Venera u tranzitu kroz znak Raka 2020.


Tranzitna Venera je upravo okončala tranzit kroz zodijački znak Blizanaca, ulazi u znak Raka 07.08. u popodnevnim časovima, i tranzit će okončati 07.09.2020.

Venera je planeta emocija, a njen ulazak u hipersenzitivan znak Raka označava početak perioda tokom kog će biti naglašena potreba da naša najdublja osećanja podelimo sa drugima. Tranzit Venere kroz zodijački znak Raka uvek podseća da je ljubav svuda oko nas, ali i da je potrebno negovati sve što povezuje dve duše kako bi opstala.
Na kolektivnom nivou tokom ovog tranzita osvestićemo u kojoj meri smo u stanju da prihvatamo druge bez želje da ih menjamo. Sada možemo osvežiti emotivnu vezu uz malo dobre volje, ukoliko se pozabavimo sopstvenim emocijama i pokušamo da ih pomirimo sa svojim objektivnim stavovima.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Venera u Raku je čisto osećanje koje nas podseća na prvobitne potrebe. Energetski obrazac iz ranog detinjstva ukorenjen je u instiktivnim energijama I natalne kuće i Ascendenta, odakle se transformiše u energiju hranjenja što je II kuća, kako bi se kroz III natalnu kuću poljem razvila energija izražavanja i komunikacije. Znak Raka i IV kuća horoskopa u ovom prirodnom energetskom toku zapravo predstavlja osposobljenost natusa za prirodne emotivne razmene – za prihvatanje i pružanje. Sada obrasci koji datiraju iz ranog detinjstva postaju očigledniji za one koji su u stanju da naprave korak unazad kroz vreme, i sagledaju sve što ih je u prošlosti blokiralo i sputavalo. Drugi se mogu poistovetiti sa infantilnim navikama povlačenja u sebe, naglosti, i odbijanja odgovornosti. Postoji potreba da se vratimo u prošlost i sagledamo proces kreiranja emocionalnih obrazaca, kako bismo otkrili emotivne blokatore koji nas sputavaju u odnosima koji su koren aktuelnih problema.
Vodeni znaci medju kojima je i Rak su senzibilniji i reaguju instiktivno a ne intelektualno, tako da verbalna komunikacija može biti dovoljno ekspresivna u opisu vašeg odgovarajućeg emotivnog stava. Venerin tranzit znakom Raka posmatramo kao interval tokom kog se osećaj ljubavi uzdiže daleko iznad svih reči kojima možemo opisivati. U ovom period učinjeno znači mnogo više od izrečenog, od bilo kakvih obećanja koje je Venera u Blizancima mogla izneti tokom prethodnog meseca. Tokom Juna 2020. imali ste prilike da neke značajne odnose poboljšate, ali i da dovedete u pitanje usled nedostatka kvalitetne komunikacije, stoga vam se sada pruža prilika tokom Venerinog tranzita znakom Raka da spremno zaronite u dublje vode – vode Raka, da oslušnete svoju intuiciju i osećanja, da doprete do ljudi do kojih vam je stalo i koje volite.
Ipak Venera će tokom svog tranzita kroz zodijački znak Raka biti u prilici da se suoči sa nekoliko manje promenljivih situacija – sekstil sa Uranom u Biku će doneti otvorenost za manja iznenadjenja i preokrete, neočekivane ishode ali i priliku za znatno sigurniji i bolji temelj, olakšati prevazilaženje krize, i benefičnog trigona sa Neptunom, uslediće opozicija sa konjunkcijom retrogradnih malefika Jupiter/Pluton/Saturn koja će kroz sukob otvoriti dugo potiskivane teme i primorati partnere da udruženo rade na transformaciji odnosa.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

18. Avgust 2020. 20:28 VENERA SEKSTIL Rx URAN 10° RAK/BIK
Ljubavna uzbuđenja, iznenadna pojačana osećanja i čula, iznenađenja, posete, manje radosti. Sjajne prilike za društvene aktivnosti i sklapanje veza, ali je prisutna bojazan od brze prolaznosti ovog aspekta. Mogućnost ljubavi na višem nivou od uobičajenog, naglašeni su idealistični i duhovni elementi emocionalnih odnosa. U horoskopu uravnotežene osobe na pomolu je srećan period života, u kojem se zadovoljstvo i osećajnost spajaju sa originalnošću i mentalnim motivacijama.

25. Avgust 2020. 23:26 VENERA OPOZICIJA Rx JUPITER 17° RAK/JARAC
Indolentnost, nemar, nekorektno ponašanje, arogancija, ekstravagancija, gubitak, sukobi sa  zakonom. Oprez zbog mogućih finansijskih gubitaka i rastanka sa voljenim osobama.  Poverenje i vaša lična naklonost prema prijateljima mogu vas dovesti do pravnih  komplikacija. Nepovoljan period za poslovanje sa verskim ili prosvetnim autoritetima. Iako je ovaj tranzit pun tenzija neka vas ne spreči da se uživate u životu. Prisutni su talasi lenjosti i želje da se otarasite svih obaveza.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Andjeo Habuhiah *68

Sat Aug 8 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Broj 68 Red: Andjeo Hijerarhija: Gabriel Vladajuća planeta: Mars Broj: 10 Boja: Crvena Kristal: Vatreni kvarc, rubin Prisutan na Zemlji: 22:20 do 22:40 Dan u nedelji: Utorak Tarot karta: Točak Sreće AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE   Andjeo Habuhiah pomaže da se održi […]