Venera u Blizancima *tranzit 2020.


Zgrabite svoj natalni horoskop. Ukoliko su Bik, Blizanci, Vaga vaš Sunčev ili Ascendentalni znak, ili se u navedenim znacima nalaze lične planete ili lične tačke vašeg natalnog horoskopa energija ovog tranzita će doneti promenu energije.

Pripadnicima grupe VODENIH ZNAKOVA (Rak, Škorpion, Ribe) tranzit Venere će doneti povoljne uticaje.

Tranzit Venere kroz zodijački znak Blizanaca tokom 2020. godine je jedna od vrućih astroloških tema za ovu godinu. Kako će to uticati na vaše odnose i vaš ljubavni život? Zašto može da nas podseti na proleća 2012. i 2004. godine? Šta zapravo mislimo kada kažemo da će tranzitno kretanje doneti sasvim različite dogadjaje različitim pripadnicima grupa Sunčevih i Ascendentalnih znakova.

Vreme je da istražimo te teme. Počevši od razumevanja energije planete u retrogradnom kretanju generalno i Retrogradne Venere u Blizancima 2020. konkretno, tačnije objedinjene energije koja će biti prisutna na svim nivoima. I nakon toga pokrićemo svaki Ascendentalni znak i nešto detaljniji uticaj na vaš život u skladu sa pristupom analizi iz tog ugla.

Za početak neophodno je da znate svoj Sunčev znak i kako biste proverili uticaje ovog perioda na vaš lični život.

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA tokom 2020. godine:
Vreme je da ponovo procenimo vrednosti. Postoji globalna tendencija da nedovoljna informisanost uvodi u stanje panike, što je posebno aktuelno tokom perioda retrogradnog kretanja planeta. Zapravo periodi retrogradnosti su ciklični, tj tokom svake godine planete provode izvesno vreme u retrogradnom kretanju, što znači da bismo uvek morali da se brinemo.

Ali kako zapravo treba da koristimo tokom ovih intervala? Daću vam nekoliko ideja: živimo u prilično brzom svetu, i svaki interval retrogradnosti je odličan za usporavanje i sagledavanje, procenu iz drugačije; treba obraditi emotivne sadržaje, proživljene situacije, ljude koji nas okružuju, gubitke sa kojima smo se suočili ili smo im svedočili, realizovana dostignuća.

Dakle vreme je za ponovno razmišljanje, za osećanja. Kao rezultat toga što živimo brzo i za sada želimo sve, ali svet ne funkcioniše tako, a pošto smo tvrdoglavi i nećemo se zaustaviti, svemir nam omogućava retrogradne periode na različitim planetima. To znači da ideja nije u tome da će se sve urušavati tokom faza retrogradnosti; već da se ne treba kretati u pravu novih početaka ili okončanja odnosa.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞
REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Zapravo OVO je trenutak za vreme i prostor.

Nakon što razumete na koji način će Venera u retrogradnom kretanju uticati na vaš lični horoskop i na ljude koji vas okružuju, možete izuzetno uživati u ovom periodu. Ono što je najvažnije, naučite kako da se neopravdano ne plašite ovih faza. Možda je u najgorem scenariju vaša veza preko dve ili tri nedelje nakon Retrogradne Venere u Blizancima 2020. još uvek u fazi preispitivanja, ali važno je da vam univerzum pruža sve alate i pravu energiju, tako da se vaš život razvija u najboljem mogućem pravcu i to vas vodi na vaš lični put. Verujte u to, i pre ili kasnije shvatićete da se svaka situacija u vašem životu ima smisao. To je takođe prilika da pažljivo sagledate svoje aktuelne obrasce i radite na njima.

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA 2020. KLJUČNI DATUMI
3. April: Venera počinje tranzit kroz zodijački znak Blizanaca
5. Maj: Venera tranzitira kroz Senku Retrogradnosti na 5° Blizanaca
13. Maj: Venera je stacionirana pred početak faze retrogradnosti na 21° 50′ Blizanaca
15. Jun: Venera je stacionirana na 5° 20′ Blizanaca

Retrogradna Venere kreće se u pet zodijačkih odeljaka, i svakih osam godina se vraća retrogradno kroz isti zodijački znak.  To je razlog zbog kog vas sada podsećam da se vratite na dogadjaje koji su bili aktuelni tokom proleća 2012. i 2004. godine, jer su to prethodne faze tokom kojih se Venera retrogradno tranzitno kretala kroz zodijački znak Blizanaca.
Započnite sa pripremama za ovaj period podsjećanjem na ono što ste živjeli u ta dva perioda koja se odnose na ljubav, odnose, samopoštovanje i društveni život. Pokušajte da identifikujete obrasce i ako između 5. maja i 15. juna ponovo to uočite, radite na promeni tragajući za novim obrascima i iscenjujući svoja ograničavajuća uverenja. 

Venera, planeta ljubavi i lepote, druga planeta od Sunca donosi sezonu romantične ljubavi i zaista posebno vreme.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞
REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Venera u Blizancima – 03. aprila 2020. do 07. avgusta 2020. olakšaće komunikaciju u odnosima, stoga postajemo emocionalno odvojeni i više objektivni, raspoloženi da analiziramo sve dostupne mogućnosti, umesto da odmah preuzmemo predložene obaveze i odgovornosti. Venerin tranzit kroz zodijački znak Blizanaca je relaksirajući, podstiče intelektualne ali i interakcije blagih strasti. Moglo bi se reći da je inteligencija onih oko nas uzbudljivija od fizičke privlačnosti. Bezbrižne i šaljive diskusije mogu pomoći ljudima da se bolje upoznaju, stvarajući mentalne, intelektualne mostove medju nama. Dok Venera tranzitira kroz znak Blizanaca svi drugi pripadnici zodijačkih znakova automatski postaju šarmantniji, ali i otvoreniji su za avanturu. Poželjno je da budemo pažljiviji u narednih mesec dana na flert koji se čini da se dešava na svakom koraku. Nikad ne znate koliko loše bezazlena komunikacija može destruktivno delovati na vašu vezu, zato se suzdržite od nepotrebnih nepromišljenih ljubaznosti bez procene o posledicama. Nemojte davati lažne nade i ne upuštajte se u iskušenja, ukoliko niste sasvim sigurni da to zaista želite.

Pripadnici svih zodijačkih znakova sada su otvoreniji za nove veze i avanture, ali većinu vremena ova ljubavna osvajanja neće trajati predugo. 

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Retrogradno kretanje Venere od 13. maja do 25. juna 2020. ciklično je, ponavlja se u intervalu svake dve godine, i faza retrogradnosti će trajati 43 dana. Retrogradnja Venere u ovom periodu obuhvata i period letnjeg solsticija i Mesečevo pomračenje, pokvariće ljubavni život pripadnika većine zodijačkih znakova. Tokom ovih nedelja bitno je da ne donosite nikakve odluke u vezi emotivnog života. Finansijskim ponudama koje se u tom intervalu aktuelizuju može biti neophodna i nova procena i bolja strategija planiranja, a kreativni projekti mogu zahtevati različite korekcije i novi pristup, a upravo to je i izuzetno inspirativan period, blistavih  kreativnih ideja.

U vezama koje su pod tenzijom moguće je da će usled nesmotrenih opaski doći do prekida, problemi koji su dugo vremena bili izbagavani ili prikriveni mogu eskalirati. Ukoliko brzo odreagujete ovo bi mogao biti i brzi dobar trenutak za pomirenje, oproštaj i ponovno uspostavljanje emotivnog odnosa nakon nesporazuma.

Zodijački znaci koji su pod vladavinom Venere (Vaga i Bik), će kompletan period Venerine retrogradnosti proživljavati kao period kontinuirane blokade, kroz nesposobnost da se odnosi usmeravaju u željenom obliku.

Pripadnici grupe promenljivih zodijačkih znakova (Blizanci, Strelac, Devica i Riba) biće pod intenzivnim uticajem ovog tranzita, a ova energija imaće i snažan uticaj na njih, te ako pripadate grupi ovih znakova preporučujemo da ne donosite važne odluke tokom ovog perioda vezane za partnerstva ili emotivne odnose.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞
REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Kraj retrogradnog perioda Venere donosi veoma korisnu energiju za započinjanje novih aktivnosti, to je period kada se energija promene ponovo aktivira, i od nas zavisi hoćemo li je koristiti na već planiran način ili ne.

Potrebno je ipak nakon faze retrogradnosti postupati lagano i odmereno, ne žuriti sa aktivnostima. Sagledajte strpljivo niz dogadjaja koji je prethodio retrogradnosti, prepoznajte primenjene promene koje su oslikale okončane i postojeće odnose, ohrabrite sebe da u nove obrasce uložite više poverenje i energije.

VENERA TRIGON SATURN 00° Blizanci/Vodolija *tranzit 04.04.2020. 19:09
VENERA KVADRAT NEPTUN 20° Blizanci/Ribe *tranzit 04.05.2020. 05:52
VENERA SEKSTIL MERKUR 11° Blizanci/Ovan *tranzit 18.04.2020. 07:36
VENERA ulazi u fazu RETROGRADNOG KRETANJA na 21° BLIZANACA *13. Maj 2020. 8:45
Rx VENERA KVADRAT NEPTUN 20° Blizanci/Ribe *tranzit 21. Maj 2020. 01:02
Rx VENERA KONJUNKCIJA MERKUR 20° Blizanci *tranzit 22. Maj 2020. 10:41
Rx VENERA KVADRAT MARS 14° Blizanci/Ribe *tranzit 03. Jun 2020. 02:41
Rx VENERA KONJUNKCIJA SUNCE 13° Blizanci * 03. Jun 2020. 19:43
VENERA ulazi u fazu DIREKTNOG KRETANJA na 5° BLIZANACA *25 Jun 2020. 08:48
VENERA KVADRAT NEPTUN 20° Blizanci/Ribe *tranzit 27. Jul 2020. 19:47


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji za 14.05.2020.

Thu May 14 , 2020
ČETVRTAK 14.05.2020. će biti veoma spokojan dan, a obeležiće ga 2 lunarna aspekta, poludnevna faza Mesečevog praznog hoda, početak Jupiterove faze retrogradnog kretanja. MESEC tranzitira od 16° do 29° VODOLIJE. Podnevni časovi protiču uz izuzetno povoljan trigon Meseca i Venere 21° Vodolija/Blizanci (11:19 do 13:19). Težićete nežnostima i emotivnoj sigurnosti. Ovo […]
dnevni horoskop