Venera u Devici *tranzit


Venera u Devici tranzit

Svaki odnos koji je tek u povoju je perfektan sve dok se ne dogodi ono ┼íto je neizbe┼żno – ─Źarolija nestaje a realnost na delu. Na┼żalost, mnogi odnosi ne uspevaju da prenesu taj primamljivi deli─ç ─Źarolije u realan ┼żivot, ve─ç uo─Źavamo da smo ulagali u iluziju o savr┼íenstvu (koje ne postoji), i kada se suo─Źimo sa realnim dogadjajima oni po─Źinju da se odra┼żavaju na vezu. Da, re─Ź je o svim onim nezaobilaznim ┼żivotnim segmentima kao ┼íto su posao, odgovornosi i obaveze koji vezu mogu uni┼ítiti u potpunosti.

Ôł× PROFESIONALNE ASTROLO┼áKE ANALIZE Ôł× REIKI HRONIKE AKA┼áA Ôł× KRISTALOTERAPIJA 063/222-539 Ôł×

Planeta ljubavi Venera danas okon─Źava svoj tranzit vatrenim znakom Lava i ulazi u zemljani, prakti─Źni znak Device. Venera je ovde u znaku svog pada i njeno izra┼żavanje emocija je krajnje ograni─Źeno. Zbog ove neudobne postavke Venera se suo─Źava sa svim mogu─çim problemima i po─Źinje da ih nabraja kao inspektor poreske prekr┼íaje. Iako se mo┼że ─Źiniti te┼íko, posebno jer i dispozicija tranzitne Venere (Merkur u znaku Lava) usmerava energiju na ┼żelju za u┼żivanjem, potrebno je da sagledamo sve oni koji su uklju─Źeni u problem i poku┼íaj razumevanja.
Tokom Venerinog tranzita znakom Device posvetite vreme uspostavljanju rutine koja ─çe zadovoljiti potrebe i vas i partnera, jer svaka veza prolazi kroz fazu transformacije, suo─Źavaju─çi se sa frustracijama i te┼íko─çama. Ovaj segment ciklusa je neophodan kako bismo shvatili nesavr┼íenost drugih, i kako bi drugi bili spremni da prihvate na┼íe li─Źne nesavr┼íenosti.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL ┬ę Jasmina Kne┼żevi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Prolazak Venere kroz znak Device mo┼że vam doneti ne┼íto dinami─Źniju situaciju na radnom mestu, ili mo┼żda i emotivnu vezu sa osobom sa kojom ste se povezali kroz poslovno okru┼żenje. U svakom slu─Źaju ovo je prvobitno dinami─Źan interval za zapo┼íljavanje, posebno ukoliko je Venera vladar Asc-a ili je va┼íe natalno Sunce u znacima Bika ili Vage. Ipak, znak Device nije najprijatnije mesto za Veneru jer sada je naglasak na obavezama i odgovornostima, a tu ne preostaje previ┼íe prostora za zabavu i opu┼ítanje. Kada prihvatite ovu ─Źinjenicu mo┼żete po─Źeti da koristite vreme da unesete malo kreativnosti u radno okru┼żenje kako biste se prijatnije ose─çali. Sa lako─çom ─çete otvoreno razgovarati, a ovo je i signal za pobolj┼íane odnose sa kolegama. Jednako ste popularni i me─Ĺu ┼íefovima jer stvarate dinami─Źnu radnu atmosferu u kojoj se radi sa u┼żivanjem. Ukoliko ste imali problema na radnom mestu sada mo┼żete ra─Źunati na va┼í ┼íarm prilikom savladavanja ovih situacija.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Psihološki profil Zmije

Sat Oct 3 , 2020
EMOTIVNI ┼ŻIVOT ZMIJE Jedan od najprivla─Źnijih znakova kineskog zodijaka. Savetuje se drugim ┼żivotinjama da je se klone na vreme, jer ne─çe mo─çi da joj odole. Zmija je poznata po tome ┼íto tro┼íi ogromnu energiju da zavede i po─Źini onog koga je odabrala, uvija se oko svoga plena sve dok ga […]