XIV Lunarna stanica Al-Simak Žetva


XIV Lunarna stanica  Al-Simak Žetva 17°08’34” Device – 0° Vage

ODLIČAN dan za
Romansu i ljubav, prijateljstvo. Preseljenje, promenu posla. Rad na isceljenju. Putovanja morem. Baštovanstvo.

LOŠ dan za
Sklapanje braka, Putovanje kopnom.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

 

 POKRET, POBOLJŠANJA, PROMENE
WARNOCK
Ova Lunarna stanica ukazuje na prolazne periode snažnih strasti. Postoji veoma tanana linija izmedju privlačnosti i averzije. Ova Lunarna stanica je srećna za romansu i ljubav, ali ukazuje i na preteći konflikt. Generalno nosi pozitivne indikacije ukoliko želite da okončate emotivnu vezu ili pregovarate o promeni radnog mesta. Srećan je za preseljenja. Oprez sa izlivima strasti. Blagovremeno prepoznajte rizičnu situaciju i ostanite na distanci. Slika ljubavi izmedju muškarca i žene delovaće isceljujuće na problematične odnose…

VOLGUINE
Jača razboritost i analitičnost, omogućava povoljnu promociju studije divinacije i rad sa tarotom, i vidovnjaštvom. Nepovoljno za putovanja. Nepovoljna je tokom prvih godina braka ali vremenom staj nepovoljan uticaj slabi. Ukoliko je brak sklopljen bez ljubavi iskrena i duboka emocija se pojavljuje sa godinama. Podržava strategiju i ozbiljnost omogućava uspon posvećenima uprkos tome što će zavisiti od viših instanci. Donosi mudrost u zrelim godinama a rodjeni pod njegovim uticajem vremenom stiču poštovanje. listened to in their last years.

ASHMOLE 396
Dok Mesec tranzitira kroz ovu Lunarnu stanicu povoljne su ženidbe, početak rada na isceljenju. Poželjno je šiti i saditi. Nepovoljno za putovanja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 06.05.2017.

Sat May 6 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SUBOTA 06.05. će biti spokojan, obeležiće ga 2 lunarna aspekta, kratka faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 22° DEVICE do 2° VAGE. Ponoćni Lunarni […]
Astrološki dogadjaji