Vrline i mane Vodolije


Pozitivne karakteristike Vodolije:
Vodolija je svakako najtolerantnija osoba u Zodijaku. Nije ni ─Źudo, kad se uzme u obzir ─Źinjenica da su Vodolijama glave uvek iznad oblaka. Ta─Źnije, za njih bi se lepo moglo re─çi da se neuporedivo manje nego ostali znaci obaziru na svakodnevne, prizemne stvari. Oni imaju ogromne zahteve prema sebi. Ono ┼íto ih ─Źini ispravnim je njihova re─Ź. Oni po┼ítuju i tu─Ĺa mi┼íljenja i to, reklo bi se, sa jednom filozofskom distancom.
Vodolija nikada ne─çe u─Źiniti ne┼íto da povredi tu─Ĺa ose─çanja. Vodolije su, to je poznato, veoma retko neprijatne ili okrutne. Vodolija ─çe uvek pomo─çi drugom u nesre─çi, pre svega zato ┼íto je ona veliki svetski lider duha, uvek zagledana u daleku budu─çnost, i iskreno se interesuju─çi za sve ljude sveta. Ovo su veliki individualisti. Ne veruju da mogu da se dobro uklope u timski rad sa masama, i uvek vi┼íe vole da sami idu putem koji su izabrali. Vodolija je zaista u stanju da svojim idejama bude ispred vremena u kojem ┼żivi.
To je osoba velike ┼íirine, a pitanja ─Źove─Źanstva iskreno je zanimaju. Vodolije su veliki humanisti. Predaju─çi se drugima, bez predrasuda, Vodolije zaista nemaju problema u dodiru sa drugim ljudima.

Negativne karakteristike Vodolije:
Vodolija mo┼że da bude preterano velika sanjalica. Ona pravi planove, ali ih nikada ne izvede do kraja. Mo┼że da bude vrlo nerealna. Preterano se odaje ma┼ítanju, tako da povratak u svet realnosti za ovu osobu mo┼że da bude bolan. Drugi ljudi ─Źesto mogu da je pogre┼íno shvate, upravo zbog njenog nekonvencionalnog pona┼íanja. Vodolija mo┼że i te kako da bude ekscentri─Źna.
Neke Vodolije su iskreno ube─Ĺene da su neuporedivo i pametnije i sposobnije od drugih. Nikad ne priznaju sopstvene gre┼íke. Nije retkost da su Vodolije fanatici kad u ne┼íto veruju. Njihov kriticizam ─Źesto mo┼że da bude voma negativan i destruktivan.

Poznate li─Źnosti ro─Ĺene u znaku Vodolije:
─îarls Dikens, Federiko Felini, Abraham Linkoln, Ronald Regan, U Tant, Kristijan Dior, Plasido Domingo, Teli Savalas, Lord Bajron, Karolina od Monaka, Nil Dajmond, Ksenija Ze─Źevi─ç, Vird┼żinija Vulf, Somerset Mom, An─Ĺela Dejvis, Ro┼że Vadim, Joko Ono, Pol Njumen, Mocart, Luis Kerol, D┼żekson Polok, Kolet, Frenklin Ruzvelt, Vanesa Redgrejev, Norman Majler, ┼áubert, Renata Tebaldi, Klerk Gebl, Fara Foset, Vladimir Mendelson, Zaza Gabor, ┼Żil Vern, Mia Farou, Berold Breht, Meri Kvant, Tomas Alva Edison, ─îarls Darvin, ┼Żor┼ż Simenon, Oliver Rid, ─îarls Tifani, D┼żon Mekinro, D┼żon Travolta, Li Marvin, Milena Komnenovi─ç, Mirjana Karanovi─ç, Lordan Zafranovi─ç, Relja Ba┼íi─ç, Bajaga, Josipa Lisac, Ljubi┼ía Risti─ç, Predrag Antonijevi─ç.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Arhetip znaka Vodolija

Wed Apr 3 , 2013
Vodolija svakako predstavlja cilj svih ljudskih te┼żnji. Ne samo ┼íto je u pitanju ljudski znak, ovo je znak koji govori o prvom smrtniku koji je postao besmrtan. Ovo je cilj svekolike civilizacije. U simbolici ovog znaka razmatra se sve ono ┼íto dolazi ne samo kao oslobo─Ĺenje ve─ç i kao evolucija […]