Venera trigon Rx Uran *tranzit


Venera trigon Rx Uran *tranzit

VENERA 2┬░ JARCA TRIGON Rx URAN 2┬░ BIKA *tranzit

Zgrabite svoje natalne horoskope. Ukoliko ima li─Źnih planeta u sektorima od 00┬░ do 05┬░ stepeni zodija─Źkih znakova BIKA, Lava, Device, Strelca, JARCA, a posebno ukoliko je va┼í Ascendentalni ili Sun─Źev znak Bik, Vaga ili Vodolija energija ovog tranzita ─çe biti va┼żna za vas.

Kako Venera nastavlja svoj tranzit kroz zodija─Źki znak Jarca danas kreira inspirativan i dinami─Źan harmoni─Źan aspekt. U astrologiji Uran simbolizuje promene postoje─çih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih.

 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

 

Dok danas URAN i VENERA ple┼íu uo─Źi─çete elektri─Źni talas energije u vazduhu. Potreba da eksperimenti┼íete i istra┼żujete nepoznato ─çe biti sna┼żnija nego ina─Źe. U odnosima ovo je odli─Źan trenutak da osmislite promenu i zapo─Źnete rutinu koja u narednih 7 godina mo┼że doneti pobolj┼íanja. Obzirom da je Venera u znaku Jarca mo┼żete se posvetiti pre─Źi┼í─çuju─çim ritualima koje ─çe omogu─çi jasniju percepciju odnosa za budu─çnost. Ukoliko niste u emotivnoj vezi nisu ovo ba┼í najsvetliji dani za upoznavanje ljudi za dru┼żenje.
U finansijskoj sferi ovo je odli─Źan trenutak da promenite pristup i po─Źnete da razmi┼íljate na novi na─Źin, da kreirate nove na─Źine za sticanje novca.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Trigon Venere i Urana daruje uspeh pri sklapanju poslova bez obzira na neuobi─Źajene okolnosti. Iznenadne posete. Brojne ideje olak┼ía─çe ispunjavanje svakodnevih obaveza. Dajte na volju malim ludostima. O─Źekujete ljubavnu avanturu sa uzbudljivim zavr┼íetkom. Privla─Źite pa┼żnju, iznenadna prilika za ljubavni kontakt. Eufori─Źnost. Venera u znaku Jarca poja─Źana trigonom Urana u Biku ┼żeljna je nove ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ┼żudnju za ljubavnim iskustvima. Pored toga ovo je vrlo originalan umetni─Źki aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama, prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobi─Źnim mestima, iznenadne posete dragih ljudi.

Jedino upozorenje u vezi sa tranzitnim trigonom Venere i Rx Urana je ┼íto su njegovi efekti kratkotrajni. Maksimalno iskoristite ovu inspirativnu energiju kako biste osvestili i o┼żiveli promene u va┼íem ┼żivotu.

 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur trigon Neptun *tranzit

Thu Nov 28 , 2019
Zgrabite va┼í natalni horoskop (ili po┼íaljite va┼íe podatke kako biste dobili va┼íu natalnu kartu). Ukoliko ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u segmentima od 13┬░ do 17┬░ Raka, ┼áKORPIONA, RIBA, ili osi FIKSNIH znakova (Bik, Lav, ┼áKORPION, Vodolija), a posebno ukoliko su Blizanci, Devica, ┼ákorpion ili Ribe Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni […]
Merkur trigon Neptun *tranzit