Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika *tranzit 2019.


Venera u tranzitu kroz zodijački znak Bika

VENERA, planeta ljubavi, umetnosti i male sreće, 15. MAJA 2019. počinje svoj tranzit kroz
zodijački znak Bika, znak ljubavi i uživanja kroz koji će tranzitirati do 9. JUNA, kada počinje tranzit kroz znak Blizanaca.

Venera je simbol osećanja i mogućnosti da se zaljubimo, ljubavi koju osećamo prema suprotnom polu, umetnosti i svim životnim zadovoljstvima. Predstavlja sve ono što volimo ili u čemu uživamo, utiče na našu moć zavođenja, društvenost, apetit. Vlada grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitnom žlezdom… U Biku, Vagi i Ribama naglašava sentimentalnost, a njen uticaj slab je u zodijačkim znacima Device, Škorpiona i Ovna.

Pozicija Venere simbolizuje lični sistem vrednosti, pa znak i astrološka kuća u kojima se nalazi može opisati karakteristike osobe u koju možemo da se zaljubimo, ali i da je vremenom zavolimo.
U natalnom horoskopu muškarca, Venera simbolizuje tip žene koja ga privlači, ali i tip osoba koje izazivaju njegovo divljenje dok u ženskom horoskopu opisuje šta ona želi u ljubavi. Na primer, ženi sa Venerom u vazdušnim znacima dopadaju se partneri rođeni u Blizancima, Vagi i Vodoliji. Muškarca sa Venerom u vatrenim znacima privlači žena tipa Ovna, Lava, Strelca dok muškarac sa Venerom u Raku, Škorpionu ili Ribama traži emotivnu, empatičnu i tolerantnu partnerku. Ženu sa Venerom u vodenim znacima privlače romantični i emotivni muškarci itd.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Tranzit Venere kroz znak Bika najviše će posvedočiti pripadnici zemljanih i vodenih znakova koje uglavnom očekuje nešto dinamičniji emotivni život, promene u finansijskim pitanjima, pojačan apetit i naglašenu potrebu za užitkom. Ovnovima se smeše ljubavna uzbuđenja, Bikovima zanimljiv susret na nekom putovanju, a Blizancima mogućnost ulaska u tajnu vezu. Rakovima se neočekivano može javiti bivša ljubav, dok Lavovi preko posla mogu da upoznaju zanimljivu osobu. Device očekuju iznenađenja u ljubavi, a Vage poboljšanje finansijske situacije i romantičan susret sa nekim umetnikom. Škorpionima se može dogoditi da požele da obnove staru vezu ali i suoče se sa finansijskim gubicima, dok će Strelci dobiti šansu da zarade više novca. Jarčeve može privući neko ko se bavi sportom ili umetnošću, a Vodolijama može doneti zaradu preko poslova sa nekretninama. Ribe mogu ući u tajnu romansu sa osobom sa kojom su nekad bili bliski.

VENERA KONJUNKCIJA URAN 3° BIK *tranzit 18.Maj 2019. 18:16
Senzualnost, osobenosti ljubavnog života, nemoralne sklonosti, prepuštanje emocijama, neraspoloženost, želja za nezavisnošću u ljubavi, nervoza pod pritiskom raznih želja, problemi.
Tranzitnia konjunkcija podstiče intenzivne emocije, sentimentalnost i naklonost. Najavljuje veoma buran i romantičan sled zbivanja. Prisutna je i podložnost netrpeljivosti prema ograničenjima, ceremonijama ili ustaljenostima ukoliko vam stoje na putu ili odlažu ispunjenje vaših ličnih želja.

VENERA SEKSTIL NEPTUN 18° BIK/RIBE 30. Maj 2019. 18:50
Poštovanje prema ljubavi viših nivoa i umetničkim događajima, sanjalačka priroda, entuzijazam, platonska ljubav, mnogo želja, sklonost ka putovanjima i velikim troškovima.
Ovo su dani uživanja, period lagodnosti, zadovoljstva i suptilnih užitaka. Vlada harmonija između duhovne i praktične strane karaktera, kao i u ljudskim odnosima. Ovaj tranzitni aspekt je odlična kreativna podloga stvaralačkom radu i razvijanju više svesti.
Puno prijatnih intervala ispunjenih zadovoljstvom.

VENERA TRIGON SATURN 19° BIK/JARAC *tranzit 31.Maj 2019. 17:26
Prisutan je pojačan smisao za realnost, trezvenost, osećanje odgovornosti, štedljivost, rezervisanost, odanost, dobra samokontrola, odnosi sa starijim osobama, vrednovanje predmeta.
Uživate u odanoj pažnji vaše okoline; bićete stabilni i dobro ćete prolaziti po pitanju sentimentalnog života. Gajićete naklonost prečišćenu od strasti, a vaši društveni i finansijski interesi će uznapredovati. Sklapate trajna prijateljstva i veze. Ovo je povoljan period za preduzimanje obezbeđivanja zaliha za budućnost.

VENERA TRIGON PLUTON 22° BIK/JARAC* 3.Jun 2019. 5:41
Snažno postojano osećanje ljubavi je prisutno, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umetnički talenat, fanatična privrženost.
Stičete nove spoznaje o postupcima prema ljudima, a posebno o načinu kako postupate prema vašem partneru. Prihvatate ljude na prijateljski i pozitivan način. Sada se izdvaja osoba u vašem okruženju koja će dugoročno biti izuzetno važna za vas. Imate osećaj da ne morate više da se borite za vaše ciljeve. SVE JE REŠENO.

VENERA počinje tranzit kroz zodijački znak BLIZANACA 9 Juna 2019. u 3:37

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Da je često tokom tranzita Venere kroz zodijački znak Bika snažno iščekivanje i potreba za prepuštanjem užicima ogromna – DA.
Da ćete se nakon toga mislima vraćati na Majske dogadjaje sa nevericom primišljajući kako to da baš ništa nije uspešno okončano.
Suzdržite se od velikih očekivanja, rashoda, ulaganja. Suzdržite se od idealizovanja, “lako ćemo” koncepta.
Neka realizacija svih planova bude lagana spontana i postojana.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Test Post

Wed May 29 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post Test Post […]