XVIII Lunarna stanica, Al-Qalb Kaducej


XVIII Lunarna stanica, Al-Qalb Kaducej 8°34’17” Škorpiona – 21°25’43” Škorpiona
Drevno ime: Al Kalb SRCE

*KADUCEJ 
Kaducej je vrlo star simbol i koristili su ga Vavilonci, narod Mesopotamije, a pronađen je i na zapisima papirusa u drevnom Egiptu. Kaducej je štap Hermesa, grčkog boga trgovine, oko kojeg se simetrično uvijaju dve zmije.  Jedina prava veza ovog boga sa medicinom jeste to što je porodio Eskulapovu majku Koronu, princezu Tesalije, koja je Eskulapa po predanju začela s bogom Apolonom, bogom izlečenja. Hermes je personificirao i veštinu alhemije, koja je do srednjeg veka bila deo medicine.

ODLIČAN dan za
Gradnju. Baštovanstvo. Čišćenje stomaka. Razotkrivanje neprijatelja. Posete lekaru.

LOŠ dan za
Porodična pitanja. Prekomerno uživanje u hrani. Opasnost od trovanja. Nemojte se prepuštati uživanju u uspehu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

 

 

PREDSTOJEĆA OPASNOST. ODBRANA.

 

WARNOCK
Upozorenje na predstojeću opasnost, Iskoristite poruke upozorenja kako biste se zaštititli. Ne preterujte sa uživanjem u obilnim obrocima, obratite pažnju na funkciju organa za varenje. izualizacija gradnje stabilnih temelja može doneti poboljšanje zdravstvenog stanja.

VOLGUINE
Povoljan uticaj za otkrivanje neprijatelja. Nepovoljan za sve ostale odnose, posebno za porodična pitanja. Može najaviti iznenadnu smrt majke na porodjaju. Ovo je jedna od nepovoljnijih Lunarnih stanica te poduhvati koje natus preduzima gotovo nikada ne donose željeni rezultat. Ukazuje na prisutnu opasnost nepovoljnih obrta i sramnih okolnosti. Nekorektan obrt tokom sudjenja.

ASHMOLE 396
Kupujte zemlju. Unapredjenje ili promocija položaja. Kiša je korisna. Putujte ka Istoku. Ukoliko je Mesec u aspektu sa Marsom i danas se venčavate saznaće za neveru partnera. Izbegavajte zapošljavanje. Ukrcavanje na brod donosi tugu i nesreću. Izbegavajte sklapanje novih prijateljstava. Povoljan dan za sadnju. Nemojte oblačiti novi odevni predmet i izbegavajte šišanje. Početak lečenja je povoljan.

 


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE