Venera opozicija Rx Jupiter *tranzit


Venera opozicija Jupiter tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Raka, Vage ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Strelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj tranzit će maksimalno ugroziti pripadnike KARDINALNE grupe znakova, tj sve koji u ličnom horoskopu imaju lične planete izmedju 15° i 19° Ovna, RAKA, Vage, JARCA.

I dalje uživate u dobrom raspoloženju, žudite da sa prijateljima podelite sreću i zadovoljstvo. Društveni dogadjaji vas opuštaju i zabavljaju – teško vam je da odbijete optimističan stav rema poslovnim zadacima, ekstravagantni ste. Velikodušni ste i izuzetno tolerantni prema drugima, ali moguće je i da ćete ubrzo zažaliti neumerenosti i ležernom stavu. Potrebna ja samodisciplina kako bi se izbegli ovi problemi. Odgovornost za sve životne nelagodnosti prebacujete na druge, idete linijom manjeg otpora.
Nemojte gubiti vreme na užitak. Za zdravlje nije dobro da preterujete u obrocima i lenčarite. Ograničite unos kalorija i planirajte uvodjene treninga, poželjno je uvesti i rigorozniji režim ishrane. Postoji tendencija da precenite osobu sa kojom ste u vezi, stoga se klonite ljubavnih avantura i zloupotrebljavanja drugih, a posvetite se radu i poslovima. Period gubitaka i sukoba sa zakonom.
Prilično ste se ulenjili i oklevate sa odlukama pa drugima delujete previše opušteno. Ovo je nezgodno vreme za pronalaženje balansa izmedju odgovornosti i želje za ličnim zadovoljstvom.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞REIKI HRONIKE ∞AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Opozicija Venere i Jupitera ukazuje da nedostatak vašeg poverenja u ljude i okolnosti, niste ni sami dovoljno sigurni kakav stav treba da zauzmete u odnosima. U iskušenju ste da se iznova ponovo dokazujete u hendlovanju čak i najzahtevnijih i najkomplikovanih situacija. Tražite odobrenje za svaki postupak i duboko ste uznemireni ukoliko ne dobijate pohvale koje očekujete. Vaša očekivanja od drugih se graniče sa drskošću, a svojim prepričavanjem svakodnevnih ljubavnih trivijalnosti zamarate okruženje. Brinete samo o sopstvenim potrebama pokazujući jasno znake nezrelosti.
Osmatrate ljude iz bliskog okruženja i koristite ih kako biste zadovoljili sopstvene ciljeve, a kada uočite da i drugi postupaju na identičan način postajete ogorčeni. Tražite bliskost isključivo sa ljudima koji vas bezgranično podržavaju i okrećete ledja svima koji se ne slažu sa vašim postupcima. Vaša nepostojanost u sprovodjenju pravde je zabavna, a ipak uz sve negativne tendencije velikodušni ste prema onima koji vas podržavaju u nadi da će svi problemi sa kojima se borite nestati u izmaglici.

Poslovni segment je verovatno jedina oblast u kojoj ste realno kreativno i izuzetno izražajni, iako ste zapravo u ulozi prodavca magle koji uživa u direktnom kontaktu – ipak dobijate pozitivne reakcije. Rasprava ili ono što vi nazivate diskusijom je u ovom trenutku vaša omiljena aktivnost i prečesto je koristite. Vešto šarmirate i sa lakoćom ih dovodite u situaciju da spuste svoje odbrambeni štit i snize kriterijume kako bi bili što slabija žrtva. Niste najiskreniji ni u poslovnim pregovorima – istinu vešto prilagodjavate sopstvenim ciljevima, licemerni ste u borbi za sopstvene ciljeve.
Brzo i nesmotreno reagujete na emotivne impulse upućujući naizgled iskrene gestove sve dok partner ne predloži konkretniji dogovor, a tada naglo gubite interesovanje. “Uvek kum ili kuma, nikada mlada ili mladoženja” je najadekvatniji vaš opis – da li ste u braku ili ne najviše zavisi od spremnosti da prihvatite odgovornosti a ne nedostatak odgovarajućih prilika.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur trigon Rx Jupiter *tranzit

Sat Aug 29 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko se u njemu nalaze planete u sektorima od 15° do 19° Bika, DEVICE ili JARCA, energije ovog tranzita će se odraziti na Vas lično. Današnji trigon Merkura i Jupitera donosi atmosferu u kojoj vaše intelektualne sposobnosti […]