VENERA TRIGON Rx SATURN 18° VAGA/VODOLIJA *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

 

Ukoliko u njemu ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Blizanaca, Vage ili Vodolije, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.
Ovaj tranzit će biti izuzetno povoljan za vas ukoliko u vašem ličnom horoskopu ima ličnih planeta na 18° Blizanaca, Vage ili Vodolije.

 

Tokom ovog izuzetno benefičnog tranzita možete razviti nove ideje o boljoj poslovnoj organizaciji i finansijskim pitanjima. Postupaćete disciplinovano i u pitanjima odnosa i kreativnim delatnostima. Odličan dan za početak emotivne veze sa osobom koja je starija od vas ili ima bogato životno iskustvo, a pravne teme se rešavaju sa lakoćom.
Smisao za realnost, trezvenost, osećanje odgovornosti, štedljivost, rezervisanost, odanost, samokontrola, poboljšanje odnosa sa starijim osobama. Bićete postojani i dobro ćete prolaziti po pitanju sentimentalnog života.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Kada poželite Astrološku podršku koja će olakšati vaše izbore i odluke klikom na link odaberite svoj termin 

 

 

Gajite naklonost prečišćenu od strasti, a vaši društveni i finansijski interesi će uznapredovati. Sklapate trajna prijateljstva i veze. Ovo je povoljan period za preduzimanje obezbeđivanja zaliha za budućnost. Kako Venera ulazi u trigon sa Saturnom koji simbolizuje odgovornost, razum i definisanje ograničenja, uočićete da pronalazite zadovoljstvo u obavezama, bez uobičajenog osećaja prisile. Negujete emotivne odnose i želite da uradite sve što je moguće da ne bi došlo do konflikata. Ako vam se desi da vas obuzmu tužne misli lako ćete to prevazilaziti i oraspoložiti se. Možda ćete inicirati porodični skup ili dan provesti sa jednim od roditelja, verovatno raspoloženi da slušate nekoga ko ima mnogo više životnog iskustva od vas.

 

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE