Venera kvadrat Rx Uran *tranzit


Venera kvadrat Uran *tranzit

TRANZITNI ASPEKT ZA 15.09.2020.
VENERA KVADRAT URAN 10° LAV/BIK

Tranzitni kvadrat Venere i Rx Urana može doneti izazove za sve dugoročne odnose, usmeravajući ih kroz ambijente novonastalih potreba i iskustava. Pojačana je potreba za slobodom, a uzbudjenja mogu biti izazov za vaše strpljenje prema bliskima i voljenima. Ukoliko ste se prethodnih dana dosadjivali danas su mogući naleti besa ili drugog destruktivnog ponašanja.
Stabilne emotivne veze se neće suočavati sa dramatičnim situacijama, posebno ukoliko su oba partnera otvorenog uma, ali zahtevni i konzervativni partneri će se suočiti sa suprotstavljanjem.
Ukoliko niste u vezi danas vam delovati privlačno ekscentrični ljudi, posebno oni koju su povezani sa drugim kulturama. Oprez tokom kupovine, izvesno je da ćete biti skloni impulsivnoj nabavci nepotrebnih stvari.

SABIJSKI SIMBOLI

URAN 10° BIKA
Škrabotina i nečitki potpis olovkom. Čovek na prestolu sa skiptarom u ruci i krunom na glavi. Oko njega su znaci bogatstva.

VENERA 10° LAVA
Muškarac i žena sede za stolom na kome su obilno postavljeni hrana i vino. Mali deo mladog Meseca se vidi na nebu koje prekrivaju puzavice.

Tranzitni aspekt VENERA KVADRAT URAN 10° LAV/BIK može biti izuzetno problematičan jer iznosi već neko vreme prisutnu ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat će aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko je to vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike kardinalne grupe znakova aktivne I dekade, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete ili značajne astrološke tačke oko 10° zodijačkih znakova BIK, LAV, ŠKORPION, VODOLIJA.
Tranzit je nešto povoljniji ukoliko za Vas ukoliko je u vašem ličnom horoskopu aktivan 10° VATRENIH (Ovan, Strelac) ili ZEMLJANIH (Devica ili Jarac).

Činjenica je da kvalitetni odnosi zahtevaju dosta truda i ulaganja. Bez obzira na rasu, pol, seksualnu orijentaciju ili društvenu poziciju, tokovi odnosa zbunjuju svakog od nas, a sposobnost održavanja i negovanja odnosa zahteva sve više veština i energije tokom narednih 10 godina.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞
 AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Današnji kvadrat Venere u Lavu sa Rx Uranom u znaku Bika može biti izuzetno problematičan jer iznosi postojeću ambivalentnost (def. istovremeno postojanje pozitivnih i negativnih emocija, težnji i stavova) u odnosima. Ne postoji perfektan odnos i ovaj današnji kvadrat aktivirati upravo aktuelne teme u postojećem odnosu kojima niste zadovoljni. Ukoliko se oslonite na jednu stranu aspekta (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u vazdušnim znacima verovatno ćete aspekt doživeti sa ugla Venere u zodijačkom znaku Lava), možete nesvesno pokušavati da izgradite strukture koje će distanciranjem i emotivnom hladnoćom terati partnera što dalje od vas. Ukoliko se oslonite na drugu stranu danas aktuelnog kvadrata (ukoliko u natalnom horoskopu imate dosta planeta u zemljanim znacima oslonićete se na Urana u Biku), vaša potreba za slobodom i nezavisnošću vas može voditi ka nesvesnim obrascima kojima ćete kod partnera pobuditi osećaj lične nesigurnosti.
U svakom slučaju danas su skoro sasvim izvesni konflikti, rasprave i odmeravanje snaga u svakom postojećem odnosu.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Svaki put kada je aktivan aspekt Venere i Urana potrebno je da se okrenemo sebi, i nepristrasno osmotrimo kvalitet odnosa. Često su nesvesno lične teme i ambivalentan stav upravo ključne i aktiviraju problem u odnosima koji su zapali u rutinu i u kojima nedostaje uzbudjenja. Umesto da se oslonite na potrebu za uzbudjenjima i ispoljite je kroz konflikt koji za posledicu ima frustracije i nemir, pronadjite način da unesete malo uzbudjenja na kreativniji i konstruktivniji način. Biće neophodno malo strpljenja dok se suočavate sa duboko ukorenjenim obrascima u odnosima, a kvadrat Venere i Urana će preispitati vašu sposobnost da stvarate kompromis i budete fleksibini. U pozitivnom kontekstu ovo je sjajan dan za nova iskustva.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce trigon Rx Saturn *tranzit

Thu Sep 17 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite Vaš natalni horoskop. Ukoliko ima planeta u sektoru od 23° do 27° Bika, DEVICE ili Jarca, a posebno ukoliko su SUNCE ili SATURN vladari ličnih tačaka ili planeta u vašem natalnom horoskopu ili su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni […]
sunce trigon saturn tranzit