Venera trigon Neptun 18° Škorpion/Ribe *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, Raka, Device, ŠKORPIONA, Jarca ili RIBA, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Trigon Venere i Neptuna naglašava artistički izraz, stoga ukoliko poslujete u kreativnim sferama aspekt može doneti inspirativne ideje koje će biti i adekvatno nagradjene. Obzirom da Venera vlada domenom ljubavi i emotivnih odnosa ukoliko žudite za emotivnim ostvarenjem na pravom ste putu da vam se ostvare sve želje. Preosetljivi ste i brzo reagujete na osećanja drugih ljudi. Imate naglašenu želju da pružite ljubav drugima i maksimalno im pomognete. Vaša intuicija i imaginacija su snažni i možete ih koristiti za kreativne poduhvate. Podsvesni uvidi će biti samo posledica osluškivanja unutrašnjeg glasa i emocija, saosećajni ste i u stanju da razumete osobe ženskog pola, prijateljice i članove porodice.

Imate želju da izrazite svoju ljubav prema drugima tako što ćete pomoći na bilo koji način. Vaša intuicija i imaginacija su veoma jake danas i pomoću njih možete dobiti nesvesni uvid ako pratite svoju intuiciju. Ovo je idealan dan za ulepšavanje. Uzavrele strasti zanose i opijaju, ne možete im se odupreti, ali možete pokrenuti kakav kreativan projekat – stvoriti remek delo ili uraditi nešto neobično. Uporno izbegavate rutinske zadatke. Uspeh u uslužnim delatnostima, uživanje u poeziji ili muzici. Mnoštvo želja, ali i opasnost od nepromišljenih rashoda.

Kako da iskoristite tranzitni trigon Venere i Neptuna
* isplanirajte kratak beg sa partnerom
* uživajte u idiličnim momentima sa porodicom
* zgrabite foto-aparat, slikarsko platno ili omiljeni muzički instrument i prepustite se
* sanjarite, molite se ili meditirajte
* napravite kratak osvrte na san koji ste snivali tokom noći
* dekorišite kancelariju ili životni prostor
* osvežite svoj imidž
* posetite uizložbu u omiljenom muzeju, pogledajte aktuelan pozorišni komad ili izložbu fotografija
* radite vežbe kreativne vizuelizacije

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Zgrabite vaš natalni horoskop – ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe vaš Sunčev ili Asc znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas u najličnijem smislu.

OVAN
Trudite se da prikrijete duboko emotivno iskustvo i to vas može koštati, stoga budite oprezni sa troškovima ili zajedničkim ulaganjima danas. Planirajte strastveno veče sa partnerom.

BIK
Uočavate mogućnost zarade kroz partnerstvo i udruženim snagama napredujete u poslovnim aktivnostima. Smeši vam sepoklon od strane emotivnog partnera. Definišite svoje vizije za budućnost.

BLIZANCI
Trigon Venere i Neptuna odraziće se na sektor karijere. Pred vama je novi poslovni zadatakkoji će vam doneti i uživanje ali će znatno poboljšati vašu sliku u javnosti. Jedna mlada ženska osoba olakšaće realizaciju zadataka.

RAK
Romantičan beg donosi neočekivano zadovoljstvo i novi životni smisao. Novi talasa optimizma zahvaljujućinovim zadacima, posebno ukoliko radite u oblasti izdavaštva edukacije i prava. Prezadovoljni ste odnosom sa decom.

LAV
Najzad ste dočekali period poboljšanja porodičnih odnosa, ili poboljšanja poslovnih rezultata ukoliko radite u privatnom sektoru. Pokažite svoju posvećenost bliskoj osobi kroz finansijsku podršku. Poboljšanje poverenja u emotivnim odnosima.

DEVICA
Trigon će najzad aktivirati komunikaciju sa sa bliskom osobom koja se nakratko distancirala. Najzad vam se pruža prilika za ostvarite pozitivnu razmenu i na poslovnom planu, poboljšani uslovi za pregovore koji za cilj imaju dugoročnu sigurnost i stabilizaciju poslovnog statusa.

VAGA
Talas nove nade i poslovno inspirativna faza koja će pomoći da zaboravite prethodne dane i pomogne u stabilizaciji materijalnog statusa. Nove ideje o prilikama kroz koje ćete unovčiti davno stečene veštine – ovaj aspekt donosi jasnu priliku za solidne finansijska poboljšanja. Investirajte u zdravlje.

ŠKORPION
Ovo je vaš trenutak da zablistate punim sjajem, dragi Rakovi, sve su oči uprte u vas. Poslovni zadaci zahtevaju dobru koncentraciju, a vaše liderske sposobnosti danas će u potpunosti doći do izražaja.Budite otvoreni i veseli, ljubav je svuda oko vas.

STRELAC
Imate utisak da se mnogo toga odvija iza vaših ledja i nadate se da to neće ugroziti poslovne okolnosti koje vam idu na ruku u poslednje vreme. U tišini pripremate ambijent za nove poslovne izazove spremni da se posvetite novim zadacima koji će doneti priliku za napredovanje.

JARAC
Vaš društveni život obiluje novim dogadjajima a neka poznanstva su va zaintrigirala i više nego što želite da priznate. Iz aktuelne situacije ćete izaći bogatiji za važno iskustvo i osposobljeni da ubuduće sa više samopouzdanja prezentujete svoje veštine.

VODOLIJA
Blistava prilika za napredovanje koja će doneti i priliku za poboljšanje statusa, i značajna priznanja koja će značiti na poslovnom putu koji ste planirali. Čast i priznanje iskusnih kolega će vas inspirisati da se sa više entuzijazma posvetite redovnim poslovnim zadacima.

RIBE
Sunce u trigonu sa vladarom znaka Riba pomoći će da mnogo jasnije sagledate svoje ciljeve i budete direktniji sa kreiranjem liste prioriteta. Prolazite kroz proces finog podešavanja koji utiče na vaš fizički izgled, samopouzdanje i kompletan pogled na život. Fokusirani ste na dugoročne ciljeve.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kada biljka ne cveta popravljaš uslove u kojima biljka raste, ne popravljaš biljku

Mon Dec 7 , 2020
Za nama su dve nedelje neobičnih astroloških dogadjaja, posebno imajući u vidu jako nepovoljan širi astrološki ambijent tokom čitave 2019, i niz jako nepovoljnih astroloških dogadjaja koje su prisutne od početka 2020.SADA nam se, zahvaljujući svim retrogradnostima koje su aktuelne (Pluton, Saturn, Venera, Jupiter), Uranovom prelasku iz Ovna u Bika, […]