Venera kvadrat Uran *tranzit


Venera kvadrat Uran tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili┬áuradite va┼íu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u znacima BIKA, Lava, ┼ákorpiona ili VODOLIJE, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Vodolija va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.

Ovaj tranzit ─çe maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova, tj sve koji u li─Źnom horoskopu imaju li─Źne planete izmedju 4┬░ i 8┬░ BIKA, Lava, ┼ákorpiona ili VODOLIJE.

─îinjenica je da kvalitetni odnosi zahtevaju dosta truda i ulaganja.┬áBez obzira na rasu, pol, seksualnu orijentaciju ili dru┼ítvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost odr┼żavanja i negovanja odnosa zahteva sve vi┼íe ve┼ítina i energije tokom poslednjih 10 godina.

AUTORSKI MATERIJAL┬á┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Dana┼ínji kvadrat Venere u Vodoliji sa Uranom u znaku Bika mo┼że biti izuzetno problemati─Źan jer iznosi postoje─çu ambivalentnost (istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, te┼żnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj dana┼ínji kvadrat aktivirati upravo aktuelne teme u postoje─çem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu ima li─Źnih planeta u vazdu┼ínim i fiksnim znacima verovatno ─çete se osloniti na Veneru u Vodoliji), mo┼żete nesvesno poku┼íavati da izgradite strukture koje ─çe terati partnera ┼íto dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktuelnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim ili fiksnim znacima osloni─çete se na Urana), va┼ía potreba za slobodom i nezavisno┼í─çu vas mo┼że voditi ka nesvesnim obrascima kojima ─çete kod partnera pobuditi ose─çaj li─Źne nesigurnosti. U svakom slu─Źaju danas su skoro sasvim izvesni konflikti, rasprave i odmeravanje snaga u svakom postoje─çem odnosu.

Polo┼żaj upozorava na nepromi┼íljene rashode, na naglost u reakcijama i potrebu da se pokrenet, aktivira i “za┼żivi” – probudi… ┼Żudnja za slobodom je prenagla┼íena, ali sa druge strane deprimira je potreba za li─Źnim u┼żicima (znak Lav) te sukobljene energije kreiraju dinamizam koji mo┼że sna┼żno da izbaci iz koloseka. Sam kvadrat sa Uranom donosi frustraciju, nemir i stres, probleme zbog nestabilnosti i napetost. Dok Venera ┼żudi da bude slobodna, Uran je podse─ça na blagodeti stabilnosti. ┼Żelje i potrebe su nagla┼íenije nego obi─Źno i te┼że ih je preoblikovati, modelirati, uklopiti u dnevnu rutinu i na─Źini ih bezbednim po okru┼żenje.
Posebno su ugro┼żene duge emotivne veze, a oni koji su slobodni sada mogu iznenada uleteti u neku novu emotivnu pri─Źu a da pri tom ne budu svesni u ┼íta su to “upali”, i da li je bolje da su jo┼í malo ostali sami.

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrasno osmotrimo kvalitet odnosa. ─îesto su nesvesno li─Źne teme i ambivalentan stav upravo klju─Źne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu i u kojima nedostaje uzbudjenja.┬áUmesto da se oslonite na potrebu za uzbudjenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posledicu ima frustracije i nemir, pronadjite na─Źin da unesete malo uzbudjenja na kreativniji i konstruktivniji na─Źin. Bi─çe neophodno malo strpljenja dok se suo─Źavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana ─çe preispitati va┼íu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan ÔÇťSvetiljkaÔÇť 11.02.2021. 20:06 MLAD MESEC 23┬░ VODOLIJE

Thu Feb 11 , 2021
NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan ÔÇťSvetiljkaÔÇť 11.02.2021. u 20:06 *MLAD MESEC 23┬░ VODOLIJE Danas 06. Februara 2021. godine slavimo Mladi Mesec u fiksnom mu┼íkom vazdu┼ínom zodija─Źkom znaku Vodolije. Ovaj Novi Mesec je jedinstven po tome ┼íto zodija─Źkim znakom Vodolije tranzitira stelijum ┼íest planeta. Ovaj Novi Lunarni ciklus poziva nas […]