Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika *tranzit 2018.


VENERA, planeta ljubavi, umetnosti i malih dobitaka, 31. marta 2018. počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Bika, znak ljubavi i uživanja kroz koji će tranzitirati do 25. aprila, kada počinje tranzit kroz znak Blizanaca.

Venera je simbol naših osećanja i mogućnosti da se zaljubimo, ljubavi koju osećamo prema suprotnom polu, umetnosti i svim životnim zadovoljstvima. Predstavlja sve ono što volimo ili u čemu uživamo, utiče na našu moć zavođenja, društvenost, apetit. Vlada grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitnom žlezdom… U Biku, Vagi i Ribama naglašava sentimentalnost, a njen uticaj slab je u Devici, Škorpiji i Ovnu.

Venera simbolizuje naš sistem vrednosti, pa znak i astrološka kuća u kojima se nalazi može opisati karakteristike osobe u koju možemo da se zaljubimo, ali i da je vremenom zavolimo.
U natalnom horoskopu muškarca, Venera simbolizuje tip žene koja ga privlači, ali i tip osoba koje izazivaju njegovo divljenje dok u ženskom horoskopu opisuje šta ona želi u ljubavi. Na primer, ženi sa Venerom u vazdušnim znacima dopadaju se partneri rođeni u Blizancima, Vagi i Vodoliji. Muškarca sa Venerom u vatrenim znacima privlači žena tipa Ovna, Lava, Strelca dok muškarac sa Venerom u Raku, Škorpionu ili Ribama traži emotivnu, empatičnu i tolerantnu partnerku. Ženu sa Venerom u vodenim znacima privlače romantični i emotivni muškarci itd.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Tranzit Venere kroz znak Bika najviše će posvedočiti pripadnici zemljanih i vodenih znakova koje uglavnom očekuje nešto dinamičniji emotivni život, promene u finansijskim pitanjima, pojačan apetit i naglašenu potrebu za užitkom. Ovnovima se smeše ljubavna uzbuđenja, Bikovima zanimljiv susret na nekom putovanju, a Blizancima mogućnost ulaska u tajnu vezu. Rakovima se neočekivano može javiti bivša ljubav, dok Lavovi preko posla mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Device očekuju iznenađenja u ljubavi, a Vage poboljšanje finansijske situacije i romantičan susret sa nekim umetnikom. Škorpionima se može dogoditi da požele da obnove staru vezu ali i suoče se sa finansijskim gubicima, dok će Strelci dobiti šansu da zarade više novca. Jarčeve može privući neko ko se bavi sportom ili umetnošću, a Vodolijama može doneti zaradu preko poslova sa nekretninama. Ribe mogu ući u tajnu romansu sa osobom sa kojom su nekad bili bliski.

Kako je Venera u tranzitu kroz znak Bika snažno postavljena, tokom perioda koji sledi primiće i podršku trigona sa Saturnom (07.04.) i Marsom (11.04.) u znaku Jarca, pa je čak ni opozicija sa slabim Rx Jupiterom (17.04) u Škorpionu neće omesti da napravi te dugo i pažljivo planirane odvažne korake i preduzme akciju.

Trigon sa Plutonom (17.04) može da nagradi samo tipove sa snažno postavljenim ličnim Plutonom i pod uslovom da su već uveliko napravili ozbiljne korake u realizaciji projekata.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Da je često tokom tranzita Venere kroz zodijački znak Bika snažno iščekivanje i potreba za prepuštanjem užicima ogromna – DA.
Da ćete se nakon toga mislima vraćati na Majske dogadjaje sa nevericom primišljajući kako to da baš ništa nije uspešno okončano.
Suzdržite se od veeeelikih očekivanja, rashoda, ulaganja. Suzdržite se od idealizovanja, od zaletanja i “lako ćemo” koncepta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki kalendar MAJ 2018.

Tue May 1 , 2018
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred vama je ASTROLOŠKI kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za MAJ 2018. – pored navedenih svih Mesečevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne […]
Astrološki kalendar MAJ 2018.