XVIII Lunarna stanica, Al-Qalb Kaducej


XVIII Lunarna stanica, Al-Qalb Kaducej 8°34’17” Škorpiona – 21°25’43” Škorpiona
Drevno ime: Al Kalb SRCE

*KADUCEJ 
Kaducej je vrlo star simbol i koristili su ga Vavilonci, narod Mesopotamije, a pronađen je i na zapisima papirusa u drevnom Egiptu. Kaducej je štap Hermesa, grčkog boga trgovine, oko kojeg se simetrično uvijaju dve zmije.  Jedina prava veza ovog boga sa medicinom jeste to što je porodio Eskulapovu majku Koronu, princezu Tesalije, koja je Eskulapa po predanju začela s bogom Apolonom, bogom izlečenja. Hermes je personificirao i veštinu alhemije, koja je do srednjeg veka bila deo medicine.

ODLIČAN dan za
Gradnju. Baštovanstvo. Čišćenje stomaka. Razotkrivanje neprijatelja. Posete lekaru.

LOŠ dan za
Porodična pitanja. Prekomerno uživanje u hrani. Opasnost od trovanja. Nemojte se prepuštati uživanju u uspehu.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Lunarne stanice

 

 

PREDSTOJEĆA OPASNOST. ODBRANA.

 

WARNOCK
Upozorenje na predstojeću opasnost, Iskoristite poruke upozorenja kako biste se zaštititli. Ne preterujte sa uživanjem u obilnim obrocima, obratite pažnju na funkciju organa za varenje. izualizacija gradnje stabilnih temelja može doneti poboljšanje zdravstvenog stanja.

VOLGUINE
Povoljan uticaj za otkrivanje neprijatelja. Nepovoljan za sve ostale odnose, posebno za porodična pitanja. Može najaviti iznenadnu smrt majke na porodjaju. Ovo je jedna od nepovoljnijih Lunarnih stanica te poduhvati koje natus preduzima gotovo nikada ne donose željeni rezultat. Ukazuje na prisutnu opasnost nepovoljnih obrta i sramnih okolnosti. Nekorektan obrt tokom sudjenja.

ASHMOLE 396
Kupujte zemlju. Unapredjenje ili promocija položaja. Kiša je korisna. Putujte ka Istoku. Ukoliko je Mesec u aspektu sa Marsom i danas se venčavate saznaće za neveru partnera. Izbegavajte zapošljavanje. Ukrcavanje na brod donosi tugu i nesreću. Izbegavajte sklapanje novih prijateljstava. Povoljan dan za sadnju. Nemojte oblačiti novi odevni predmet i izbegavajte šišanje. Početak lečenja je povoljan.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 10.05.2017.

Wed May 10 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. SREDA 10.05. će biti spokojan dan, obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 8° do 21° ŠKORPIONA. MERKUR KONJUNKCIJA URAN *tranzit 7:19 Tranzitna konjunkcija […]
Astrološki dogadjaji