Venera u Jarcu *tranzit


venera u jarcu tranzit 1Venera počinje svoj tranzit kroz znak Jarca 05.11.2021. ovog puta dispozicijom je u zodijačkom znaku Bika.

Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Jarac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Venerina pozicija u znaku Jarca je jedan od najlukavijih i najpromišljenijih. Koliko, uopšte, jednoj Boginji Ljubavi može prijati boravak u znaku koji promoviše strpljenje i stagnaciju, odlaganje, skromnost?  Sasvim je sigurno da se ovakva Venera neformalno smatra položajem sa nedostatkom dostojanstva što zapravo znači da ona ovde nema odgovarajući ambijent u kom bi izrazila svoju pravu prirodu.
Venera nam ne govori isključivo šta i koga volimo i koliko smo sposobni da uživamo u ljubavi (simbolizam znaka Vage), već je jedna od ključnih reči koju često zaboravimo kada razatramo značaj Venere “prava vrednost” (simbolizam znaka Bika). Najzad, ono što nas privlači jeste seme svega što vrednujemo i smatramo dragocenim. U znaku Jarca Veneru privlači stabilnost, uporni pokušaji i provereni načini realizacije, dobra reputacija, priznanja, tradicija i realizam.

ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA
∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

U astrologiji transformacije svaka astrološka pozicija ima svoj značaj i svrhu uključujući i Veneru u znaku Jarca. Možemo koristiti ovaj Venerin tranzit da se fokusiramo na prave vrednosti i odlučimo šta je važno za nas, i šta je možda već davno izgubilo vrednost ali duboko ukorenjeni strah stvara otpor da to promenimo. Reputacija i društveni status će biti od izuzetnog značaja, jer će odnosi sa drugima pružiti šansu da kreiramo prilike koje su od važne za našu budućnost. Venera u Jarcu pored toga pruža i priliku da prepoznamo lažno prezentovane veza, koje deluju kao stvarne i sigurne, ali realno ne vode ka budućim ciljevima.

Dok Venera tranzitira kroz znak Jarca pripadnici samo nekoliko zodijačkih znakova će osetiti promene – bile one izazovne ili pozitivne. Ukoliko u vašem natalnom horoskopu ima planeta u ovim znacima promene će nastati upravo tokom Venerinog tranzita.

Za Sunčev znak ili ASC u zodijačkom znaku JARCA
Venerin tranzit preko natalnog Sunca je jedan od pozitivnijih astroloških dogadjaja i unosi harmoniju u vaš život. Zapravo ovo može biti mesec tokom kog ćete se fokusirati na ljubav i odnose, i pronaći način da uživate u životu. OSećaćete da ste voljeni i i uočiti potrebu da gradite odnose kako biste poboljšali vaš društveni status. Takodje ovo je odličan interval za kreativne izazove, posete kulturnim dogadjajima, uživanje u muzici i posete izložbama.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Za Sunčev znak ili ASC u zodijačkom znaku RAKA
Dok je ovo odličan period za Jarčeve za vas je interval sa niskim energetskim nivoima. Obzirom da Venera tranzitira vašom prirodnom VII kućom može aktivirati teme javnih odnosa.  Ukoliko ste u emotivnoj vezi ovo je odličan period za jasno izražavanje vaših potreba, a ukoliko ste sami ne očekujte značajne promene u ovoj oblasti tokom Januara.  Obzirom da je Venera u opoziciji sa vašim natalnim Suncem biće potrebno više samodiscipline kako se ne biste prepustili pasivnim osećanjima.

Za Sunčev znak ili ASC u zodijačkom znaku OVAN ili VAGA
Dok Venera kvadrira vaše natalno Sunce postojaće slično kao kod Rakova problemi sa disciplinom i češće ćete se prepuštati uživanju u zadovoljstvima nego realizaciji poslovnih ciljeva. Za Ovnove tokom Venerinog tranzita prirodnom X kućom pojaviće se želja za poboljšanjem reputacije, ali vodite računa da u tome budete umereni jer ćete biti skloni da se upuštate u ozbiljne koflikte sa drugima. Za Vage Venera tranzitira prirodnom IV kućom i rešavaće se porodične teme, fokusiraće se na oblast privatnog posla i osećaj lične vrednosti. Za Ovnove i Vage biće bolje da izbegavaju konflikte, ali budite sigurni da izbegavanjem po svaku cenu ne ugrožavate vaš lični status.

Za Sunčev znak ili ASC u zodijačkom znaku BIK ili DEVICA
Dok Venera tranzitira kroz znak Jarca kreira trigon sa vašim natalnim Suncem što će pružiti priliku da budete kreativni i efikasno saradjujete sa drugima. Vaša popularnost će biti u fazi uspona do 1. Februara, stoga maksimalno iskoristite ovaj ciklus.  Ukoliko planirate da pregovarate o unapredjenju ili želite da ostavite dobar utisak u poslovnom okruženju iskoristite ovu nepredvidjenu energiju podrške.

Za Sunčev znak ili ASC u zodijačkom znaku ŠKORPION ili RIBE
Dok su Bikovi i Device pod uticajem trigona sa Venerom u Jarcu, za vas je aktuelan sekstil koji predstavlja šanse i nove prilike za razvoj.  Ispunite ovaj mesec druženjem sa prijateljima i saradnicima kako biste poboljšali odnose i napravili značajne poslovne planove. Ukoliko ste ranije planirali i dogovorili saradnju Januar je za vas idelan za početak realizacije planiranih aktivnosti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Merkur u Škorpionu *tranzit 2021.

Fri Nov 5 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Merkur danas počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Škorpiona, a ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR LIČAN (ukoliko su Asc, Sunce, Mesec, Venera, Mars u zodijačkim znacima BLIZANACA ili DEVICE), ili je aktivna prva dekada fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion ili […]