VENERA SEKSTIL SATURN 06° STRELAC/VODOLIJA 


Venera sekstil Saturn tranzit

Zgrabite vaš natalni horoskop Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 6° zodijačkih znakova Ovan, Blizanci, Lav, Vaga ili Vodolija, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Povoljan dan ukoliko je u Vašem natalnom horoskopu aktivna SREDINA PRVE DEKADE VAZDUŠNIH (Blizanci, Vaga) ili VATRENIH (Lav, Strelac) znakova.

Lajtmotivi za tranzitni sekstil Venere i Saturna su smisao za realnost, trezvenost, osećanje odgovornosti, štedljivost, rezervisanost, odanost, samokontrola, dobri saveti od starijih. Povoljan dan za postizanje uspeha vrednim i upornim radom. Sklapaju se dugoročna plodonosna prijateljstva koja će svim akterima doneti zadovoljstvo.

Svi povoljni aspekti nam definišu šanse da materijalizujemo energiju, ipak za razliku od trigona sekstil zahteva i da uložimo odredjeni trud. Obzirom da Saturn visoko ceni strukturu, a Venera lakoću odnosa, ovo je odličan trenutak da se razmotre želje i potrebe koje egzistiraju unutar odnosa. Dok ovome pristupate kroz diskusiju a ne konfrontaciju sve će se odvijati sa lakoćom i uočićete da su sagovornici prijemčivi.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Na materijalnom planu, obzirom da Venera vlada i novcem, očekuje se blago poboljšanje tokom dana koji slede. Obzirom da je Saturn simbol strategije preporuka je da se posvetite planiranju budžeta kako biste rashode držali pod kontrolom. Ovaj aspekt će omogućiti da uživate u posvećivanju obavezama, bez pritisaka i napora. Zabrinuti ste za stanje vaših odnosa i želite da uradite sve što je moguće da bi izbegli konflikte. Iniciraćete ponovni sastanak sa članovima porodice ili ćete samo provesti dan sa jednim od vaših roditelja ili starijim rođakom, u svakom slučaju bićete raspoloženi da čujete stav i savet nekoga ko poseduje mnogo životnog iskustva.

Razvijate nove koncepte i ideje za organizovanje poslovnih, finansijskih aktivnosti. Ovo je dobar trenutak za partnerstvo uz podršku iskusnijih saradnika i ukoliko imate ispravan stav poštovanja viših instanci u ovom trenutku dobijate mogućnost za napredovanje. Vaša osećanja su stabilna i pokazujete zrelost u emotivnim odnosima koji su osnaženi, iako su osećanjan naizgled umerena. Obnavljate stara prijateljstva.

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce trigon Rx Jupiter *tranzit

Sat Oct 16 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email ZA TVOJ NATALNI HOROSKOP klik na link NATALNA KARTA Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru 18° do 26° VAZDUŠNIH znakova (Blizanci, Vaga, VODOLIJA), a posebno ukoliko su Lav, Strelac ili Ribe […]