Venera u Škorpionu *tranzit


Venera 10. Septembra 2021. napušta svoje sedište (znak Vage) i počinje tranzit kroz zodijački znak Škorpiona, što će u periodu do 08. Oktobra doneti aktivniji pristup u oblasti finansija i emocija. Ovaj tranzit će se najviše odraziti na pripadnike zodijačkih znakova Bika, Vage i Škorpiona, ali i ukoliko je u vašem natalnom horoskopu u navedenih zodijačkim znacima pozicionirano dve ili više ličnih planeta (Mesec, Venera, Mars, Merkur), posebno u astrološkim kućama ljubavi (V kuća) i partnerskih odnosa (VII kuća).

Pred rodjenima u zodijačkom znaku OVNA je dinamičan emotivni i uzbudljiv seksualni život. Zaintrigiraće ih osoba koju će upoznati u zdravstvenoj instituciji, kod zubara, u banci, moguće Vodolija ili Lav.

Rodjeni u znaku BIKA mogu da očekuju i finansijske trzavice i ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti, naročito ako se radi o nekoj Ribi ili Raku. Bogat društveni život slobodnim predstavnicima znaka donosi više mogućnosti za nove susrete i poznanstva.

Za Blizance period ovaj period donosi popularnost mada će mnogi pokušati da se mešaju u njihov ljubavni život. Period je nepovoljan za uzimanje kredita ili ulaganje u nekretnine.

Rodjeni u zodijačkom znaku RAKA razmišljaju o obnavljanju emotivne veze sa Škorpionom ili Ribama. Predstavnice ovog znaka koje su se dugo nadale prinovi, imaju mogućnost da lakše zatrudne.

Lavove će šarmirati Ovan, Škorpija ili Vodolija. Muškarci se mogu zaljubiti u nekoga ko je zauzet ili od koga ih deli veća razlika u godinama. Na poslu ih očekuje naporan period ali i veća zarada.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

venera u skorpionuDevice na kraćem putu mogu da upoznaju tajanstvenu, vrlo atraktivnu osobu. A ako su već u vezi sa nekim ko radi u nekoj stranoj firmi ili često putuje, moguća su češća razdvajanja. Novac polako pristiže zahvaljujući nekim honorarnim poslovima.

Vagama predstoje ljubavna uzbuđenja i pun novčanik. Poslovna putovanja mogu se pokazati kao odlična prilika za zbližavanje sa nekim ko im se odavno dopada, ali i za zaradu. Dame koje se bave umetnošću ili medijima, mogu da uđu u vezu sa nekim ko krije da je zauzet.

Škorpionima će Venerin tranzit doneti mogućnost početka nove veze i sklapanja novog profitabilnog posla sa strancima, naročito ako se bave umetnošću, sportom ili medijima.

Pred Strelčevima je briga zbog partnerovog ponašanja, ako su udužoj vezi ili braku. Istovremeno otežava im i neke poslovne mogućnosti, mada se finansije postepeno stabilizuju. Slobodni Strelci mogu da se zbliže sa nekim sa kim su nekada bili jako bliski.

Jarčeve očekuju poslovna putovanja koja im donose mogućnost zarade preko saradnje sa strancima. Slobodne predstavnike znaka može da zainteresuje neki umetnik, lekar ili osoba koja često putuje, moguće rođen u znaku ili podznaku Riba.

Vodolije očekuje period povoljan za sklapanje novih i finalizaciju starih poslova. Moguća je tajna romansa ili početak veze sa sportistom ili osobom čiji posao ima veze sa medijima.

Pred Ribama je avantura na putu u inostranstvu a studentima mogućnost dobijanja stipendije ili usavršavanja u nekoj drugoj zemlji. Preko posla u inostranstvu mogu da upoznaju i nekoga sa kim mogu da započnu i unosnu poslovnu saradnju.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

MESEC u PRAZNOM HODU *Pozitivni i negativni efekti praznog hoda

Wed Sep 15 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email NEGATIVNI EFEKTI PRAZNOG HODA Planiranje ili započinjanje aktivnosti tokom prazan hod perioda nije nužno loše, ali se mogu desiti čudnovate okolnosti, poput: – primarna svrha vaše nameravane akcije verovatno može da se ne ostvari, ili možete naići na neobične faktore koji zahtevaju […]
mesec u fazi praznog hoda