XVI Lunarna stanica Al-Zubana Terazije


XVI Lunarna stanica Al-Zubana Terazije 12°51’26” Vage – 25°42’51” Vage

ODLIČAN dan za
TRGOVINU, novčane transakcije, izobilje i napredak.

LOŠ dan za
PUTOVANJA. Romansa i ljubav. Isceljenje. Baštovanstvo.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

 

BOGATSTVO I IZOBILJE.
WARNOCK
Odličan dan za trgovinu i razvoj poslova, donosi pozitivne odgovore na sva pitanja bogatstva i izobilja. Brižljivo planirajte zadatke i budite oprezni sa obećanjima posebno u pregovorima oko zarade. Prihvatite novu poslovnu priliku ili se posvetite razvoju nove profitabilne investicije. Dan donosi sjajne prilike za privlačenje bogatstva ali je nesrećan za ljubav. Prenaglašeni afinitet prema novcu može biti izvor nesuglasica. Budite obazrivi, ne dozvolite da uživanje u materijalnom ugrozi kvalitetne odnose. Aktuelna tema Terazija podseća da je neophodno praviti dobar balans i u trenucima sreće i materijalnog blagostanja.

VOLGUINE
Stanica nosi opasnost po reputaciju zbog ljubomore i zavisti. Zaštitite sebe jasnom procenom situacije, distancirajte se blagovremeno. Odličan dan za trgovinu životinjama, razvoj poslova, nešto lošiji za sklapanje braka i putovanje – oprez sa naglim odlukama. Ne daje srećan život, mada može doneti odredjenu zaštitu u nesrećnim situacijama.

ASHMOLE 396
Izbegavajte putovanja. Ne započinjite lečenje. Izbegavajte poslove oko izrade odevnih predmeta. U braku koji se sklapa na ovaj dan neće biti sreće. Uposlite nove radnike, ne sklapajte nova prijateljstva.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE