Venera trigon Rx Uran *tranzit


Venera trigon Rx Uran *tranzit

VENERA 2° JARCA TRIGON Rx URAN 2° BIKA *tranzit

Zgrabite svoje natalne horoskope. Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 00° do 05° stepeni zodijačkih znakova BIKA, Lava, Device, Strelca, JARCA, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga ili Vodolija energija ovog tranzita će biti važna za vas.

Kako Venera nastavlja svoj tranzit kroz zodijački znak Jarca danas kreira inspirativan i dinamičan harmoničan aspekt. U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

Dok danas URAN i VENERA plešu uočićete električni talas energije u vazduhu. Potreba da eksperimentišete i istražujete nepoznato će biti snažnija nego inače. U odnosima ovo je odličan trenutak da osmislite promenu i započnete rutinu koja u narednih 7 godina može doneti poboljšanja. Obzirom da je Venera u znaku Jarca možete se posvetiti prečišćujućim ritualima koje će omogući jasniju percepciju odnosa za budućnost. Ukoliko niste u emotivnoj vezi nisu ovo baš najsvetliji dani za upoznavanje ljudi za druženje.
U finansijskoj sferi ovo je odličan trenutak da promenite pristup i počnete da razmišljate na novi način, da kreirate nove načine za sticanje novca.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Trigon Venere i Urana daruje uspeh pri sklapanju poslova bez obzira na neuobičajene okolnosti. Iznenadne posete. Brojne ideje olakšaće ispunjavanje svakodnevih obaveza. Dajte na volju malim ludostima. Očekujete ljubavnu avanturu sa uzbudljivim završetkom. Privlačite pažnju, iznenadna prilika za ljubavni kontakt. Euforičnost. Venera u znaku Jarca pojačana trigonom Urana u Biku željna je nove ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi žudnju za ljubavnim iskustvima. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama, prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, iznenadne posete dragih ljudi.

Jedino upozorenje u vezi sa tranzitnim trigonom Venere i Rx Urana je što su njegovi efekti kratkotrajni. Maksimalno iskoristite ovu inspirativnu energiju kako biste osvestili i oživeli promene u vašem životu.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Kako odabrati kristal?

Sun Dec 8 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ukoliko priželjkujete da kupite kristal verovatno se suočavate sa brojnim pitanjima… Koji je najbolji? Koji je najlepši? Da li ste sebi postavili pitanje kako odabrati prijatelja? Na koji način se privlačimo? Često nas u masi privuče samo jedna osoba, pored mnogo drugih […]