Zavedi ga…


OVAN 
Strepi od jakih žena, zato ga pustite da misli da on vas juri. Budite oštroumni, pametni i neodoljivi. Upotrebite um isto kao i telo kako biste ga privukli. Iako duboko u sebi znate da ste tip žene koja traži oslonac u muškarcu, pokažite da ste sasvim nezavisni – plaćajte svoje račune, izlazite sa svojim društvom… Razvijajte i pokažite smisao za humor – Ovnovi vole da ih zabavljaju. Naučite da budete ranoranilac jer Ovan prezire da prespava pola dana. Nikada ga ne proganjajte, čak i kada pomislite da ste povredjeni i žudite za osvetom. Ne govorite mu šta bi trebalo da uradi – Ovan voli da uči iz sopstvenih grešaka. Ne lažite, čak ni u šali! Ne dozvolite da izmedju vas zavlada dosada – neka je vaša moto “Akcija, akcija, akcija…”.

 

BIK 
Budite verni, spremni za ljubav i uživanje, opušteni i otvoreni. Pažljivo slušajte. Delite promišljene komplimente – Bik prepoznaje laskavce i grozi se laži. Proučavajte i podržite njegove poslovne poduhvate i dugoročne planove. Pokažite da posedujete izuzetnu senzualnost. Proverite kakvu muziku i hranu vaš izabranik voli – preko trpeze i muzike možete sakupiti ogroman broj bodova. Ne pokazujte prerano želju da iz poznanstva ulazite u emotivnu vezu – BIk voli da uživa u razvoju dogadjaja, i prezire bilo kakav pritisak. Ne povlačite se kada spor ali siguran Bik u krevetu pokaže strast, temeljan je i ne oklevajte da se prepustite zadovoljstvu. Ne govorite o ranijim emotivnim vezama.

BLIZANCI 
Osmeh!!! Pokušajte da budete blistavi i van kreveta, posebno u društvu njegovih prijatelja. Budite dobro informisani o svemu – od politike do zanimljivosti iz sveta filma. Budite prvenstveno dobar prijatelj, pored toga sjajna domaćica, dobra ljubavnica. Flertujte u meri u kojoj i on to čini. Budite mu stalan izazov, igrajte se zavodjenja iznova i iznova. Nikada nemojte biti posesivni, ljubomorni – ako poželi da vas prevari neće ni trepnuti i saznaćete od njega – dovoljno je da direktno pitate. Ne budite dosadni, jer je za Blizanca to greh veći i od posesivnosti. Ne smatrajte seks suštinom vaše veze – plahi Blizanac će uvek ponavljati da mora da postoji nešto više od toga. 

RAK 
Razvijajte svoju osećajnost, budite topli, nežni i zaljubljeni, nemojte strahovati da govorite o svojim osećanjima. Vežbajte strpljenje. Neka vam dom bude toplo miomirisno gnezdo u kome se kuva, opušta uz filmove i muziku, jer u vezi sa njim nećete previše izlaziti. Morate zaista biti sve bolji i bolji u kuvanju. Upoznajte njegovu porodicu, zavolite njegovu majku sa svim manama koje on navodi, pokažite nežnost i razumevanje za decu i kućne ljubimce. Budite senzualni, ali ne dozvolite da prevazidjete njegovu senzualnost. Nikada ne izazivajte previše – Rakovi često isuviše burno reaguju! Ne rasipajte novac – Rakovi je praktičan, iako ne ostavlja utisak škrtice. Ne budite lažno skromni i stidljivi – Rakovi uopšte nisu tako stidljivi kao što to može da izgleda, oni samo vode računa o tome pred kim otvaraju svoju dušu.

LAV 
Pokažite da ispod vašeg glamura i zaslepljujućeg sjaja živi toplo i emotivno biće, koje ume da voli. Budite blistavi i dinamični, uspešni u poslu i omiljeni u društvu – sve dok je vaš Lav to više od vas. Pustite da Lav uvek bude vodja – neka planira godišnje odmore, porodične posete, glamurozne izlaske. Navedite ga da shvati da ste vi više nego poželjan partner, i to u svim životnim oblastima. Pustite da uvek on bude u centru pažnje, čak naglasite da svega ne bi bilo da se on nije dosetio… i ako osećate da pohvale za organizaciju porodičnog ručka pripadaju baš vama. Nikada ne zapovedajte Lavu, naučite da se bavite sami svim kućnim poslovima i ni u čemu se ne oslanjajte na njega – on će uživati u vašoj samostalnosti i u osećaju da je “glava porodice”. Pazite da ne zastranite – Lav ne voli apatičnu i podredjenu partnerku već ono što zaslužuje, pravu Lavicu. Ne kritikujte svog Lava, a ni u snu to ne činite u društvu! 

DEVICA 
Budite emotivno jaki i samostalni naročito u danima kada Devica kritikuje svaku stvar koju uradite. Pre nego što se potpuno posvetite igri zavodjenja, potrudite se da sebi obezbedite status dobrog prijatelja. Shvatite da Devica može biti uznemirena i haotična do granica paranoidnog ponašanja u vezi sa bilo čime, i tada je najbolje da zauzmete neutralan stav podržavajući njegovu procenu, kakva god ona bila. Pokažite da cenite sav teret njegove profesije, i pomozite u rutinskim poslovima. Nadasve, budite intelektualni pandan ovog muškarca – u odnosu sa Devicom mora da postoji istinsko razumevanje umova, i paralelna želja za razvijanjem. Nikada ne kritikujte sebe – to je njegov posao. Ne potkopavajte poverenje Device u bilo kom smislu – budite kratki u svojim izjavama. Ne “zujite” okolo sa drugim ljudima, čak i kada je to smišljeno u cilju privlačenja njegove pažnje – tada ste sigurno na potpuno pogrešnom putu.

VAGA 
Budite pre svega prijatelj i pažljiv slušalac, pouzdan savetnik. Preuzmite inicijativu kada osetite da je došao trenutak – “Hoćemo li ili ne”. Pustite da vaš partner oseti kako vam je uvek važno njegovo mišljenje (iako možda nećete uvek imati vreme da saslušate sve pro & contra pokazatelje). Pokažite da vas zanima umetnost, lepota, uredjenje. Ugadjajte, mazite i pazite svoju Vagu u svakom pogledu – bilo slatkim sms porukama, pisamcetom pored jastuka, poklonom pažnje bez naročitog povoda… Stavite mu do znanja na samom početku da mrzite konflikte i rasprave, i da cenite civilizovanu diskusiju. Nikada ne govorite Vagi da izgleda starije, ili da deluje umorno, iscrpljeno. Nemojte zahtevati od Vage da donosi brze odluke kada nema sve neophodne informacije. Ne progonite Vagu previše – ako ne dobijete odgovor sasvim je sigurno da bi bio NE. Njemu je jednostavno jako teško da vam saopšti da gubite vreme. 

ŠKORPIJA 
Trudite se da izgledate uvek izazovno, ali ne i napadno, i u casual izdanju važno je da zračite seksualnošću. Budite spremni da otvoreno i direktno odgovorite šta vas u seksu uzbudjuje i pokreće, šta volite, šta vam smeta – ovde stidljive kandidatkinje otpadaju na samom startu. Održavajte svoj dobar izgled i telo u odličnoj kondiciji, njemu to mnogo znači. Ostavite ga da uživa u misteriji – Škorpije su znatiželjne i vole da proučavaju partnerku. Naučite da budete noćna ptica – Škorpije ustaju oko podneva i svoj dnevni ritam u potpunosti prilagodjavaju tome. Nikada ne pokazujte da možete biti ljubomorni i posesivni – ove devijacije su njegov fah. Ne kritikujte njegovu seksualnu dinamiku i probojnost, osim ako niste rešili da prekinete vezu. Nemojte biti previše napeti i dramatični, opustite se i dozvolite da Škorpion proučava vaše gestove.

STRELAC 
Pokažite da sa istom lakoćom možete biti prijatelj i ljubavnica. Istaknite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Naučite da njegove otvorene i jasne primedbe prihvatate bez ikakve reakcije – jednostavnu slušajte i verujte u dobronamernost njegovih izjava. Pokažite da možete biti energični koliko i on. Zapamtite da život treba da bude zabavan, a tu spada i vodjenje ljubavi, zabavno putovanje, čitanje romana… Nikada ne dozvolite da vas vidi u zaista lošoj fizičkoj formi. Ne očekujte da se stvari odvijaju onako kako ste vi to zamislili; on mrzi stereotipe, voli da se prepusti struji života. Ne očekujte od njega suviše ljubavnih izjava, Strelac je čovek od dela, a ne od reči. 

JARAC 
Njegova karijera je uvek na prvom mestu jer želi da bude najbolji mogući oslonac svojoj porodici. Igrajte se igre čekanja, i budite spremni da ona potraje duže nego što mislite. Razvijajte bujnu seksualnu maštu, i prevazidjite snebivanje i stidljivost. Zapamtite da je Jarcu imidž sve, on često ima snobovske manire iako ne žudi za slavom Lava. Nikada ne očekujte da ispolji vatrenu strast – njegova strast će biti očiglednija i trajnija. Nemojte davati lažna obećanja, niti kršiti data. Ne kritikujte njegovu porodicu ni u ludilu, pa čak ni susede, prijatelje, ubedjenja niti način na koji vodi ljubav. Budite spremni na lojalnost na najvišem nivoui život će vam biti bajka.

VODOLIJA 
Pokušajte da budete hladni, nedodirljivi i ne pokazujte emocije – i on se trudi da izgleda tako. Zapamtite da ovaj znak motivišu i pokreću najrazličitiji dogadjaji. Radite na tome da prvo zavedete njegov um – budite inspirativni, zagonetni, informisani, znatiželjni. Potrudite se da shvatite da je Vodolija uvek neguje svoj slobodan duh, kreira i neguje okruženje koje ga prihvata. Zato vaša tehnika zavodjenja mora biti pažljivo isplanirana – pohvalite njegove ambicije i namere i pomozite mu da ih ostvari kako god to možete. Nikada ne pokušavajte da vežete Vodoliju za neko mesto ili vreme, ne tražite da vam obećava bilo šta jer ćete ostati praznih ruku. Nemojte kretati u zavodnički pohod ako vam je jasno da je Vodolija u lošem raspoloženju. Ne insisitirajte da želite vezu, a naročito ne pokušavajte da se previše umešate u njegov život. 

RIBE 
Smislite način da mu dokažete kako stare romanse još “lebde u vazduhu”. Nastojte da ostavite utisak izuzetno nežne i emotivne osobe, čak i u danima kada vam nije ni do čega. Pokažite da vas nije stid što plačete kada gledate melodrame; pokažite da su deca i životinje za vas važna stvorenja. Naterajte ga da poveruje da nikada pre njega niste doživeli “takvu” ljubav, a da ste sigurni da ovog puta jeste “Zauvek”. Nikada nemojte povrediti njegova osećanja – osetljiviji je nego što možete da zamislite, i dugo neguje bolne rane. Ne insistirajte na njegovoj nepraktičnosti i neorganizovanosti, svestan je svojih mana. Ne gledajte druge muškarce kada ste s njim – on je Vaš Princ.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venčanje iz snova

Mon Apr 15 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVANOvan sanja o otmenom venčanju u opštini u centru grada, sa mnogo zvanica i puno cveća, a roditelji (i njegovi i njeni) sede na počasnim mestima za stolom. Iako voli svadbe, Ovan voli i slobodu, pa mu zato u potpunosti prepustite organizaciju venčanja, […]