XV Lunarna stanica Al-Ghafr Pisar


XV Lunarna stanica Al-Ghafr 0° Vage – 12°51’26” Vage

ODLIČAN dan za
Posao, novčane transakcije, izobilje. Potraga za blagom.

LOŠ dan za
Romansu i ljubav. Porodična pitanja. Putovanja.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

 

 

PROSPERITET. RAZDOR. FOKUS NA FINANSIJSKE TEME.
WARNOCK
Dok Mesec tranzitira ovom Lunarnom stanicom fokusirajte se na poslovna pitanja i teme poboljšanja profila. Daje pozitivne indikacije za sva pitanja izobilja i prosperiteta. Najavljuje skori dolazak povoljne najave skorašnjeg materijalnog dobitka.
Pažnja treba da bude usmerena na materijalni plan, pre nego na emotivne teme za koje je ova Lunarna stanica nepovoljna. Radite sa vizuelizacijom pronalaženja skrivenog blaga. Povoljno za nova prijateljstva.

 

VOLGUINE
Arapi smatraju ovu Lunarnu stanicu nepovoljnom za sve porodične teme i odnose – prijateljske, poslovne, emotivne. Izuzetak su teme otkrivanja neprijateljskih šema, i za lov na blago. Uticaj ove Lunarne stanice je posebno loš u horoskopu ženske osobe. Ohrabruje postizanje visokog položaja ili velikog bogatstva, posebno u odmaklim godinama. Štiti ugrožene i ljude u nevolji.

 

ASHMOLE 396
Ne preduzimajte putovanja, započnite lečenje. Brak sklopljen sa aktivnom XV Lunarnom stanicom biće kratkog veka bez konflikta. Ukoliko pozajmljujete novac izvesno je da nećete povratiti pozajmljena sredstva. Izbegavajte sva putovanja kopnom i morem. Budite oprezni sa novim poznanstvima, ne sledite savet učenog čovek. Kupujte i prodajte. NIKAKO šišanje.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 08.05.2017.

Sun May 7 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. PONEDELJAK 08.05. će biti spokojan dan, obeležiće ga 4 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 14° do 26° VAGE. Ponoćni sati (1:01 do 11:29) protiču uz izuzetno benefičnu konjunkciju […]
Astrološki dogadjaji