Vrline i mane Vage


vrline i mane vage

Pozitivne karakteristike Vage
Vage vole harmoniju. Te┼że da odr┼że ravnote┼żu u svemu. Po┼ítuju lepotu i sklad, kako u stvarima tako i u ljudima. Uop┼íte, to mogu da budu veoma prijatne i fine osobe. Nikoga ne diraju i idu svojim putem. Ovi ljudi obi─Źno imaju mnogo dobrih prijatelja. Odani su i omiljeni. Vole dru┼ítvo. Oni su otvorenog duha i lako i bez kompleksa uvek pretresu obe strane pre nego ┼íto se prepuste bilo kakvoj odluci.
Pametne i otvorene Vage poku┼íavaju da se stave u poziciju drugoga. Oni su protiv nepravde. U mnogim svojim dru┼ítvenim kontaktima Vage se trude da budu veoma takti─Źne i obazrive. Ne podnose name┼ítaljke, ogovaranja i sli─Źno. Vole harmoniju u svim odnosima.
Vage imaju istan─Źan smisao za lepo. Veoma cene lep name┼ítaj i ode─çu. Mnoge od njih bave se umetno┼í─çu. Njihov ukus je uzvi┼íen. Znaju kako da upotrebljavaju boje, bolje od svih ostalih znakova. Njihovi stanovi su obi─Źno divno name┼íteni i veoma prijatni. Vole goste, naro─Źito kad primete da se u njihovom stanu ili na njihovoj zabavi svi ose─çaju kao kod ku─çe. Vage nalaze zajedni─Źki jezik sa svima.

Negativne karakteristike Vage
Uh, ┼íto Vage mogu da budu neiskrene. Da bi sa─Źuvale mir i harmoniju, Vage su u stanju da u─Źine sve, a posebno da la┼żu. Mnoge od njih nemaju snage da se suo─Źe sa ┼żivotom. Vi┼íe vole da ┼żive u svom svetu, koji su same za sebe izmislile.
Ako im se suprotstavite, mnoge Vage ─çe se slo┼żiti sa vama, ─Źak i kada znaju da su u pravu. Rasprava ─Źak i o onome u ┼íta veruju, mo┼że za njih da bude veoma uznemiruju─ça.
Vage ponekad suvi┼íe vole materijalna dobra. U┼żivaju u luksuzu, zlatu, preterivanju. Neke od njih mogu biti vrlo ljubomorne.

Poznate li─Źnosti ro─Ĺene u znaku Vage:
Art Buhvald, Gandi, D┼żon Galbrajt, Dizi Gilespi, Vladimir Horovic, Papa Pavle VI, Pjer Trido, Gor Vidal, Romi ┼ánajder, Rej ─îarls, Linda Mekartni, Barbara Volters, Olivija Njutn D┼żon, T.S. Eliot, D┼żord┼ż Ger┼ívin, Bri┼żit Bardo, Ketrin Danev, End┼żi Dikinson, Truman Kepot, D┼żuli Endrhus, D┼żimi Karter, Grejem Grin, Le Korbizje, Brit Ekland, Karol Lombard, D┼żon Lenon, ┼Żan Vato, Martina Navratilova, Alister Krouli, Lu─Źano Pavaroti, Margaret Ta─Źer, Klif Ri─Źard, Lilian Gi┼í, Merkuri, D┼żon Le Kare, Semjuel Tehlor Kolrid┼ż, Alfred Nobel, D┼żoan Fontejn, Franc List, Sr─Ĺan ┼áape Pogoreli─ç, Mirjana Marki─Źevi─ç, Milena Dravi─ç, Sla─Ĺana Milo┼íevi─ç, Tereza Kesovija.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

O An─Ĺelima

Mon Oct 19 , 2015
Sama re─Ź “An─Ĺeo” vu─Źe korene iz gr─Źke rije─Źi ┬źaggelos┬╗, koja direktno prevodi hebrejsku rije─Ź ┬źmaleak┬╗ ┼íto zna─Źi poslanik, glasnik. Javljaju se u Bibliji kao bi─ça koja prenose Bo┼żje poruke, objavljuju njegovu volju, javljaju se u snu ili slave boga na nebesima. Oni su posrednici izme─Ĺu Boga i ─Źoveka. An─Ĺeli su […]