Venera opozicija Rx Uran *tranzit


Zgrabite svoje natalne horoskope. OPREZ ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 5° do 9° BIKA, Lava, ŠKORPIONA ili Vodolije, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga ili Vodolija energija ovog tranzita će biti važna za vas.
POVOLJAN dan ukoliko je u vašem natalnom horoakopu naglašen zodijački segment 5° do 9° Bika, Device ili Jarca.

Nagli i neobični ljubavni dogadjaji, prepuštanje emotivnom rolerkosteru, neraspoloženje, želja za nezavisnim, nervoza pod pritiskom, brojni problemi i anksioznost. Venera je na kratko pod vodjstvom Uranovog štapića dok je pod opozicijom Urana, kako ona predstavlja našu potrebu za odnosima sada je i dodatno oslabljena dok tranzitira znakom Škorpiona, ali ipak ova pozicija ukazuje na potrebu za harmoničnim odnosima a ne i suočavanje sa ruinirajućimi elementima Urana koji nagone u želju za oslobadjanje, ili posesivnog Plutona koji naglašava potrebu za kontrolom.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Sve opozicije se direktno ili indirektno projektuju na naše odnose, to je osnovna priroda opozicije – i odnosa I kuće (ja) i VII kuće (ti). Aktivna je atmosfera intenziviranih tenzija, jer je jedna od planeta koja je deo aktuelne današnje opozicije Venera koja je prirodni vladar svih odnosa. Svaki put kada se Venera i Uran aktiviraju, posebno u opoziciji koja sam ima prirodu Urana) možemo očekivati sve što je čini sasvim neobično. Za natuse koji su spokojne prirode ovaj aspekt nosi izuzetnu napetost i nemir, dok za druge može biti stimulativan i uzbudljiv. U suštini kada se aktivira ova energija težimo da tragamo za stimulativnijim aktivnostima, koje donose uzbudjenje.

Venera opozicija Uran tranzitSve koji su u ozbiljnoj emotivnoj vezi ili braku aktuelna dnevna opozicija Venere i Urana nagoni da preispitaju svoju ambivalentnost i da razmisle o tome da li i dalje žele da ostanu u odnosu. Ipak svaka veza koja započne u ovom intervalu će najverovatnije biti kratkotrajna i puna obrta.
Kako biste kreativno iskoristili ovu energiju (što je svakako bolje nego izbegavati je), potrebno je da začinite emotivni život – ukoliko ste u vezi unesite elemente svežine kroz uzbudljive aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Osmislite kratak beg od svakodnevnicei rutine koja vas opterećuje u poslednje vreme, pronadjite nešto što uneti novi talas energije (Uran) i revitalizovati vaš odnos (Venera). Ukoliko ste sami odličan je dan za nove uzbudljive aktivnosti, istražujte upoznajući nove ljude koji se nalaze izvan vaše zone udobnosti. Jedno sasvim novo sikustvo koje nije deo vaše prirode uneće sasvim dovoljno sreće i zadovoljstva za narednih par dana.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ovo je prilično nepovoljan aspekt za osećanja i ljubav generalno. Mogući su nagli prekidi odnosa i rastanci, napuštanje i patnja. Osetljivi ste i podložni naglim i nepromišljenim potezima. Ovaj aspekt će intenzivno osetiti Vage i Bikovi (podznak, znak) ali i sve osobe ženskog pola. Izvesna je opasnost od bezumnog rasipanja.
Potrudite se da ne uznemiravate partnera. U traganju za zadovoljstvima niste sigurni za kojom vrstom doživljaja tragate, jer zapravo žudite za uzbudjenjima i novim iskustvima. Uprkos kvalitetu emotivnog odnosa sada će vam biti žao svega što ste možda propustili ranije. Teško vam je da podnesete dosadu, ali izbegavajte da reflektujete vaše želje na druge a da prethodno ne razmotrite da li je to opravdano. Opustite se i iskoristite ovaj dan za razmišljanje; trebalo bi da ste u stanju da prepoznate opasnosti ovog tranzitnog aspekta i da se suzdržiteod konfrontacija – ostavite to za bolje dane.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur sekstil Jupiter *tranzit

Sat Nov 28 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email NAJAVA TRANZITNOG ASPEKTA za 29.11.2020.  MERKUR SEKSTIL JUPITER 25° ŠKORPION/JARAC Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima planeta u sektoru od 24° do 26° Blizanaca, Device, Vage, ŠKORPIONA, Jarca ili RIBA, a posebno ukoliko je Blizanci, Devica, Škorpion ili Strelac Vaš Sunčev […]