Venera trigon Rx Uran *tranzit


Venera trigon Uran *tranzit Zgrabite svoje natalne horoskope. Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 4° do 8° stepeni Bika, Lava, Škorpiona, Vodolije, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga, Strelac ili Vodolija energija ovog tranzita će biti važna za vas.

Kako Venera nastavlja svoj tranzit kroz zodijački znak Jarca kreiraće inspirativan i dinamičan harmoničan aspekt. U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih.

U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Venera u zemljanom znaku Jarca pojačana trigonom Urana u Biku željna je novih ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ljubavna iskustva. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama. prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, ljubavna uzbudjenja, iznenadne posete dragih ljudi, iznenadjenja i radosti. Sada se javlja želje za rizikom, priželjkujete nešto novo i neobično. U astrologiji Uran simbolizuje promene postojećih ideala koje je potrebno zameniti novim inovativnijim i progresivnijim od prethodnih. Ipak, za osobe koja trezveno razmišljaju, a posebno za osobe sa naglašenim zemljanim znacima, Uran je planeta koja donosi teške situacije jer je u suštini prirode Urana potreba da prodrma postojeće sisteme. Ali promena je neizbežan deo puta ka uspehu, i života svakog od nas i možemo je prigrliti i preuzeti kontrolu nad njom, ili dozvoliti da se manifestuje na naše život na nepredvidjen način.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Dok danas Uran i Venera plešu uočićete električni talas energije u vazduhu. Potreba da eksperimentišete i istražujete nepoznato će biti snažnija nego inače. U odnosima ovo je odličan trenutak da uradite nešto drugačije i prekinete dosadnu rutinu. Obzirom da je Venera u znaku Jarca možda ćete se posvetiti nekoj novoj poslovnoj ideji koja će ostvariti vaše poslovne vizije. Ukoliko nemate partnera upoznaćete interesantne i zabavne ljude za druženje. Iako ovo možda nije najbolji trenutak da započnete dugotrajnu vezu ali se možete sjajno zabaviti dok ona traje. U finansijskoj sferi ovo je odličan trenutak da promenite pristup i počnete da razmišljate na novi način, da kreirate nove načine za sticanje novca.

Trigon Venere i Urana daruje uspeh pri sklapanju poslova bez obzira na neuobičajene okolnosti. Iznenadne posete. Brojne ideje olakšaće ispunjavanje svakodnevih obaveza. Dajte na volju malim ludostima. Očekujete ljubavnu avanturu sa uzbudljivim završetkom. Privlačite pažnju, iznenadna prilika za ljubavni kontakt. Euforičnost. Venera u zemljanom znaku Jarca pojačana trigonom retrogradnog Urana u fiksnom Biku željna je novih ljubavi i topline, te ovaj tranzit donosi ljubavna iskustva. Pored toga ovo je vrlo originalan umetnički aspekt, koji daruje naglu potrebu za promenama. prijatna iznenadjenja, lepe poklone, i posete neobičnim mestima, ljubavna uzbudjenja, iznenadne posete dragih ljudi, iznenadjenja i radosti.

Jedino upozorenje u vezi sa tranzitnim trigonom Venere i Urana je što su njegovi efekti kratkotrajni. Uran donosi veoma brze promene i njegovi rezultati ne mogu dati dugoročne rezultate. Izuzetak je slučaj u kom su u vašem natalnom horoskopu Saturn i Uran u povoljnom aspektu, i tranzitni Uran ima povoljan aspekt sa natalnim Saturnom. Maksimalno iskoristite ovu transformativnu energiju kako biste osvestili i oživeli promene u vašem životu.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Sunce konjunkcija Pluton *tranzit

Fri Jan 15 , 2021
Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Lava ili Škorpiona, a posebno ukoliko su Jarac, Lav ili Škorpion vaš vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. ∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE […]