Ovo je nekonvencionalna žena koja životu prilazi kao posebnoj svetkovini! Smatra sebe ravnom muškarcima, ali kako ispod ovog vatrenog temperamenta leži romantična duša, ceo život spremna je da čeka onoga koji će je zadiviti svojim kvalitetima. Dok se ne pojavi, pristaje čak i na kompromitujuće veze, avanture, održava “stand by” šeme. Krevet je posebno ne privlači, radije se odluči na seks pod otvorrenim nebom, ili na nekom drugom mestu… Muškarci je vole jer je strastvena i bez predrasuda. Jasno i glasno rećiće mu da želi da spava sa njim, šta voli, šta ne voli, ako misli da on nešto ne radi kako treba održaće mu lekciju… 
Ovde je reč o veoma duhovnoj ženi, filozofu. Jednostavna je otvorena, srdačna i poverljiva. Ona važi za ženskog Don Žuana zodijaka. Lako se prepušta čarima zdravog i komunikativnog erosa. Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Jedini rizik koji kod nje postoji je onaj od preterivanja; njeno prepuštanje strastima je toliko jako da se može učiniti prosto nezaustavljiva. Bilo bi dobro da upražnjava spiritualnu praksu, kako bi transformisala i kanalisala veliki odliv seksualne energije. Žena Strelac igra na urodjenu sklonost zavodjenja. Ona osvaja svojom iskrenošću i neposrednošću kao nevina devojčica koja iz puke znatiželje ulazi u zabranjenu zonu. Širom otvorenih očiju i pogledom punim želje za novim avanturama, ona hrli ka ispunjenju svojih snova.
Možda vi mislite da imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više da igrate igre na sreću, jer će uz nju život naglo početi da vas zasipa svojim darovima – bićete srećniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili pre nje. Uz nju će vam ostale žene delovati kao prefrigrane mačke, jer će samo ona uspeti da vam oslobodi srce potpunom iskrenošću. I ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svetu, koji vam želi dobro više nego sebi. Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem, urnisaće vas svojim britkim umom… jedno je sigurno, sa njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svetova i pruziće vam ruku da i vama pokaže sve ono za šta ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati da je sputate – ona je vatrena ždrebica. Sve što traži od vas je da i vi budete njen pametni pastuv… Deca su joj iskrena, puna optimizma i vere u sutra… kao i majka.
Amazonka i istraživač Severnog pola (makar samo u mašti), velika putnica i sportistkinja, ponekad misionarka medju urodjeničkim plemenima, žena Strelac se odlikuje ubedljivo najlepšim nogama. Znači, mini suknje i čizme do mile volje. Dinamična žena koja zna šta hoće, Strelac te prelepe noge često odeva i u pantalone jer su joj komotnije za putovanje ili sport, a da će pritom nekom uskratiti rajsku viziju nije joj ni na kraj pameti. Kad se umije ili istušira, žena Strelac misli da je privela kraju svoj tretman za lepotu za taj dan. Nije kaćiperka niti pomodarka, ali pleni prelepim osmehom, gore pomenutim dugim nogama i neizveštačenom jednostavnošću svog stila. Odgovara joj sportski i “etno” stil. Nemojte se iznenaditi ako je sretnete u sariju ili čadoru – to su njeni suveniri sa putovanja.

 

Supruga u znaku Strelca
Niste loše odabrali, ona je najbolja da vam bude pravi i iskren drug. Ova žena često na vrlo inteligentan naćin učestvuje u poslovima svoga muža. Žena Strelac nije napadna, ona ima dovoljno strpljenja da sačeka trenutak u kome će biti pitana za savet, a onda kada se to desi, ona neće biti zanimljivi slušač, nego vrlo mudar savetodavac. Njeno pravo polje delovanja su razni hobiji i sportovi. Sav život napolju izuzetno je zanima i okupira. Voli pecanje, lov, jahanje i takmičarske sportove. Tako muškarac ne treba mnogo da traži kompanjona za sve ove vidove zabave ako se oženi ženom rođenom u znaku Strelca. Ona je entuzijasta kad su u pitanju sve vrste aktivnosti, društvenog i građanskog života, sporta ali i kockanja u kome uživa. Jasno je da sa ovakvom suprugom možete imati divan i zanimljiv život. U kući, ona je jako ekspeditivna i zna sa decom. Ona je žena kojoj se može verovati. Zahteva aktivan i brz život. Pošto gotovo uopšte nije ljubomorne (ili to vešto prikriva), ona ima širok krug prijatelja oba pola. Vrlo je sposobna da izbegne sve emocionalne komplikacije. Ponekad može biti sumnjičava u odnosu na vas, ali to iskazuju sa izuzetnim taktom i merom. Ona, međutim, nije tako taktična kada se radi o svakodnevnim problemima. Pošto je vrlo otvorena, ona se često “izleče” kada govori o drugima ili, pak, poštuje princip “što na umu to na drumu”! Emocionalno, ona je vrlo nervozna. Ne pravi fetiš od fizičkih odnosa, ali ipak uživa u seksu i zahteva muževljevu pažnju i ljubav. Njen pristup seksu je rafiniran i inspirativan. 

Slavne ličnosti rođene u znaku Strelca: 
Dolores Ibauri, Marija Kalas, Britni Spirs, Deril Hana, Dženifer Bils, Džejn Fonda, Dženife Koneli, Džuilijan Mur, Edit Gonzales, Gabriela Spanic, Keli Bruk, Kejti Holms, Kim Bejsinger, Kristina Agilera, Li Remik, Mila Jovović, Nikol Apleton, Mila Jovović, Svetlana Bojković. 


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE