zena u znaku riba 1Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture, održava “stand by” šeme. Žena Strelac je impulsivna i ima moderne poglede na seksualnost. Ona poseduje sposobnost da ostane u prijateljskim odnosima sa nekadašnjim ljubavnicima, retko se nađe jako uvređena kada izgubi seksualnog partnera, jer jednostavno ubedi sebe da će u njen život brzo došetati nova ljubav. 

Erogene zone: stopala i bedra 
Imajte na umu: morate naučiti da im čitate misli jer one to očekuju 
Idealan sex: kunilingus
Najbolje se slaže sa: Jarcem, Bikom, Škorpijom, Devicom, Rakom
Najčešće profesije: muzičar, lekar, farmaceut, tehnolog, modni kreator, stilista, frzerka, kozmetičarka, bolničarka, glumica, slikarka.
Bolesti od kojih najčešće boluje: nervni sistem, otoci nogu, visok pritisak i srce ali na to ne obraća pažnju, glavobolje, problemi sa vidom,
bubrezima, problem zadržavanja vode u organizmu, limfni sistem.
Najbolji dan: Subota
Broj: 12
Boja:  ciklama roze, zumbul plavo, belo, srebrnasto, ljubičasta, sve nijanse plave, tirkizne, akvamarin
Drago kamenje: biser, lapis lazuli
Omiljeni odevni predmet: lepe cipele, od reptila ili lakovane, svilene haljine, ženstven stil u odevanju, plišani kompleti.
Kreator rodjen u znaku Riba: Aleksandar Mek Kvin (Alexander McQueen)

Stidljiva žena Ribe celo vreme sanja o ljubavi i to je tačka gde njeni problemi počinju. Svet fantazije u kojem ova dama živi, često je navede da se zaljubi u totalno pogrešnu i neadekvatnu osobu. Sklona je sanjarenju da će se svaki muškarac sa kojim započne romansu, pretvoriti u princa odmah pri prvom poljupcu; i da će je odvesti iz ovog “običnog” života svakodnevnice. Pošto većina muškaraca nije sposobna za takve akcije, ona je često razočarana i nesrećna, i posle kratkog vremena neodlučnosti, teži da “otpliva” u drugom pravcu… 
Ako je partner neprestalno uzdiže i drži ko malo vode na dlanu, ona će mu dati osećaj da je on jedina osoba na ovom svetu sposobna da uradi nesto vredno pažnje, ali zauzvrat on mora non – stop ulagati svu svoju snagu da je usreći. Ona će biti verna fizički, ali ne i psihički – njene fantazije su deo njenog realiteta isto toliko, koliko i njen realni partner, i samo ako poseduje i jedno i drugo biće pravo srećna. 
Njen partner ne mora biti ni bogat ni uspešan – ona će jednostavno zamišljati da on to jeste (problemi nastaju ako se tako i ponaša). Ona se, za razliku od stabilnog i intelektualnog tipa žene Ribe, oblači ženstveno i elegantno, što je deo njene “Rafinesse.” Retko je upadljivo istaknuta, ali uživa da bude obožavana od suprotnog pola. 
Ova žena ume da bude fantastična glumica s namerom da privuče ljude na njenu stranu. Nijedna druga žena ne ume da plače tako srceparajuće i nijedna ne ume da odglumi toliku nevinost kao ona. U kućnim poslovima ne voli da bude ostavljena sama, ona računa na partnerovu pomoć čak i kada se radi o promeni pelena… Oba tipa žene Ribe znaju biti veoma iskreni, ali su isto tako veoma spretni u izvrtanju istine. Imaju dobro srce i znaju biti veoma brižne i naklonjene majke. 


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE