Vrline i mane Lava


Pozitivne osobine Lava 
Lavovi su obično dobri lideri, organizatori i administratori. Obično su veoma popularni. Kojoj god grupi da pripada, Lav ima ogromne šanse da postane vođa. 
Lav je u većini slučajeva izuzetno plemenit. To je njegova najbolja karakteristika. Čineći druge srećnima, Lav i sam postaje radostan. U nekim slučajevima, njegova plemenitost nema granica. Domaćinski nastrojeni Lavovi (i muškarac i žena) veoma vole goste, i obično ih i dobro ugoste i dobro zabave. Njima nikada ne nedostaje društvo.
Lav ima ogromnu energiju i volju. Obožava da radi za neki naročit cilj. Kada se ponaša korektno, skoro uvek dobija ono što zaželi i na čemu radi. Skoro da nikada nije nesiguran u sebe. Pun je poverenja. To je osoba koja je direktna u svemu što čini, koja brzo misli i dobro donosi odluke. Lav je često idol svojoj okolini upravo zbog velike ambicioznosti i pozitivnosti. On zna kako da završi nešto što je započeo. Iako Lav može da bude sjajan u pravljenju viceva, on nije površan. To je jedna priroda koja se voli i koja nailazi na mnogo simpatija. Nema ničega sitnog kod Lava. On radi šta može za one koji to zaslužuju. U svakom slučaju, to je osoba, kada je pozitivna, na koju drugi uvek mogu da računaju. On misli ono što kaže. To je iskren čovek koga drugi cene kao prijatelja.

Negativna strana Lava 
Lav, naravno, ima svoje mane. Ponekad može da bude veoma arogantan. Misli da niko osim njega ne zaslužuje da bude vođa. Misli da je samo on sposoban za prave stvari. Zbog toga često može da bude prilično nepopularan. Neki Lavovi su suviše veliki materijalisti. Sa druge strane, Lav ponekad veoma voli da gospodari ljudima kako u svojoj kući, tako i na poslu. Štaviše, ubeđen je da to ima prava. Može da bude egocentričan do nemogućih razmera, i taj Lav veoma malo brine šta drugi misle ili osećaju. Može da bude neotesan i surov.

Poznate ličnosti rođene u ovom znaku:
Nil Armstrong, Vilt Čemberlen, Alfred Hičkok, Princeza Margareta, Musolini, Napoleon, Žaklina Onazis, Hajle Selasije, Me Vest, Rejmond Čendler, Aleksandar Dima, Robert Grejvs, Mik Džeger, Džordž Bernard Šo, Karl Gustav Jung, Blejk Edvards, Stenli Kubrik, Klajv Sinkler, Henri Ford, Iv Sen Loran, Piter O Tul, Mirna Loj, Robert Mičam, Endi Vorhol, Persi Bis Šeri, Mata Hari, Dastin Hofman, Žan Prijaže, Sesil B. De Mil, Fidel Kastro, Džon Golsvorti, Lorens od Arabije, Robert Redford, Šeli Vinters, Ogden Neš, Klod Debisi, Dragan Nikolić, Silvi Vartan, Milja Vujanović, Bogdan Bogdanović, Predrag Ejdus, Neda Ukraden, Peđa Kojadinović, Miša Adž


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Ascendent (podznak) Lav

Fri Apr 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ascendent LavOvo je dobra osoba, filozofska, plemenita, dobrodušna, ali i pomalo snob. Ove osobe su iskrene, slobodne, otvorene, nezavisne, impulsivne i snažne. Verni su, snažni i optimisti, energični su, ekspeditivni i vitalni kada su njihovi interesi u pitanju. Oni su filantropi, milosrdni […]