Životinjski vodiči *FOKA


Ako postoji jedna reč koja definiše ljude kojima je životnjski vodič FOKA to je „uzbuđenje“. Njima je neophodan svakodnevan mentalni izazov, bez obzira da li taj izazov dolazi iz proučavanja njihovog najnovijeg omiljenog predmeta ili jednostavno pokušaja nadmudrivanja sa drugima, ovo su izuzetno društveni pojedinci kojima se uvek mnogo toga dogadja. Foke su sveznajuće, ali ne zato što im je stalo da impresioniraju druge, već jednostavno vole činjenice i vole da razgovaraju, tako da prirodno često imaju mnogo informacija koje žele da podele. Ako imate prijatelja koji voli da ogovara, ili voli da priča o najnovijim vestima, stalno vam šalje memove, velika je šansa da je ta osoba Foka.

Sa svim svojim ogromnim znanjem i sposobnošću da brzo shvate nove stvari, drugi su često iznenađeni koliko Foka može biti neorganizovana i neuredna. Pripadnici ovog znaka apsolutno mrze da gube vreme na zadatke kao što su održavanje i čišćenje, plaćanja računa ili čak čitanja jednom emaila. Ako Foka vežba to je zato što voli izražavanje energije i način na koji se osećaju nakon toga, a ne zato što bi to trebalo da radi zbog svog zdravlja.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru 


SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

FOKE su vrlo inteligentne, ali se teško mogu uklopiti u društvo. Nisu pobunjenici, oni samo žele da žive za svaki trenutak. Najgora stvar na svetu za ovaj znak je mogućnost da propuste jedinstveno iskustvo. Za Foke, svet je jedno zaista fascinantno mesto sa nepreglednim misterijama za istraživanje. Dosada je za njih poput zatvora, gde se osećaju zarobljeno i očajnički žele da pobegnu. Srećom ostaju zauzeti i dovoljno društveni da se većinu vremena ne bi osećali dosadno.

ŽIVOTINJSKI VODIČ FOKA
Tropski Sunčev znak BLIZANACA u Kineskoj godini MAJMUNA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *MUNGOS

Sat Dec 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U životinjskom carstvu mungos je poznat po uzimanju otrovnih zmija – podvig za koji malo životinja ima veštine ili hrabrost. Ovo je prikladna metafora za one rođene pod primarnim horoskopskim znakom Mongoose. Pripadnici ovog znaka su snažne volje, buntovnici i ne boje […]