Vrline i mane Device


vrline i mane device

Pozitivne karakteristike Device
Device su obi─Źno veoma poslovne. One znaju kako da urede i organizuju stvari. To su, po pravilu, odli─Źni planeri. Pored toga, Device su prakti─Źne i ne pla┼íe se velikog i napornog rada. Devica zna kako da stigne do onog ┼íto ┼żeli. Ni┼íta ne ispu┼íta iz ruku dok se ne zavr┼íi. Svoje obaveze izvr┼íava korektno i uvek od njih zavisi. Devici u principu svi veruju.
Mu┼íko ili ┼żensko, svejedno, Devica je perfekcionista. Ne veruje ni u ┼íta ┼íto je ura─Ĺeno napola. Uvek te┼żi ka vrhu. To je osoba koja stalno popravlja sebe, ali ne zato ┼íto joj treba vi┼íe novca ili slave, ve─ç zato ┼íto joj to daje veliko li─Źno zadovoljenje.
Ovo je osoba puna obzira, zna i ose─ça kako je drugima, i svoje talente uglavnom koristi na konstruktivan na─Źin. Ali to je zatvorena osoba, osim kad se igra otvorenim kartama. Tada prva sve otkrije. Dobra je kao i re─Ź koju daje. Ona se obi─Źno vrlo lako i jasno izra┼żava. Uglavnom je Devicu veoma lako razumeti. Dobro informisana, ova osoba ─Źesto ima izra┼żen interes za literaturu i slikarstvo. Ono ┼íto zna Devica, zna odli─Źno. Ponekad to mo┼że da nervira druge ljude kad se sa Devicom upu┼ítaju u razgovor o njenoj temi.

Negativne karakteristike Device
Ponekad je suvi┼íe kriti─Źna. Misli da samo ona mo┼że da uradi stvari na pravi na─Źin. ┼áta god neko drugi radio, to je za nju inferiorno. Mo┼że da bude veoma dosadna insistiraju─çi na nekim zanemarljivim detaljima. Govore─çi drugima ┼íta da rade, Devica mo┼że da bude netakti─Źna, pa i zla. Neke Device su bezose─çajne i hladne. Misle da je ose─çajnost ispod njihovog nivoa. Ponekad su suvi┼íe stidljive i nekomunikativne. Znaju da budu zlopamtila. Sa novcem mogu da budu veoma ┼íkrte. A neke od njih poku┼íavaju da svoje ideje silom nature drugima.

Poznate li─Źnosti ro─Ĺene u znaku Device:
Moris ┼áevalje, ┼áon Koneri, Milton Ajzenhauer, Piter Folk, Greta Garbo, Gete, Lindon D┼żonson, Piter Selers, Leonard Bern┼ítajn, Majka Tereza, Eliot Guld, Debora Ker, ┼Żan Klod Kili, Sofija Loren, Roki Mar─çano, D┼żimi Konors, D┼żesi D┼żejms, Rakel Vel─Ź, Badi Holi, Vilijam Goding, D.H. Lorens, Klodet Kolber, ┼Żaklin Bise, Agata Kristi, Lorin Bekol, Tvigi, Majkl Faradej, Sonja Savi─ç, Dragan Babi─ç, Branislav Le─Źi─ç, Bogdan Tirnani─ç, Nenad Proki─ç, Mira Furlan, Dragan Jovanovi─ç (anti-nuklearac), Branko Cveji─ç, Zoran Andri─ç, Rajko Grli─ç, Goran Markovi─ç.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 17.09.2017.

Sun Sep 17 , 2017
Na Aktivnoj karti dana pratite iz ─Źasa u ─Źas kretanje planeta i svetala. NEDELJA 17.09. ─çe biti izuzetno spokojan dan, obele┼żi─çe ga samo 2 lunarna aspekta. Mesec se kre─çe od 13┬░ do 26┬░ LAVA. Ubrzo (16:17 do 18:17) sledi trigon Meseca i Saturna. Nalo┼żi─çe se re┼íavanje mnogih zna─Źajnih pitanja, zato […]
Astrološki dogadjaji

You May Like