Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanca, Lava, Strelca, Vodolije ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Strelac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Ovaj tranzit je posvećen svima koji su u emotivnoj vezi ili braku. Jedan od najproblematičnijih perioda u braku je kada uvidite da je medeni mesec završen. Početno uzbudjenje emotivnog odnosa koje je sačinjeno od uzajamne privlačnosti i romantičnih izjava tada bledi i prepušteni smo dosadnim aktivnostima svakodnevnog života.

Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanca, Lava Device, ili Strelca, Vodolije ili Riba, a posebno ukoliko su Bik ili Vaga vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

 

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

 

Ovaj tranzit je posvećen svima, bilo da ste sami, u emotivnoj vezi ili braku. Jedan od najproblematičnijih perioda u braku je kada uvidite da je medeni mesec završen. Početno uzbudjenje emotivnog odnosa koje je sačinjeno od uzajamne privlačnosti i romantičnih izjava tada bledi i prepušteni smo dosadnim aktivnostima svakodnevnog života. Za mnoge Bikove i Vage ovo će biti veoma kritično razdoblje koje donosi opasnost od konflikta, nezadovoljstva i prekida jer je početna čarolija nestala, ali ipak ne mora biti tako ako umete da maliciozne intervale koristite mudro, da strpljivo pratite dostupne prilike ili jednostavno sagledate događaje na horizontu. Jedino što je definitivno neizbežno sa ovogodišnjom Venerom u Strelcu jeste niz neobičnih i neočekivanih promena!

Venera u tranzitu kroz znak Strelca podseća na značaj dragocene emocije – dok Boginja Ljubavi boravi u znaku mentalne ekspanzije možemo koristiti energiju da ponovo pokrenemo varnicu koja nas je u početku i privukla u odnos. Najzad svi se ponekad zabavljamo. Jednostavno je, ukoliko je vaša emotivna veza postala pomalo dosadna, koristite energiju ovog tranzita da je osvežite. Prisetite se svih zabavnih stvari koje ste nekada radili i zapitajte se zašto im ne posvetite vreme ponovo. Možda će biti potrebno planirate vreme ili da odložite druge poslovne ili porodične obaveze kako biste ponovo inicirali avanturu sa svojim partnerom. Osvežavanje vašeg emotivnog odnosa pomoći će da razumete odnos na jedan novi način i ponovo kreirate ljubavnu čaroliju.

Budite primer za dobar odnos, a ne samo deo zabrinjavajuće statistike.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević  ZABRANJENO PARAFRAZIRANJE KOPIRANJE I PREUZIMANJE


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE