Venera trigon Saturn *tranzit


VENERA 25° DEVICA trigon SATURN 25° JARAC *tranzit 

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu).
Ukoliko u njemu ima li─Źnih ta─Źaka ili planeta u znacima BIKA, Blizanaca, DEVICE, VAGE ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Jarac Va┼í Sun─Źev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita ─çe se odnositi na vas li─Źno.
Ovaj tranzit ─çe biti izuzetno povoljan za vas ukoliko u va┼íem li─Źnom horoskopu ima li─Źnih planeta na 25┬░ Bika, Blizanaca, Device, Vage ili Jarca.

Tokom ovog izuzetno benefi─Źnog tranzita mo┼żete razviti nove ideje o boljoj poslovnoj organizaciji i finansijskim pitanjima. Postupa─çete disciplinovano i u pitanjima odnosa i kreativnim delatnostima. Odli─Źan dan za po─Źetak emotivne veze sa osobom koja je starija od vas ili ima bogato ┼żivotno iskustvo, a pravne teme se re┼íavaju sa lako─çom.
Smisao za realnost, trezvenost, ose─çanje odgovornosti, ┼ítedljivost, rezervisanost, odanost, samokontrola, pobolj┼íanje odnosa sa starijim osobama. Bi─çete postojani i dobro ─çete prolaziti po pitanju sentimentalnog ┼żivota.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI SESIJE Ôł× AKA┼áA HRONIKE Ôł× 063/222-539 Ôł×

Gajite naklonost pre─Źi┼í─çenu od strasti, a va┼íi dru┼ítveni i finansijski interesi ─çe uznapredovati. Sklapate trajna prijateljstva i veze. Ovo je povoljan period za preduzimanje obezbe─Ĺivanja zaliha za budu─çnost. Kako Venera ulazi u trigon sa Saturnom koji simbolizuje odgovornost, razum i definisanje ograni─Źenja, uo─Źi─çete da pronalazite zadovoljstvo u obavezama, bez uobi─Źajenog ose─çaja prisile. Negujete emotivne odnose i ┼żelite da uradite sve ┼íto je mogu─çe da ne bi do┼ílo do konflikata. Ako vam se desi da vas obuzmu tu┼żne misli lako ─çete to prevazilaziti i oraspolo┼żiti se. Mo┼żda ─çete inicirati porodi─Źni skup ili dan provesti sa jednim od roditelja, verovatno raspolo┼żeni da slu┼íate nekoga ko ima mnogo vi┼íe ┼żivotnog iskustva od vas.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur u Škorpionu *tranzit 2020.

Tue Oct 27 , 2020
Merkur danas po─Źinje svoj tranzit kroz zodija─Źki znak ┼ákorpiona, a ukoliko je u va┼íem natalnom horoskopu MERKUR LI─îAN (ukoliko su Asc, Sunce, Mesec, Venera, Mars u zodija─Źkim znacima BLIZANACA ili DEVICE), ili je aktivna prva dekada fiksnih znakova (Bik, Lav, ┼ákorpion ili Vodolija) ovaj tranzit ─çete osetiti prili─Źno intenzivno. Spremnosti […]