Veruj u sebe


veruj u sebeVeruj u sebe ne obazirući se šta drugi misle, jer snaga te vere će ti doneti zlatne mogućnosti i ostvarenje tvojih snova.

Veruj da si uvek povezan sa beskrajnom snagom mudrosti, koja te čuva i vodi putevima novih saznavanja i odrastanja, koja su najbolja za tebe.

Veruj, da taj žar koji nosiš u srcu, gori i plamti nadahnjujući tvoje nove kreacije, svaki dan ispočetka.

Veruj u sebe, jer sve možeš ako ne upadneš u zamku sopstvene slabosti i ograničenja, a kada to osetiš samo poželi još više i jače i Pobeda je Tvoja.

Ne traži od drugih da se menjaju, menjaj se sam. Pobedi sebe, jer ta je pobeda najslađa i najradosnija.

Kada razmišljaš o sebi, nikada se neupoređuj sa drugima, samo pokušaj da osetiš šta je to što ti želiš.

Veruj u sebe i voli sebe – kao svog najboljeg prijatelja, jer to je snaga iz koje možeš biti i postati šta god želiš.

Veruj u sebe, u dobrotu i plemenitost koju nosiš rođenjem, da ti pokaže koliko možeš biti divan i velik.

Veruj u sebe i pusti druge da i oni veruju, jer tako živi i diše ovaj plavo zeleni Svet.

Izaberi da veruješ u sebe i dobro pogledaj svoju unutrašnjost, naćićeš Blago za kojim tragaš.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tvoja 3 Andjela Čuvara

Sat Oct 3 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Rodjenjem svako od nas dobija tri Andjela čuvara. Osobinama koje nose ANDJELI nam pomažu da korigujemo ličnu snagu i radimo na slabostima koje su nam date kao zadaci za prevazilaženje. Za komunikaciju sa Anđelom budite otvoreni i pozitivni. Nakon opuštanja u udobnoj i […]