Venera u Ribama *tranzit


Venera u Ribama tranzitLjubav stvarate iz haosa, toliko da ste ponekad bili poznati po svodjenju strukture do unuštenja kako biste ponovo proživeli obnavljanje i stvaranje boljeg. Vaša živa mašta će omogućiti da vidite stotine rešenja za svaki potencijalni proble, a samo spontani osećaj za eliminaciju će omogućiti da prepoznate idelano rešenje ali tek nakon što razmotrite veliki broj opcija smenjujući ih poput niza slika u kaleidoskopu konfuzije.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

Kada se točak zaustavi i kada se podigne magla, kada momenat nesigurnosti prodje sve je jasno. Iako možda drugi ne spoznaju dubinu sumnje sa kojom ste se suočavali, oni koji su vam bliski znaju da je vaša psiha poput podmornice. Neizbežno ćete morati uložiti izvesnu količinu svakog dana meditirajući nad ličnim pitanjima pre nego što ih prepoznate u tonovima jasnoće i izvesnosti koja je potrebna za donošenje odluke. Samo oni najbliskiji moći će da vas prate kroz duboke vode sumnje i straha, ali neće moći da prihvate zadovoljavajuće objašnjenje o mestima koje ste posetili. Oni koji vas dobro poznaju i razumeju biće dovoljno razumni da uoče kada vam je potrebno malo više tišine i izolacije, i dovoljno snažni da znaju da vam je upravo tada podrška najpotrebnija.

Tranzit Venere će imati dalekosežnije posledice na vaš emotivni i kreativni život. Uskoro ćete svakodnevno raditi sa magičnim stvarima o kojima ste nekada samo maštali. Problemi neće nestali, i može izgledaiti kao da su još ozbiljniji u početku, ali potencijalna rešenja će se pojaviti brže nego što očekujete, a neka od njih će biti jednostavna za realizaciju i predstavljati osnovu za novu sreću koja će trajati do kraja vašeg života.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.01.2015.

Wed Jan 28 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Sreda 28. Januar će biti spokojan dan a obeležiće ga 1 lunarni aspekt, celodnevna faza praznog hoda, 1 planetarni aspekt i kasna večernja lunarna promena znaka. Mesec se […]