VENERA TRIGON Rx URAN *tranzit


venera trigon uran tranzitZgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA.

Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 15° do 21° stepeni Bika, Lava, Škorpiona, Vodolije, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga, Strelac ili Vodolija energija ovog tranzita će biti važna za vas.

Kako Venera nastavlja svoj tranzit kroz zodijački znak Device kreiraće inspirativan i dinamičan harmoničan trigon sa Rx Uranomt. U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih.

Ipak, za osobe koja trezveno razmišljaju, a posebno za osobe sa naglašenim zemljanim znacima, Uran je planeta koja donosi teške situacije jer je u suštini prirode Urana potreba da prodrma postojeće sisteme. Ali promena je neizbežan deo napredka, i života svakog od nas i možemo je prigrliti i preuzeti kontrolu nad njom, ili dozvoliti da se manifestuje na naše život na nepredvidjen način.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Venera u zemljanom znaku Device ojačana trigonom Rx Urana u Biku željna je novih ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ljubavna iskustva. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama. prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, ljubavna uzbudjenja, iznenadne posete dragih ljudi, iznenadjenja i radosti. Sada se javlja želje za rizikom, priželjkujete nešto novo i neobično.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Dok danas Rx Uran i Venera plešu uočićete električni talas energije u vazduhu. Potreba da eksperimentišete i istražujete nepoznato će biti snažnija nego inače. U odnosima ovo je odličan trenutak da uradite nešto drugačije i prekinete dosadnu rutinu. Obzirom da je Venera u znaku Device možda ćete se posvetiti nekoj novoj poslovnoj ideji koja će ostvariti vaše poslovne vizije. Ukoliko nemate partnera upoznaćete interesantne i zabavne ljude za druženje. Iako ovo možda nije najbolji trenutak da započnete dugotrajnu vezu ali se možete sjajno zabaviti dok ona traje. U finansijskoj sferi ovo je odličan trenutak da promenite pristup i počnete da razmišljate na novi način, da kreirate nove načine za sticanje novca.

Trigon Venere i Rx Urana daruje uspeh pri sklapanju poslova bez obzira na neuobičajene okolnosti. Iznenadne posete. Brojne ideje olakšaće ispunjavanje svakodnevih obaveza. Dajte na volju malim ludostima. Očekujete ljubavnu avanturu sa uzbudljivim završetkom. Privlačite pažnju, iznenadna prilika za ljubavni kontakt. Euforičnost. Venera u zemljanom znaku Device pojačana trigonom retrogradnog Urana u fiksnom Biku željna je novih ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ljubavna iskustva. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama. prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, ljubavna uzbudjenja, iznenadne posete dragih ljudi, iznenadjenja i radosti.

Jedino upozorenje u vezi sa tranzitnim trigonom Venere i Rx Urana je što su njegovi efekti kratkotrajni. Uran donosi veoma brze promene i njegovi rezultati ne mogu dati dugoročne rezultate. Izuzetak je slučaj u kom su u vašem natalnom horoskopu Saturn i Uran u povoljnom aspektu, i tranzitni Rx Uran ima povoljan aspekt sa natalnim Saturnom. Maksimalno iskoristite ovu transformativnu energiju kako biste osvestili i oživeli promene u vašem životu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Sunce konjukcija Rx Merkur *tranzit

Fri Sep 23 , 2022
Share on Facebook Tweet it Pin it Email SUNCE konjukcija Rx MERKUR 0° VAGE Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima ličnih tačaka ili planeta na 00° Blizanaca, Vage, Vodolije, a posebno ukoliko su Blizanci, Lav, Devica ili Vaga Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na […]