Venera u Devici *tranzit


Venera u Devici tranzit

Svaki odnos koji je tek u povoju je perfektan sve dok se ne dogodi ono što je neizbežno – čarolija nestaje a realnost na delu. Nažalost, mnogi odnosi ne uspevaju da prenesu taj primamljivi delić čarolije u realan život, već uočavamo da smo ulagali u iluziju o savršenstvu (koje ne postoji), i kada se suočimo sa realnim dogadjajima oni počinju da se odražavaju na vezu. Da, reč je o svim onim nezaobilaznim životnim segmentima kao što su posao, odgovornosi i obaveze koji vezu mogu uništiti u potpunosti.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA 063/222-539

Planeta ljubavi Venera danas okončava svoj tranzit vatrenim znakom Lava i ulazi u zemljani, praktični znak Device. Venera je ovde u znaku svog pada i njeno izražavanje emocija je krajnje ograničeno. Zbog ove neudobne postavke Venera se suočava sa svim mogućim problemima i počinje da ih nabraja kao inspektor poreske prekršaje. Iako se može činiti teško, posebno jer i dispozicija tranzitne Venere (Merkur u znaku Lava) usmerava energiju na želju za uživanjem, potrebno je da sagledamo sve oni koji su uključeni u problem i pokušaj razumevanja.
Tokom Venerinog tranzita znakom Device posvetite vreme uspostavljanju rutine koja će zadovoljiti potrebe i vas i partnera, jer svaka veza prolazi kroz fazu transformacije, suočavajući se sa frustracijama i teškoćama. Ovaj segment ciklusa je neophodan kako bismo shvatili nesavršenost drugih, i kako bi drugi bili spremni da prihvate naše lične nesavršenosti.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Prolazak Venere kroz znak Device može vam doneti nešto dinamičniju situaciju na radnom mestu, ili možda i emotivnu vezu sa osobom sa kojom ste se povezali kroz poslovno okruženje. U svakom slučaju ovo je prvobitno dinamičan interval za zapošljavanje, posebno ukoliko je Venera vladar Asc-a ili je vaše natalno Sunce u znacima Bika ili Vage. Ipak, znak Device nije najprijatnije mesto za Veneru jer sada je naglasak na obavezama i odgovornostima, a tu ne preostaje previše prostora za zabavu i opuštanje. Kada prihvatite ovu činjenicu možete početi da koristite vreme da unesete malo kreativnosti u radno okruženje kako biste se prijatnije osećali. Sa lakoćom ćete otvoreno razgovarati, a ovo je i signal za poboljšane odnose sa kolegama. Jednako ste popularni i među šefovima jer stvarate dinamičnu radnu atmosferu u kojoj se radi sa uživanjem. Ukoliko ste imali problema na radnom mestu sada možete računati na vaš šarm prilikom savladavanja ovih situacija.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Psihološki profil Zmije

Sat Oct 3 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email EMOTIVNI ŽIVOT ZMIJE Jedan od najprivlačnijih znakova kineskog zodijaka. Savetuje se drugim životinjama da je se klone na vreme, jer neće moći da joj odole. Zmija je poznata po tome što troši ogromnu energiju da zavede i počini onog koga je odabrala, […]