Venera u Strelcu *tranzit 2021.


Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanca, Lava, Strelca, Vodolije ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Strelac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Ovaj tranzit je posvećen svima koji su u emotivnoj vezi ili braku. Jedan od najproblematičnijih perioda u braku je kada uvidite da je medeni mesec završen. Početno uzbudjenje emotivnog odnosa koje je sačinjeno od uzajamne privlačnosti i romantičnih izjava tada bledi i prepušteni smo dosadnim aktivnostima svakodnevnog života.

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanca, Lava Device, ili Strelca, Vodolije ili Riba, a posebno ukoliko su Bik ili Vaga vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Ovaj tranzit je posvećen svima, bilo da ste sami, u emotivnoj vezi ili braku. Jedan od najproblematičnijih perioda u braku je kada uvidite da je medeni mesec završen. Početno uzbudjenje emotivnog odnosa koje je sačinjeno od uzajamne privlačnosti i romantičnih izjava tada bledi i prepušteni smo dosadnim aktivnostima svakodnevnog života. Za mnoge Bikove i Vage ovo će biti veoma kritično razdoblje koje donosi opasnost od konflikta, nezadovoljstva i prekida jer je početna čarolija nestala, ali ipak ne mora biti tako ako umete da maliciozne intervale koristite mudro, da strpljivo pratite dostupne prilike ili jednostavno sagledate događaje na horizontu. Jedino što je definitivno neizbežno sa ovogodišnjom Venerom u Strelcu jeste niz neobičnih i neočekivanih promena!

Venera u tranzitu kroz znak Strelca podseća na značaj dragocene emocije – dok Boginja Ljubavi boravi u znaku mentalne ekspanzije možemo koristiti energiju da ponovo pokrenemo varnicu koja nas je u početku i privukla u odnos. Najzad svi se ponekad zabavljamo. Jednostavno je, ukoliko je vaša emotivna veza postala pomalo dosadna, koristite energiju ovog tranzita da je osvežite. Prisetite se svih zabavnih stvari koje ste nekada radili i zapitajte se zašto im ne posvetite vreme ponovo. Možda će biti potrebno planirate vreme ili da odložite druge poslovne ili porodične obaveze kako biste ponovo inicirali avanturu sa svojim partnerom. Osvežavanje vašeg emotivnog odnosa pomoći će da razumete odnos na jedan novi način i ponovo kreirate ljubavnu čaroliju.

Budite primer za dobar odnos, a ne samo deo zabrinjavajuće statistike.

SHARE Don’t Copy! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera konjunkcija Južni mesečev čvor 02° Strelca *tranzit

Sun Oct 10 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkom segmentu 00° do 05° Ovna, Blizanaca, Device ili Strelca, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Strelac ili Ribe vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog […]