Životinjski vodiči *KAMELEON


Ove ljude je gotovo nemoguće pravilno opažati, jer Kameleoni nikada dugo ne ostaju isti. Iz spoljne perspektive, Kameleon u bilo kom trenutku može izgledati samouvereno ekscentrično ili uznemireno ludo.
Oni vole da istražuju i na zemlji ih zaista održava samo njihova unutrašnja praktičnost, koja se pojavljuje svako malo kad im je zaista potrebno. Jedna stvar koju niko ne može dovesti u pitanje o Kameleonima je njihova vrsta i priroda prepuštanja. Iako se čini da često tragaju za bilo kojim svetlucavim predmetom koji bi im makar trenutno privukao pažnju, pripadnici ovog znaka uvek vode jako brigu o svojim bližnjim. Čak i kada Kameleon iznenada nestane na neko vreme samo da bi se iznenada pojavio sa savršenim poklonom koji je proveo satima u antikvarnici tražeći.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru

 


Kameleoni provode mnogo vremena u svojoj glavi. Iako su prividno jako društveni, politički otvoreni, oni poseduju alter-ego koji je praktičan, štedljiv i prizeman. Ne trudite se da shvatite ovu kontradikciju, ona je takva kakva je. U najboljem slučaju, Kameleon je uzbudljiv, strastven i ima jedinstveni glas čiji je cilj da promeni svet na bolje. U najgorem slučaju, pripadnici ovog znaka su uznemireni, nesigurni, sumnjičavi i uvek aktivnog odbrambenogmehanizma. Svaki pripadnik ovog znaka boriće se sa balansom između stvarnosti i idealnog sveta za koji veruje da može da postane stvarnost.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Pripadnici ovog znaka su odani u velikoj meri, što ponekad izaziva sukobe kada im se ukaže prilika za istraživanje i avanturu. To ne znači da traže nove veze, samo im je veoma teško da dugo miruju. Kameleoni su ipak najbolji u odnosima sa prijateljima koji mogu prihvatiti njihovu specifičnost i mogu im verovati dovoljno da im omoguće slobodu da rade ono što osećaju neophodnim. Međutim, Kameleoni teško veruju drugima i treba im puno vremena da se osete zaista prijatno i u potpunosti prihvaćeno. Ovo je možda najveći izazov za pripadnike ovog znaka. Od svog supružnika zahtevaju apsolutno poverenje, ali im je jako teško da uzvrate istom merom, uprkos svojoj tipično lojalnoj prirodi, što je verovatno nešto na čemu će morati da rade tokom čitavog svog života.

ŽIVOTINJSKI VODIČ KAMELEON
Tropski zodijački znak VODOLIJE u Kineskoj godini VEPRA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Životinjski vodiči *RAŽA

Sat Dec 19 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Naizgled kontradiktornih karakteristika rodjeni sa Životinjskim vodičem Raža su istovremeno avanturisti, humanitarcu, velikodušni us i iskreni, buntovni a ipak emocionalno krhki. Za neke ljude iz okruženja ovaj spoj karakteristika je haotičan i divlji, što sigurno i jeste s vremena na vreme, ali […]