Venera trigon Rx Pluton *tranzit


Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA

Ukoliko ima ličnih planeta u sektorima od 27° do 29° stepeni Bika, Device ili JARCA, a posebno ukoliko je vaš Ascendentalni ili Sunčev znak Bik, Vaga ili Škorpion energija ovog tranzita će se odnositi na Vas lično.

VENERA TRIGON PLUTON *tranzit 28° BIKA/JARAC

Ovaj aspekt donosi plodonosan period u životu. Otvoreni ste za nove nivoe intimnosti (sa postojećim ili novim partnerom), učite da cenite važne ljude u vašem životu, a vaš sistem vrednosti se transformiše i razvija. Ovo je takodje i odličan period za finansije. Vreme je da se materijalizuju rezultati dosadašnjih ulaganja, a i vi ste u mogućnosti da bolje upravljate svojim finansijama, sa više pažnje na detalje, planiranje i strategiju. Dani su odlični za uklanjanju svega što vam više ne služi.
Moguće je obnoviti ljubavni  odnos ili u postojeći odnos uneti novu, dublju i prisniju dimenziju pod uticajem ovog aspekta. Seksualni život sada dobija podsticaj, žudite za povezivanjem na dubljem nivou. Opsesivnost. Ukoliko ovaj aspekt aktivira planetarni položaj ili ugao vašeg natalnog horoskopa donosi značajno poznanstvo i nezaboravna ljubavna iskustva.
Iako se ovaj tranzit primarno odnosi na nove  veze, bilo koja veza koja se okonča tokom ovih dana ostavlja za sobom osećaj oslobodjenja od patnje.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Svi aspekti koje čine Venera i Pluton slave se po svom intenzitetu. Pod ovim tranzitom odnosi su izuzetno obojeni strastima, ponekad čak i opsesivni. Ipak sa energijom trigona je mnogo lakše raditi nego sa konjunkcijom, kvadratom ili opozicijom. Tokom ovog tranzita uočavate da su emocije intenzivnije nego obično, i u skladu sa tim i odnosi su siloviti, posebno vaša reakcija na njih. Uprkos osećaju da je kontrola uvek iznova briga Venera/Pluton aspekt jedan od najizraženijih izraza je fizička želja. Obzirom da Venera vlada i novcem (kao prirodni vladar II kuće) sada je odličan period za preduzimanje akcije u oblasti finansija. Ukoliko sada ispravno usmerite svoje napore u narednim mesecima novac će prilivati poput nabujale reke.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Na unutrašnjem nivou trigon Venere i Plutona možemo iskoristiti za usmeren rad u oblasti odnosa. Ukoliko prolazite kroz frustrirajuću fazu ili možda uočavate probleme u radnom okruženju, upravo ovaj tranzit može pomoći da uočite uzročnike problema. Često su naše teškoće u odnosima jednostavno nerešena pitanja koja se iznova ponavljaju, do tačke u kojoj pronalazimo definitivni način da se tranformišemo i prevazidjemo ih. Obzirom da Pluton vlada skrivenim transformacijama rad na unutrašnjim procesima se preporučuje u ovim danima.
Intenzivne emocije, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umetnički nalet inspiracije, fanatična privrženost. Tokom današnjeg i sutrašnjeg dana stičete duboku spoznaju o postupcima prema ljudima, posebno o načinu na koji postupate prema partneru. Dočekujete ljude na krajnje prijateljski i pozitivan način. Čini se da ne morate više da se borite za ranije osmišljene ciljeve, i ovaj utisak će vas osloboditi pritiska. Dobijate poklon na koji ste strpljivo čekali. Opustite se i uživajte u životu jer ovaj tranzit omogućava razvoj dubljih osećanja o pripadnosti zajednici.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mars sekstil Rx Saturn *tranzit

Tue Jun 28 , 2022
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta na 24° Ovna, Blizanaca, Lava, Vage, Strelca ili Vodolije, a posebno ukoliko su Ovan, Škorpion, Jarac ili Vodolija vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Benefite ovog SEKSTILA iskoristite […]