XVI Lunarna stanica Al-Zubana Terazije


XVI Lunarna stanica Al-Zubana Terazije 12°51’26” Vage – 25°42’51” Vage

ODLIČAN dan za
TRGOVINU, novčane transakcije, izobilje i napredak.

LOŠ dan za
PUTOVANJA. Romansa i ljubav. Isceljenje. Baštovanstvo.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

 

BOGATSTVO I IZOBILJE.
WARNOCK
Odličan dan za trgovinu i razvoj poslova, donosi pozitivne odgovore na sva pitanja bogatstva i izobilja. Brižljivo planirajte zadatke i budite oprezni sa obećanjima posebno u pregovorima oko zarade. Prihvatite novu poslovnu priliku ili se posvetite razvoju nove profitabilne investicije. Dan donosi sjajne prilike za privlačenje bogatstva ali je nesrećan za ljubav. Prenaglašeni afinitet prema novcu može biti izvor nesuglasica. Budite obazrivi, ne dozvolite da uživanje u materijalnom ugrozi kvalitetne odnose. Aktuelna tema Terazija podseća da je neophodno praviti dobar balans i u trenucima sreće i materijalnog blagostanja.

VOLGUINE
Stanica nosi opasnost po reputaciju zbog ljubomore i zavisti. Zaštitite sebe jasnom procenom situacije, distancirajte se blagovremeno. Odličan dan za trgovinu životinjama, razvoj poslova, nešto lošiji za sklapanje braka i putovanje – oprez sa naglim odlukama. Ne daje srećan život, mada može doneti odredjenu zaštitu u nesrećnim situacijama.

ASHMOLE 396
Izbegavajte putovanja. Ne započinjite lečenje. Izbegavajte poslove oko izrade odevnih predmeta. U braku koji se sklapa na ovaj dan neće biti sreće. Uposlite nove radnike, ne sklapajte nova prijateljstva.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 09.05.2017.

Tue May 9 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. UTORAK 09.05. će biti spokojan dan, obeležiće ga 1 lunarni aspekt, . Mesec se kreće od 26° VAGE do 8° ŠKORPIONA. Popodnevni sati (16:06 do 18:06) protiču uz sekstil […]
Astrološki dogadjaji