XIII Lunarna stanica Al-Awwa Alhemičar


XIII Lunarna stanica  Al-Awwa Alhemičar 4°17’09” Device – 17°08’34” Device

ODLIČAN dan za
Ljubav, posebno za seksualnost. Trgovinu i finansije, početak kreativnih projekata i putovanja, baštovanstvo, gradnja. Isceljenje. Nega kose i sečenje kose.

LOŠ dan za
Preterano uživanje u hrani.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

OSTVARENJE ŽELJA. UVEĆANJE. DOBROČINSTVA

 
WARNOCK
Odličan dan za trgovinu i poboljšanje finansijske situacije, za okončanje gradnje, oslobodjenje. Ova Lunarna stanica significira ljubav i posebno naglašava fizičku ljubav, ali uticaj seže izvan ljubavi i seksualnosti. Generalno je srećan i significira ispunjenje iskrenih želja i početak kreativnog projekta. Kreirajte slike koje ćete koristiti za vizualizaciju uvećanja profita i povezivanje sa osobama na visokom položaju kako biste zadobili njihovu podršku. Solidan dan za početak emotivne veze jer blagonaklono deluje na povezivanje muškarca i žene. Ukazuje na veštinu upravljanja novcem, i poboljšava sposobnost sticanja profita.
VOLGUINE
Pronicljivost, dobronamernost, metodična dobrota skrivena unutar grubog eksterijera. Povoljno za putovanja, mada može više koristi doneti drugima. Mesec u tranzitu kroz ovu Lunarnu stanicu zahteva posebnu brigu o količini i kvalitetu hrane i izbegavanje prejedanja.
ASHMOLE 396
Povoljno za zemljoradnju i baštovanstvo, putovanja, venčanja, oslobadjanje zatočenika, Povoljno za ženudbu upošljavanje. Odlično za početak medicinske terapije, izradu novih odevnih predmeta . Solidan dan za razgovor sa nadredjenima.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 10.01.2015.

Sat Jan 10 , 2015
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Subota 10. Januar će biti spokojan dan a obeležiće ga 2 lunarna aspekta i početak faze praznog hoda. Mesec se kreće od 11° do 24° Device.   Ponoćni aspekt Mesec trigon Pluton (3:21 do 5:21) daruje fanatičnu upornost […]