XI Lunarna stanica Al-Zubrah NARUKVICA


XI Lunarna stanica Al-ZubrahXI Lunarna stanica Al-Zubrah
8° 34′ 17” Leo – 21° 25′ 43” Leo

POVOLJNA ZA
Ostvaricanje profita, sklapanje braka, putovanja. Promocija, podnošenje žalbe. Baštovanstvo, skraćivanje kose, gradnju. Aktivnosti koje zahtevaju hrabrost.
NEPOVOLJNA ZA
Zdravlje žena. Loš dan za uključivanje u ogovaranja i manje rasprave.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

STICANJE MOĆI I POŠTOVANJA.
WARNOCK
XI Lunarna stanica naglaša sticanje moći i poštovanja. Ukazuje na pozitivne odgovore na pitanja koja se tiču profita delimično i komunikaciju sa autoritetima ili klijentima u cilju pozitivnog razrešavanja. Oponašanje snage i plemenitosti Lava. Ova stanica ukazuje na pravedne stavove autoriteta, bez obzira na bezumnost sitnih agresivnih postupaka. Ipak nije vreme da se beži od konfrontacije ili sakrivanje u strahu. Hrabrost može pomoći da uspešno iznesete dan.
VOLGUINE
Osobama koje u ovom segmentu zodijačkog pojasa imaju lične planete ili uglove horoskopa daje idealizam i prefinjeni ukus, ukazuje na prisustvo dobre sreće. Povoljan uticaj na trgovinu, izobilje (koje dolazi kao rezultat napora drugih, posebno u horoskopu žene), povoljno za sklapanje braka i putovanja, ali nepovoljno za zdravlje žene. Simbolizuje strpljenje i hrabrost, osetljivost, ali ukazuje na oprez pri odabiru reči, čuvajte se izliva besa. Odličan dan za realizaciju ranije osmišljenih akcija sa jasno osmišljenim ciljem, ali nepovoljan za rizične aktivnosti.
ASHMOLE 396
Odličan dan za sadnju bilja, za trgovinu i putovanja, za polaganje temelja i gradnju. Ne oblačiti NOVE komade odeće, povoljno za skraćivanje kose.

XI LUNARNA STANICA U NATALNOM HOROSKOPU
(8°34’19” – 21°25’44” Lava)
Sebe smatrate centrom sveta. Znate da se nametnete i očekujete javna priznanja. Znate biti razmetljivi i igrati se sa tuđim osećanjima. Ponekad ste pravi snob. Racionalni ste i emocije dobro kontrolišete. Ali ako vas nadvladaju, onda su to prave eksplozije. U životu želite da rušite tvrđave koje su drugi podigli. To je rizičan posao koji stvara brojne neprijateljete postajete žrtva mržnje mnogih. I pored toga, vi imate dosta prijatelja i kroz život plovite punim jedrima. Čuvajte se sumnjivih tipova, jer su za njih idealan plen ponosni ljudi poput vas. U ljubavi želite da dominirate. Birate partnera koji vam odgovara lično, ali koji će vas dostojno reprezentovati i van kruga porodice. Avanture van braka, su po vama nepotrebne, ali ako se u njih upustite, za vas je to opasno jer vi zaglavite tamo, gde se drugi lako izvuku. Imate solidno zdravlje. Probleme vam najviše stvara srce i celokupan kardiovaskularni sistem. Kontrolišite ga i preduzimajte preventivne mere.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 04.05.2017.

Wed May 3 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 04.05. će biti dinamičan u prvim časovima, i izuzetno spokojan u dnevnim časovima, obeležiće ga 3 lunarnih i 1 planetarni aspekt, kratka faza praznog hoda i lunarna PROMENA […]
Astrološki dogadjaji