vrlo intenzivna osećanja koja mogu da pokrenu nešto više.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Intenzivan kvadrat Venere i Plutona može biti odlična prilika za oslobadjanje starih obrazaca ponašanja, i kreiranje sasvim novih. Kreativni tipovi će interval nositi intenzivnije posebno ukoliko su aktivni segmenti od 16° do 20° stepena Ovna, Raka, Vage i Jarca.
Jake želje i prenaglašene strasti tipične su za ovaj aspekt, a tenzije i manipulacije u društvenim odnosima su veoma naglašene. Ovaj tranzit je takodje povezan sa tugom, emotivnim osećanjima i romantičnim razočaranjima. Često finansijska pitanja dolaze do izražaja.

Pripadnici zodijačkih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac, Bik, Škorpion) su iscrpljeni i neophodna im je dodatna doza sna ili vitaminska bomba kako bi ove dane dočekali spremni da iznesu sa manje napora. Pored toga suočeni su sa duboko potiskivanim nezadovoljstvom koje je sada potrebno da razlože i eliminišu.
Pripadnici ostalih znakova zodijaka (Ribe, Ovan, Strelac, Lav) su raspoloženi za zabavu, pred njima je toliko interesantnih opcija. U iskušenju su da svoj život u potpunosti promene u roku od svega 24 časa, i čemu čekanje i odlaganje? Prvo – promena imidža, potom nešto stimulativno i onda talas svežeg dinamizma. A pred nama je opozicija Venere i Urana…

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Jupiter trigon Rx Neptun *tranzit

Thu Aug 30 , 2018
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentima od 12° do 18° Bika, Device, Jarca, te i ako su za vas lični navedeni stepeni fiksnih (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodolija) ili promenljivih znakova (Blizanci, […]
jupite trigon rx neptun tranzit