Životinjski vodiči *MORŽ


Ovo su skoro sigurno ljudi koje možemo ubrojiti u najzanimljivije koje ćete ikada upoznati. Oni mogu biti izuzetno pametni i vredni do perfekcije. Imaju velike ideje kojima ne nameravaju da dozvole da jednostavno ostanu samo ideje. Primamljivo je o njima razmišljati kao o crtanom ludom naučniku ili odsutnom izumitelju koji pravi fantastične mašine u svom podrumu, ali u stvarnosti oni su znatno stabilniji i uzemljeniji. Izuzetno su slojeviti u svom promišljanju, ali su uvek korektni prema drugima. Nisu otvoreno društveni, ali izuzetno posvećeno rade na projektima sa namerom da drugi imaju koristi od njih.

Zakazivanje je super lako, klikom na LINK izaberi svoj termin u Kalendaru


Najbolji opis ove osobe je da vredno radi da bi uspela u svojim ciljevima, ali stvari mora da radi na svoj način. Morževi po svojoj prirodi nisu otvoreno buntovni, ali dobro znaju šta treba učiniti i veruju u svoje izbore. Ne slede tipične načine uglavnom zato što su već osmislili kako da ih učine boljim.
Morževi imaju neobičnu sposobnost da prepoznaju misteriozne bez namere. Budući da uvek razmišljaju i rade, čak i oni koji su im bliski zapravo ih ne poznaju dovoljno dobro. Ovo nije namera, oni su zapravo vrlo ljubazni, samo ih više zanima slušanje razgovora nego vodjenje, i nimalo ih ne muči da istovremeno budu posvećeni bilo kom projektu koji im se odvija u glavi.

SHARE Don’t Copy!
AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

Pripadnike ovog znaka teško je osvojiti. Ne zaljubljuju se lako, a može ih biti dosta teško upoznati. Ako možete biti strpljivi sa njima možete postepeno rušiti njihove nenamerno nastale zidine i približite im se kako biste saznali šta se dešava u njihovim glavama, što je uvek iznova zadivljujuće i fascinantno. Jednom kada vas puste unutra i veruju vam, biće lojalni i zaštitnički nastrojeni prema vama, poželeće da vas uključe u svoje velike poslove i povedu vas sa sobom na njihova putovanja. Samo ne očekujte da se Morž promeni. Oni su stabilni i vole svoj pristup životu, ali ako to možete da prihvatite oni su među najzanimljivijim i najprijateljskijim ljudima koje ćete upoznati.

ŽIVOTINJSKI VODIČ MORŽ
Tropski zodijački znak VODOLIJE u Kineskoj godini GOVEČETA.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Tranzit Jupitera 2021. INDIVIDUALNI CIKLUSI

Sun Dec 20 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Individualni ciklus počinje u trenutku kada tranzitni Jupiter tranzitira preko Asc-a (što se dogodi pre ili kasnije u prvih 12 godina života). Prolazak kroz prve tri kuće (kvadrant zime) odnosi se na rast osnovne funkcije posmatrane planete. Kako Jupiter napreduje prema Ic-u […]