Venera opozicija Rx Pluton *tranzit


Venera opozicija Pluton tranzit

Ovo će biti izuzetno ličan emocionalan tranzit za sve kojima su Venera ili Rx Pluton vladari ličnih planeta ili tačaka.

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u segmentu 20° do 25° Bika, RAKA, Vage, ŠKORPIONA ili Riba, posebno ukoliko je Bik, Rak ili Vaga vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas.

Komplikacije i nezadovoljstvo emotivnim reakcijama tranzitni kvadrat može aktivirati ukoliko ima ličnih planeta u sektoru od 20° do 25° kardinalnih znakova.
Prenaglašen seksualni život, pohotnost, nemoral prate ovaj tranzit.
U ovom periodu mogli bi da prenesete na vašeg partnera neke stvari koje dugo nosite u  sebi – vi ili vaš partner osećate da vaša veza ne dozvoljava individualni razvoj pa može doći do ljubomornih scena koje će poslužiti da budete još svesniji vaših osećanja. Pokažite  da ste u stanju da učite i menjate se, nemojte insistirati na ispravnosti vašeg načina.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE
REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Pod naletom emocija silovito kreirate harmoniju, a ludost ovog rizičnog poduhvata uskoro će biti evidentna. Problemi koje ljudi imaju u međusobnom ophođenju mogu se rešiti staloženošću – budite pošteni i prihvatite da  svaki pojedinac ima svoj sopstveni koncept ljubavi i partnerstva. Budite obazrivi  oko novih kontakata. Ako možete da stavite pod kontrolu vaše strasti i instinkte, trebalo bi  da u ovom periodu doživite intenzivna osećanja, koja mogu nešto da pokrenu.

Javlja se žudnja za dubokim promenama u postojećem emotivnom odnosu ili težnja da kod partnera promenite navike koje iritiraju. Prisutna je i naglašena ljubomora, zavist i posesivnost kao i želja da u potpunosti ovladate situacijom. Ne možete promeniti druge niti upravljati njegovim životima, jer će odbojnost koja raste imati destruktivne posledice po odnos.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

ASTROLOŠKI DOGADJAJI za 03.09.2020.

Thu Sep 3 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email ČETVRTAK 03.09.2020. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 5 lunarnih aspekata, popodnevna faza praznog hoda, lunarna promena znaka. MESEC tranzitira od 18° RIBA do 1° OVNA. Tokom noći (2:09 do 4:09) Mesec ulazi u konjukciju sa Neptunom 19° […]

You May Like