Venera u Lavu *tranzit


venera u lavu tranzit

Dok Venera tranzitira znakom Lava malo je suptilnosti i intime a mnogo ljubavnih obećanja. U ovim danima očekuje vas romantičan život sa mnogo živih letnjih boja, bez obzira na lični horoskop. Vatreni Lav je znak rizika i dok Venera tranizira mnogi će dati sebi mašti na volju, a naizgled bezazleni flert se može pretvoriti u ljubavnu aferu veka. Ipak to je samo delić zabave koju donosi Venera u Lavu. Ova strastvena Venera asocira da mi nismo stvoreni da igramo na sigurno, da pažljivo pratimo i kontrolišemo sopstvena osećanja, stoga sada ljubav slobodno teče venama bez ograničenja i straha. Ekscesi su mogući, čak prenaglašeni jer Venera u Lavu je prava “kraljica drame”. 

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Venera u Lavu traži uzvišenu ljubav, a ne samo poštovanje. Preveliki ponos može voditi u razočarenje, stoga budite velikodušni u pohvalama, i dopustite drugima da pokažu svoju zahvalnost prema vama, jer uspešan ljubavni odnos se zasniva na uzajamnom uvažavanju i nešto malo onog što je vredno pamćenja.
Sada Venera sija u svom punom sjaju pod uticajem Lavovskog Sunca. Nakon što napusti svoj topli kutak (znak Raka), hrli u susret ljubavnim romansama. Blještavost i toplina je zovu. Tranzit Venere kroz zodijački znak Lava donosi interval u kom je aktivniji društveni život, dosta je bilo čekanja kod kuće, dosta je bilo opreza i zatvorenosti, vreme je da otvorite svoje srce i prepustite se. Uživajte u zabavi i izlascima, pravo je vreme da se pokrenete.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Velikodušni u ljubavi, ne možete više da tolerišete krutost kod partnera. Tragate za Princezom ili Herojem, nekim koga ćete idealizovati i obožavati, nekoga kome ćete se diviti iz dna duše i na koga možete biti ponosni. Izuzetno ste odani i posvećeni, ali žudite za ljubavlju i pažnjom koju retko ko može da vam pruži, prezirete da budete ignorisani jer volite da se osećate posebnim. Uživate u drami i intrenzivnim bojama, romantičnim gestovima, ekstravagantnim izrazima i velikodušnosti koja bi vas impresionirala.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 01.08. u 05:11 *MLAD MESEC 08° LAVA

Thu Aug 1 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku LAVA uticati na vas? PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment KARDILANIH uglova natalnog horoskopa, pozicija ličnih planeta ili dispozicija na 8° LAVA. Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u […]
NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 01.08. u 05:11 *MLAD MESEC 08° LAVA