Životinjski vodiči *HANDFISH Riba koja trči


Od svih primarnih horoskopskih znakova, Riba koja trči se najverovatnije smatra najviše od svih “čudnom”. Poput svog imenjaka životinja, i pripadnici ovog znaka vole da rade stvari na svoj način, što često zbunjuje druge. Bilo koji od primarnih horoskopskih znakova koji su pod Sunčevim znakom Vodolije pomalo su ekscentrični, ali ovaj znak je zaista najmanje razumljiv.
Iako su zapravo vrlo prijateljski nastrojeni, imaju tendenciju da budu tihi i suzdržani i osećaju se savršeno prijatno dok žive u sopstvenim divljim maštarijama. Iako deluju stidljivo pripadnici ovog znaka zapravo više vole da budu u kakvom društvu; oni su jednostavno zadovoljni što drugima omogućavaju da preuzmu centar pažnje dok oni posmatraju, spremni da u potpunosti pruže svoj doprinos grupi kada to od njih očekuje.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru 


Nije iznenađujuće što su ovo izuzetno kreativni mislioci, bujne mašte i spremni da rado iznose nove ideje. Često ćete ih naći kako zure kroz prozor ili u daljinu, izgubljeni u sopstvenim mislima jer zapravo često žive više u svom umu nego izvan njega. Ovo za njih može biti izazov u društvenom, profesionalnom i obrazovnom okruženju.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Obično su vrlo pametni i prođu kroz školu iako nikada nisu obraćali pažnju na svoje učitelje i predavače. Potrebno im je vreme za razmišljanje pre nego što počnu da planiraju i delaju.
Iako je prilično spokojna može biti sklona anksioznosti. Kada se to dogodi, ima tendenciju da intenzivno prepušta strahovima pod utiskom da sve izmiče njihovoj kontroli. Jaka anksioznost koja se ne može kontrolisati može biti mentalno toksična za Ribu koja trči, pa bi stoga trebali biti oprezni da ne izgube dodir sa realnim svetom, čemu oni prirodno teže.

ŽIVOTINJSKI VODIČ HANDFISH *Riba koja trči
Trospki Sunčev znak Vodolije u Kineskoj godini Ovce.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *SLON

Sat Dec 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Odlučni, romantični i idealistički nastrojeni, rođeni sa Životinjskim vodičem Slona posvećeni su napornom radu, pravičnosti i intelektualnim potragama. Neguju veoma čvrste veze sa porodicom i bliskim prijateljima što prevazilazi gotovo svaku drugu brigu. Darežljivi su, diplomatski i (uglavnom) mirni, Slonovi vode svoje svakodnevne […]