Venera trigon Rx Neptun 22° Škorpion/Ribe *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

 

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika, RAKA, Device, Škorpiona, Jarca ili RIBA, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Trigon Venere i Neptuna naglašava artistički izraz, stoga ukoliko poslujete u kreativnim sferama aspekt može doneti inspirativne ideje koje će biti i adekvatno nagradjene. Obzirom da Venera vlada domenom ljubavi i emotivnih odnosa ukoliko žudite za emotivnim ostvarenjem na pravom ste putu da vam se ostvare sve želje. Preosetljivi ste i brzo reagujete na osećanja drugih ljudi. Imate naglašenu želju da pružite ljubav drugima i maksimalno im pomognete. Vaša intuicija i imaginacija su snažni i možete ih koristiti za kreativne poduhvate. Podsvesni uvidi će biti samo posledica osluškivanja unutrašnjeg glasa i emocija, saosećajni ste i u stanju da razumete osobe ženskog pola, prijateljice i članove porodice.

Imate želju da izrazite svoju ljubav prema drugima tako što ćete pomoći na bilo koji način. Vaša intuicija i imaginacija su veoma jake danas i pomoću njih možete dobiti nesvesni uvid ako pratite svoju intuiciju. Ovo je idealan dan za ulepšavanje. Uzavrele strasti zanose i opijaju, ne možete im se odupreti, ali možete pokrenuti kakav kreativan projekat – stvoriti remek delo ili uraditi nešto neobično. Uporno izbegavate rutinske zadatke. Uspeh u uslužnim delatnostima, uživanje u poeziji ili muzici. Mnoštvo želja, ali i opasnost od nepromišljenih rashoda.

 

Kako da iskoristite tranzitni trigon Venere i Neptuna
* isplanirajte kratak beg sa partnerom
* uživajte u idiličnim momentima sa porodicom
* zgrabite foto-aparat, slikarsko platno ili omiljeni muzički instrument i prepustite se
* sanjarite, molite se ili meditirajte
* napravite kratak osvrte na san koji ste snivali tokom noći
* dekorišite kancelariju ili životni prostor
* osvežite svoj imidž
* posetite uizložbu u omiljenom muzeju, pogledajte aktuelan pozorišni komad ili izložbu fotografija
* radite vežbe kreativne vizuelizacije

 

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

 

Zgrabite vaš natalni horoskop – ukoliko su Bik, Vaga ili Ribe vaš Sunčev ili Asc znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas u najličnijem smislu.

OVAN
Trudite se da prikrijete duboko emotivno iskustvo i to vas može koštati, stoga budite oprezni sa troškovima ili zajedničkim ulaganjima danas. Planirajte strastveno veče sa partnerom.

BIK
Uočavate mogućnost zarade kroz partnerstvo i udruženim snagama napredujete u poslovnim aktivnostima. Smeši vam sepoklon od strane emotivnog partnera. Definišite svoje vizije za budućnost.

BLIZANCI
Trigon Venere i Neptuna odraziće se na sektor karijere. Pred vama je novi poslovni zadatakkoji će vam doneti i uživanje ali će znatno poboljšati vašu sliku u javnosti. Jedna mlada ženska osoba olakšaće realizaciju zadataka.

RAK
Romantičan beg donosi neočekivano zadovoljstvo i novi životni smisao. Novi talas optimizma zahvaljujućinovim zadacima, posebno ukoliko radite u oblasti izdavaštva edukacije i prava. Prezadovoljni ste odnosom sa decom.

LAV
Najzad ste dočekali period poboljšanja porodičnih odnosa, ili poboljšanja poslovnih rezultata ukoliko radite u privatnom sektoru. Pokažite svoju posvećenost bliskoj osobi kroz finansijsku podršku. Poboljšanje poverenja u emotivnim odnosima.

DEVICA
Trigon će najzad aktivirati komunikaciju sa sa bliskom osobom koja se nakratko distancirala. Najzad vam se pruža prilika za ostvarite pozitivnu razmenu i na poslovnom planu, poboljšani uslovi za pregovore koji za cilj imaju dugoročnu sigurnost i stabilizaciju poslovnog statusa.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE

 

VAGA
Talas nove nade i poslovno inspirativna faza koja će pomoći da zaboravite prethodne dane i pomogne u stabilizaciji materijalnog statusa. Nove ideje o prilikama kroz koje ćete unovčiti davno stečene veštine – ovaj aspekt donosi jasnu priliku za solidne finansijska poboljšanja. Investirajte u zdravlje.

ŠKORPION
Ovo je vaš trenutak da zablistate punim sjajem, dragi Škorpioni, sve su oči uprte u vas. Poslovni zadaci zahtevaju dobru koncentraciju, a vaše liderske sposobnosti danas će u potpunosti doći do izražaja.Budite otvoreni i veseli, ljubav je svuda oko vas.

STRELAC
Imate utisak da se mnogo toga odvija iza vaših ledja i nadate se da to neće ugroziti poslovne okolnosti koje vam idu na ruku u poslednje vreme. U tišini pripremate ambijent za nove poslovne izazove spremni da se posvetite novim zadacima koji će doneti priliku za napredovanje.

JARAC
Vaš društveni život obiluje novim dogadjajima a neka poznanstva su va zaintrigirala i više nego što želite da priznate. Iz aktuelne situacije ćete izaći bogatiji za važno iskustvo i osposobljeni da ubuduće sa više samopouzdanja prezentujete svoje veštine.

VODOLIJA
Blistava prilika za napredovanje koja će doneti i priliku za poboljšanje statusa, i značajna priznanja koja će značiti na poslovnom putu koji ste planirali. Čast i priznanje iskusnih kolega će vas inspirisati da se sa više entuzijazma posvetite redovnim poslovnim zadacima.

RIBE
Sunce u trigonu sa vladarom znaka Riba pomoći će da mnogo jasnije sagledate svoje ciljeve i budete direktniji sa kreiranjem liste prioriteta. Prolazite kroz proces finog podešavanja koji utiče na vaš fizički izgled, samopouzdanje i kompletan pogled na život. Fokusirani ste na dugoročne ciljeve.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE