Venera u znaku Vage *tranzit


Venera u znaku Vage tranzit

Zgrabite svoj natalni horoskop, ili uradite vašu natalnu kartu. Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u zodijačkim znacima BIKA ili VAGE, a posebno ukoliko je to vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

👌 ▶ BIK VAGA
👎 ◀ OVAN, ŠKORPION
🆗 BLIZANCI, VODOLIJA
⚠ RAK, JARAC

Prijatna toplota još ne jenjava, Venera se nakon mučnog tranzita kroz zodijački znak Device gde je u debilitaciji, vraća u svoje sedište, danas počinje tranzit kroz zodijački znak Vage. OD DANAS i u narednih 30 dana je vreme da naučeno tokom leta započnete da primenjujete. Setite se svega što Vas je dovelo u stanje neudobnosti, napustite prevazidjene nefunkcionalne životne i emotivne obrasce.

“Dome, slatki dome” – Venera najzad napušta znak Device (znak svog izgona) i vraća se svom sedištu – znaku Vage. Venera u znaku Vage je dobro poznata po emocijama, osećaju za diplomatiju i žudnji da svoju udobnost bezrezervno deli sa drugima. Medjutim Venera je i sama bonvivan i sve dok koristite benefite koje njeno prisustvo pruža, morate biti jednako svesni njene želje za uživanjem. Snažni su i njena potreba za skladnim odnosima i otpor koji ima prema konfliktima te verovatno dugo nećete biti svesni njenog nezadovoljstva. Ne smete je predugo ostaviti da stagnira u moru nezadovoljstva, jer ona to jednostavno ne može da podnese. Upravo iz tog razloga ona će preskočiti i najvišu ogradu na svojoj stazi, jer je takav svet mnogo teži nego što ona može da podnese.

Iako mnogi smatraju da je znak Vage taj koji opisuje romantičnu ljubav (kojom zapravo vlada znak Lava) pripadnici ovog znaka su zapravo mnogo više fokusirani na odnose, bilo da je reč o oblasti emotivnog ili poslovnog partnerstva. Značajno je Venera u znaku Vage je zabrinuta za mentalnu interakciju, te aktivno traga za načinom kojim bi harmonizovala odnose sa visokim idealima.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Upravo tokom tranzita Venere znakom Vage vreme je da delimo, da harmonizujemo i iskusimo sve udobnosti fer odnosa, koje će obezbediti njeno kretanje tokom narednih 30 dana. Ipak, ukoliko želimo da Venera tokom ovog tranzita funkcioniše solidno potrebno je uvek prići situaciji sa snažnim osećajem za partnera, i osmotriti situaciju iz njegovog ugla, u suprotnom brzo ćete postati neodlučni i krajnje indiferentni.

Posvetite malo vremena tokom dana koji su pred nama promatrajući odnose. Pravite li možda previše kompromisa? Da li je neophodno da budete asertivniji? Da li ste drugima pružali više žrtvujući svoje lične želje? U tom slučaju ovaj period je povoljan za pronalaženje novog balansa, kako biste otkrili dublje aspekte ostanite diplomatični i spremni na kompromise i vaši odnosi će se do kraja novembra uzdići na viši nivo.

Obzirom da su prvi aspekti koji čekaju Veneru tokom tranzita znakom Vage kvadrat sa Saturnom i Plutonom možete očekivati prilično dinamičan ostatak septembra, ali ćete nakon par početničkih saplitanja lagano i uspešno realizovati svoje planove tokom prve polovine Oktobra, zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Tokom septembra odnosi će i dalje biti pod tenzijom, a stres, nemir i nervoza će činiti sasvim logičnim do juče neprihvatljiva rešenja.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji za 28.09.2019.

Fri Sep 27 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email SUBOTA 28.09.2019. će biti spokojan dan, a obeležiće ga kratka faza praznog hoda i 2 lunarna aspekta. MESEC tranzitira od 23° DEVICE do 7° VAGE. Jutarnji sati donose konjukciju Meseca i Marsa 26° DEVICE (5:58 do 7:58), talas nestrpljivosti, i spremnost za […]
Spicum Astrologija Horoskop