Venera sekstil Mars *tranzit


Venera sekstil Mars *tranzit

Iskrenost, čari, topla osećanja, popularnost, skladni odnosi i aktivan društveni život, dani puni zadovoljstva, posete, manji pokloni, udobnost. Sreća u ljubavi, proslave.
Život se pod ovakvim aspektom odvija nesmetano, dan je povoljan za prijateljstva, uživanja i razonodu. Dobro vreme i za putovanje. Veze obrazovane pod ovim uticajem su dugotrajne i donose korist.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Ovaj period bi trebalo dugo da pamtite, jer Venera ulazi u harmonični sekstilni aspekt sa Marsom, planetom odgovornom za aktivnost i prijatna iskustva. Čak i da ste često preuzimali na sebe više nego što možete fizički da uradite, ne dozvolite da vas to spreči da iskusite životna zadovoljstva. U ovom periodu se divno osećate, a ljudi u vašem okruženju će to sigurno primetiti. Izuzetno prijatni susreti obojeni toplinom i uzajamnom senzitivnošću. Profesionalni uspesi. U ovom periodu ćete sresti ljude koji će vam kasnije biti izuzetno značajni za poslovni napredak. Prijatni romantični kontakti zato budite spremni da uživate. SREĆAN period u kome ćete ugoditi drugima i dozvoliti sebi da vam ugađaju.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika *tranzit 2019.

Wed May 15 , 2019
VENERA, planeta ljubavi, umetnosti i male sreće, 15. MAJA 2019. počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Bika, znak ljubavi i uživanja kroz koji će tranzitirati do 9. JUNA, kada počinje tranzit kroz znak Blizanaca. Venera je simbol osećanja i mogućnosti da se zaljubimo, ljubavi koju osećamo prema suprotnom polu, umetnosti […]
Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika *tranzit 2019.