Venera kvadrat Rx Uran *tranzit


Venera kvadrat Uran *tranzit

TRANZITNI ASPEKT ZA 15.09.2020.
VENERA KVADRAT URAN 10┬░ LAV/BIK

Tranzitni kvadrat Venere i Rx Urana mo┼że doneti izazove za sve dugoro─Źne odnose, usmeravaju─çi ih kroz ambijente novonastalih potreba i iskustava. Poja─Źana je potreba za slobodom, a uzbudjenja mogu biti izazov za va┼íe strpljenje prema bliskima i voljenima. Ukoliko ste se prethodnih dana dosadjivali danas su mogu─çi naleti besa ili drugog destruktivnog pona┼íanja.
Stabilne emotivne veze se ne─çe suo─Źavati sa dramati─Źnim situacijama, posebno ukoliko su oba partnera otvorenog uma, ali zahtevni i konzervativni partneri ─çe se suo─Źiti sa suprotstavljanjem.
Ukoliko niste u vezi danas vam delovati privla─Źno ekscentri─Źni ljudi, posebno oni koju su povezani sa drugim kulturama. Oprez tokom kupovine, izvesno je da ─çete biti skloni impulsivnoj nabavci nepotrebnih stvari.

SABIJSKI SIMBOLI

URAN 10┬░ BIKA
┼ákrabotina i ne─Źitki potpis olovkom. ─îovek na prestolu sa skiptarom u ruci i krunom na glavi. Oko njega su znaci bogatstva.

VENERA 10┬░ LAVA
Mu┼íkarac i ┼żena sede za stolom na kome su obilno postavljeni hrana i vino. Mali deo mladog Meseca se vidi na nebu koje prekrivaju puzavice.

Tranzitni aspekt VENERA KVADRAT URAN 10┬░ LAV/BIK┬ámo┼że biti izuzetno problemati─Źan jer iznosi ve─ç neko vreme prisutnu ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, te┼żnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj dana┼ínji kvadrat ─çe aktivirati upravo aktuelne teme u postoje─çem odnosu kojima niste zadovoljni.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite va┼íu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u znacima Bika, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko je to va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.

Ovaj tranzit ─çe maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova aktivne I dekade, tj sve koji u li─Źnom horoskopu imaju li─Źne planete ili zna─Źajne astrolo┼íke ta─Źke oko 10┬░ zodija─Źkih znakova BIK, LAV, ┼áKORPION, VODOLIJA.
Tranzit je ne┼íto povoljniji ukoliko za Vas ukoliko je u va┼íem li─Źnom horoskopu aktivan 10┬░ VATRENIH (Ovan, Strelac) ili ZEMLJANIH (Devica ili Jarac).

─îinjenica je da kvalitetni odnosi zahtevaju dosta truda i ulaganja. Bez obzira na rasu, pol, seksualnu orijentaciju ili dru┼ítvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost odr┼żavanja i negovanja odnosa zahteva sve vi┼íe ve┼ítina i energije tokom narednih 10 godina.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł×
Ôł×┬áAKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Dana┼ínji kvadrat Venere u Lavu sa Rx Uranom u znaku Bika mo┼że biti izuzetno problemati─Źan jer iznosi postoje─çu ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, te┼żnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj dana┼ínji kvadrat aktivirati upravo aktuelne teme u postoje─çem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u vazdu┼ínim znacima verovatno ─çete aspekt do┼żiveti sa ugla Venere u zodija─Źkom znaku Lava), mo┼żete nesvesno poku┼íavati da izgradite strukture koje ─çe distanciranjem i emotivnom hladno─çom terati partnera ┼íto dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktuelnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim znacima osloni─çete se na Urana u Biku), va┼ía potreba za slobodom i nezavisno┼í─çu vas mo┼że voditi ka nesvesnim obrascima kojima ─çete kod partnera pobuditi ose─çaj li─Źne nesigurnosti.
U svakom slu─Źaju danas su skoro sasvim izvesni konflikti, rasprave i odmeravanje snaga u svakom postoje─çem odnosu.

AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrasno osmotrimo kvalitet odnosa. ─îesto su nesvesno li─Źne teme i ambivalentan stav upravo klju─Źne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu i u kojima nedostaje uzbudjenja. Umesto da se oslonite na potrebu za uzbudjenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posledicu ima frustracije i nemir, pronadjite na─Źin da unesete malo uzbudjenja na kreativniji i konstruktivniji na─Źin. Bi─çe neophodno malo strpljenja dok se suo─Źavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana ─çe preispitati va┼íu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur kvadrat Jupiter *tranzit

Thu Sep 17 , 2020
Zgrabite Va┼í natalni horoskop. Ukoliko ima planeta u sektoru od 15┬░ do 19┬░ Ovna, Raka, VAGE ili JARCA, a posebno ukoliko su Merkur ili Jupiter vladari li─Źnih ta─Źaka ili planeta u va┼íem natalnom horoskopu ili su Blizanci, Devica, Strelac ili Ribe Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzitnog aspekta […]